HobbyHåndarbejde

Styrofoam bolde med hænderne. Hvordan man laver en jule kugle af skum med hænderne?

Styrofoam bolde med hænderne at gøre et snuptag. Og hvis emnet smukt dekorere, vil modtage et smukt og eksklusivt julepynt og souvenirs.

styrofoam

Så, hvordan man kan begynde at gøre kugler skummet med hænderne? Først skal du besvare spørgsmålet om, hvorfor det er vigtigt at give fortrinsret til skummet? For det første er det mest tilgængelige materiale for enhver form for kreativitet. Legetøj, der er opnået fra det, lys, holdbare, gøres til genstand for nogen behandling. For det andet betyder skummet ikke absorbere fugt. Legetøj fra vandet vil ikke gå dårligt og ikke mugne. Materialet er blød, smidig, godt holder sin form, ikke er krøllet. Til efterbehandling bolde fra skum bruge skarpe genstande, alle former for tape og papir.

Styrofoam bolde med deres hænder er ikke som hinanden. I hvert sådant legetøj investeret så megen personlighed, der gentager det 12:59 er umuligt.

At gøre fundamentet

Du kan overveje flere muligheder for, hvordan man laver en kugle af skum i hånden. Det skal først forberede nogle værktøjer, såsom en kniv, der anvendes i byggeri, rør, plast, lim, sandpapir og en almindelig børste. At bolden er blevet en smuk, nyttig til hans design af saks, tråd, pailletter. Du kan bruge andre dekorative elementer.

Sådan laver du en kugle af skum med hænderne? Half pipe, skæres langs, er det nødvendigt at indsætte over med sandpapir. For det andet, uberørt, i halv-stick skum plader og slå flere gange i urets retning. Dreje cylinderen. Præformlegemet flip og rulle igen, men uret. For at få bolden, men desværre, indtil overfladen er ikke helt flad. Bolden kan slibes. Dens diameter kan ændres efter ønske. store kugler er perfekte til ferie dekoration eller forstadsområde. Få mere produkt større, kan du blot at lime flere ark tykt skum. Efter den sidste tørring af den simple teknologi med store rør nødt til at skære større emner. Behandlet overflade af de store bolde med gips facade.

Små kugler af skum, lavet med deres egne hænder, lige nok til at male, picking up den oprindelige tegning, og mønster. Du kan bruge et hvilket som helst efterbehandling materiale, som findes i huset. For eksempel ser godt bold i pailletter eller knapper

Ud over en gave kan du lave en souvenir bold uanset årsag og uden. Så vil han være i stand til at prale til dine venner, hvad du har lært at gøre kugler skummet med hånden. Billeder af disse souvenirs vil være et stort bevis på dygtighed af den, der har gjort dem.

Og med debut af ferien sjov og fabelagtig nytår bolde på juletræet, kan du gøre som en familie med børn. Af disse, kan du gøre snemænd, symbolske figurer af dyr og dekorationer til juletræer. Disse jul håndværk vil vare lang tid. Et symbol på det kommende år (aber, får og heste) vil forekomme hvert år, hvilket bidrager til samlingen. Hver jul kugle af skum, lavet med sine egne hænder, med stor charme dekorere dit juletræ. behøver kun at overholde en sikkerhed regel: tillader ikke skum legetøj og dekorationer til at varme op.

For de årlige udstillinger af blomster, kan du bruge levende eller kunstige blomster og produkter fra skum (simple malet i regnbuens farver bolde). Disse elementer er perfekt kombineret i hvilken som helst sammensætning.

Af den måde, er Styrofoam bolde ofte bruges til dekoration af vielsen eller møde bruden og gommen i huset af en af forældrene. Et sådant produkt skal du blot tilføje til de to duer eller to top guldbelagt ring.

interessante idéer

Indretningen, som vil pynte julen kugle af skum, lavet med sine egne hænder, men det fly til din fantasi er begrænset. Du kan ombryde bolden af tråd, hvilket gør det til en fast farve, og sy det til de unikke mønstre og symboler.

applikerede elskere vil ikke undlade at holde fast på bolden af det originale billede. Perler, perler, pailletter, jul lametta og regn - alt nyttige for en person med en rig fantasi.

smukke ballon

Hvem ville have troet, at bolden klistret skiver af væv, vil se elegant. Og det er meget nemt at designe. Fra pap skåret ud en cirkel - et mønster klud til høst. Stof farve er valgt, kvaliteten af materialet. Cirkler fastgjort ved den ene ende kun periferisk, en anden ende frit hænger fra pæren. Han fastgjort på princippet om fiskeskæl.

Juletræet bolde kan være dekoreret med kunstig sne, blande semulje til dette, den hvide maling og lim. Denne masse påføres på bolden. Når det begynder at gnistre i lyset, ligesom en nyfaldne sne.

Hvis sand kunstner tog produktionen af sådanne legetøj til det nye år, så er det ikke en synd at vise alle. Og for denne jul bolde af skum, lavet med deres egne hænder, bør være forsynet med midler i form fikseret på bolden af tråden, så den kan hænges på en gren.

alternativ

Hvis fyr ønsker at gøre indtryk på pigen, kan han skære Styrofoam hjerte, male det i lyse rødt. Du kan købe som en gave til smukke perler og vedhæfte dem til hjertet. Opmuntre hende til dit hjerte som en gave, og præsenteret i den mest romantiske øjeblik farvel. Pigen skal vurdere ikke blot gaven, men den opmærksomhed og opfindsomhed, originalitet tænke prepodnosyaschego gave. Og hvis vi grund til at være interessant: et bestemt antal måneder fra datoen kærlighed, første kys, først kom til parken - du er bundet til glæde.

dekorere med balloner

Her er et par tips til dem, der ønsker at gøre julen kugler af skum med hænderne endnu mere interessant. Det kan bruges til at hacke er blevet den mest unikke og originale? Flot stof, der perfekt fastgjort med sikkerhedsnåle eller sikkerhedsnåle, søm, ændre visningen af bolden og gøre det festligt. Knapper, mønter, originale dekorative snore, perler, bånd og blonder, vil perler omdanne kloden. Det vil blive en reel dekoration af enhver ferie. Nogle af de dekorative elementer kan ikke male med en pensel. Du kan henvise til svampen af skum, forsigtigt at påføre malingen på produktet.

For at få bolden al misundelse og fest for øjnene, er det nødvendigt at have tålmodighed.

konklusion

Det er bedst at pynte juletræet til at bringe hvert familiemedlem. Børn kan blive opkrævet meget let arbejde, og bedsteforældre, der har et væld af erfaringer, kan altid give gode råd. En vinter aftener brugt ved det runde bord med hele familien, vil forblive længe i hukommelsen og vil være det mest dyrebare hukommelse. En familie vil forene bolde på juletræet, hænderne i skummet lavet. Det kan synes utroligt, men det er sandt. Gæster, der kom til festivalen, vil sætte pris på det unikke i nytår dekorationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.