Hjem og familieHelligdage

Juletræ med sine hænder: forberede sig til ferie

Lad nytaar og en fjern fortid, men tiden er flygtig, og at du ikke vil have tid til at kigge rundt, er det tid til at komme tilbage nytår problemer, valg af gaver, såvel som den vigtigste egenskab af det nye år - installation træet.

Jeg foreslår i denne artikel er at tale om det sidste, fordi nytår smukke - det er ikke bare et møbel behov for en ferie og en medarbejder udelukkende til pynt. Tree - det er først og fremmest et symbol. Nytår er et symbol på god stemning, sammenhold og familie kærlighed, ja, træ sommetider er endda en slags "alter", en portal, hvorigennem vores verden falder i den længe ventede nytår gaver til de yngste fans.

Selvfølgelig, de fleste mennesker foretrækker at købe et juletræ eller en kunstig alternativ til at erhverve det. Men nytår - en familieferie, og familien bør det ikke kun være et fælles møde ved bordet, men også udsmykningen af hjemmet.

Juletræ med sine hænder - det er den bedste tidsfordriv med sin familie i nytår uge. Bare tænde fantasi, og du vil se, hvordan du vil stramme dette arbejde, og mængden af positive følelser stige mange gange. Juletræ med sine hænder ofte lavet af papir. Der er forskellige teknikker til fremstilling af papir skønheder. Juletræ med sine hænder ud af papmache, også kan blive en fantastisk tilføjelse til din nytårs interiør. Processen med at skabe et papir juletræer kan blive forvandlet til en slags spil - du kan se, hvordan dine børn vil nyde. Og hvad er den højeste udmærkelse for en forælder, betyder det ikke observere en åben og oprigtig smil på hans ansigt Tchad!

Juletræ med deres hænder kan også være fremstillet af suspenderet fra loftet og smukt arrangeret jul bolde. Denne teknik blev først introduceret i England og er i stigende grad bevæger sig hvert år rundt omkring i verden. Bolde bedre at tage den grønne, farven på fyrrenåle. De fleste af de bolde bør koncentreres i bunden - ved gulvet. Derefter, hvilket giver figuren en konisk form, reducerer vi antallet af bolde, og flytte opad. Toppen af juletræet til at tjene en bold. Dette er naturligvis skalaen mulighed, der kræver et stort antal bolde, men tro mig, processen vil gøre dig helt glemme alt om alle de mulige omkostninger forbundet med dette.

Glem ikke, at træet - det er bare et symbol, men et symbol kan være en hvilken som helst størrelse, ikke nødvendigvis din hjemmelavede juletræ bør tage polkvartiry. Det kan gøres miniature og smuk, idet et almindeligt stykke pap og holde sig til det forskellige stykker af en nytårs regn.

Du kan også lave en smuk juletræ i guirlander. For at gøre dette, bare købe båndet, Garland ægte og lager op med en saks. Træ med sine egne hænder fra girlyand- det er den billigste både i penge og i tid en måde at dekorere dit hjem i forventning om den kommende ferie.

Og lad os nu snakke om, hvad der er mest ligesom dine børn. Dette træ af slik med sine egne hænder! Hvad kunne være bedre og mere lækker end en sød nytår fest? For at gøre søde juletræ, du har brug for at bestanden op på en vis mængde slik (ca. en kg). Den bedste løsning vil tjene gelé grønt. Selv om det er muligt at vælge, tværtimod, med en multi-farvet slik farverige wrapper. Stadig brug for én pakke tandstikkere. Befri "zheleyki 'fra indpakning og hængte dem på en tandstikker. Det meste af slik bør koncentreres i bunden. Op designet skal købe en kegle form.

Nytår - er altid en ferie. Men fejringen skal ikke kun fejre, er det også nødvendigt at skabe. En række forskellige måder, madlavning velsmagende ting, købe gaver eller boligmontering. Opret din ferie med deres kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.