Kunst og underholdningFilm

Skuespillere "The Matrix Revolutions": beskrivelsen af hovedpersonerne

Efter udgivelsen af den sidste del af de episke Wachowski brødrene modtaget alle verdensomspændende berømmelse hovedrollen i filmen "The Matrix 3" aktører. "The Matrix Revolutions" har modtaget positive anmeldelser og blev nomineret til "Oscar". Populariteten af franchisen hændt og alle dens deltagere. Skrev om dem, sagde de på et talkshow, diskutere bag kulisserne. Paparazzi fulgte hvert skridt af nyligt lavet berømtheder. Selv efter ti år, publikum råbte navnene på cast af tegn i kult trilogi.

udvalgte

Filmen blev overværet af mange berømte skuespillere. "The Matrix Revolutions" kun øget deres popularitet. Hovedpersonen af Kianu Rivz spillet. Inden da han huskede publikum deltagelse i film som "Djævelens Advokat" og "Point Break". På rollen som Neo godkendt det personligt Wachowski brødrene. Keanu kunne godt vænne sig til rollen som asocial computer geni, træt af det moderne samfund. Billedet af et kontor arbejdstager, hvis kedelig intet fra hinanden adskiller sig ikke, faldt som vestlige publikum. Under optagelserne af Reeves forlod helt i den kreative proces, og havde ingen jorden, indtil det bliver en god dobbelt.

Kritikere roste skuespillerens metamorfose i tredje del. Fra den stille medarbejder i en computer selskab vendte han i en frelser for menneskeheden. Billedet af en stejl sæt af kort Neo findes i populærkulturen. Solbriller og en lang kappe blev en slags symbol. På grund af dette, mange af de skuespillere Keanu spøgte. "The Matrix Revolutions" endelig sikrede ham billedet af en forkæmper for retfærdighed, brændende akrobatiske strejker. For hans rolle som Neo Reeves blev nomineret til flere priser "MTV" og "Oscar".

Hyugo Uiving - hemmelig agent

Vigtigste antagonist spillet Agent Smith Hyugo Uiving. Kritikere roste hans dygtighed. Forud for, at skuespilleren spillede eneste bit dele. Optagelserne i "Matrix" Hugo bragte verdensomspændende berømmelse. Hans karakter - en hensynsløs middel pedantisk, udførelsesformen i pragmatisme maskine. I den sidste del er han ond personificeret. Smith forsøgte at forstå karakteren af den menneskelige bevidsthed. Men manglen på følelser ikke tillade ham at gøre det. Hugo formåede at spille så publikum tror, at hans karakter - det er bare et resultat af programkoden, maskinen.

Disse Smith i slutningen af filmen er blevet en virkelig ikonisk. Popularitet kom til en pludselig Vævning. Skuespiller blevet en stjerne på verdensplan på bare tre år. Faktisk umiddelbart efter udgivelsen af den første del, han blev tilbudt en rolle i en anden af trilogien - "The Lord of the Rings" Heavy tidsplan for at filme i forskellige lande (nogle scener af "The Lord of the Rings" blev filmet i New Zealand), at de konstante flyvninger vanskelige at give Hugo. Men han havde ikke trække sig fra begge franchise, som det gjorde mange aktører. "The Matrix Revolutions" og "suveræne Vozrashenie" Hugo gjort populær Hollywood-skuespiller.

Carrie-Anne Moss - Trinity

Companion også spillet hovedpersonen Kerri Moss. Daring Trinity er blevet en rigtig favorit af publikum. I læderjakke og med kort hår, hun overtrådt kanonerne af Hollywoods skønhed. Hendes billede blev afspejlet i modkultur. Mange kritikere bemærket ikke kun hans skuespil spil Moss, men også hendes personlige engagement i udførelsen af stunts. Det er mindre sandsynligt erstattet double. Og det til trods for, at hun på tidspunktet for optagelserne var mere end tredive år.

I modsætning til de andre hovedpersoner, kan Moss prale rigelige filmografi. Nogle kritikere mener, at det forblev en skuespillerinde én rolle. Efter "The Matrix", hun medvirkede i flere film, og vendte derefter tilbage til den føljetoner industrien.

andre aktører

Skuespiller husker også publikum. Spillet en rolle Seraphim Colin Chow for en tid overskygget førerne af Kung Fu Jackie Chan. Runde solbriller uindfattede blevet kendetegnende for helten. Lorens Fishborn, der spillede en mentor Neo medvirkede i snesevis af film siden "The Matrix". Han er stadig en populær skuespiller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.