ModeShopping

Mall Kashirke "Your Home": hvad bestemmer sin popularitet i hovedstaden?

I rytmen i det moderne liv er næsten ingen fritid til roligt gå til butikkerne og vælge det ønskede element. Vi er altid i en fart, så ofte vælger store indkøbscentre og varehuse, hvor på ét sted, kan du bare finde hele spektret af husholdningsprodukter, mad, og alle former for apparater og endda møbler.

Varehuse Kashirka "Your House" inviterer købere

Meget populær i Rusland nyder handel netværk "Your House", som er ejet af JSC "Crocus International". Hun er repræsenteret ved en række supermarkeder over hele landet, 3 af dem er i Moskva.

Moskovitter bedst kendt hypermarked Kashirka. "Dit hus" blev åbnet her i 1998 og har længe haft en førende position på markedet, som kun styrke og vokse med hvert år. I dag er det den største supermarked i Moskva, hvor du kan se et stort udvalg af alle mulige produkter på forskellige områder. Med butikken, "Dit hus" kan du ikke kun lave reparationer, ændre det indre, men også for at fylde lejligheden hygge og komfort.

Hver måned bliver butikken besøgt af over 300 tusinde mennesker. Hvad bestemmer popularitet denne butik? Hvad er dens fordele frem for andre lavprisvarehuse i Moskva?

De vigtigste fordele ved butikken:

 • et utroligt stort og varieret udbud af produkter;
 • stort udvalg af produkter til de enkelte poster;
 • konstant opdateret sortiment;
 • Alle produkter præsenteres kendte internationale og europæiske mærker;
 • gods fra forskellige prisklasser;
 • infrastruktur;
 • muligheden for levering af bulkvarer direkte til lejligheden døren;
 • dag og nat arbejde;
 • professionelle erfarne salgskonsulenter.

Rækken af butikker

Kashirke den største butik i "dit hjem" tilbyder en række værktøjer til bygning og reparation, VVS, møbler og tilbehør til hjemmet og haven, en bred vifte af husholdningsapparater og elektronik, produkter til haven, samt en enorm mængde af fødevarer. Mere end 350 tusind elementer gør det nemt at finde det rigtige produkt. Kvaliteten og pålideligheden af produktet bør ikke tøve, fordi navnene på den kendte verden og europæiske mærker taler for sig selv. Alle varer er upåklagelig kvalitet og er original. Priserne i butikken er altid glædeligt tiltalende og organiseret af rabatter og tilbud tillade indkøb af luksusvarer til en dejlig lav pris.

butik infrastruktur

"Dit hus" - er ikke kun et stort handelsområde på 60 kvadratmeter med sine mange butikker, men også infrastruktur, institutioner præsenterede omfanget af service og rekreation.

Kontakt service, som ligger på det område af butikken vil hjælpe dig med at løse spørgsmål om bestilling, og vil give oplysninger om de ekstra vifte af tjenester og aktuelle kampagner. Når du foretager en stor ordre i butikken, kan du benytte sig af banker, hvor du kan modtage et lån på favorable vilkår, eller at veksle valuta. Bilister vil sætte pris på den gratis parkeringsplads til to tusind tomme pladser, så du kan få alt hvad du behøver her nemt. Mall Kashirke "Your House" garanterer dig levering af voluminøse varer til enhver anden adresse du har opgivet.

Træt af en lang dag med shopping, kan du kigge ind i den indre gård, hvor du finder hyggelige caféer og små restauranter, der er sikker på at glæde dig med sin lækre menu og tillade at nyde resten. Det er kendt, at små børn ofte ikke kan modstå lange udmattende indkøbsture, så for dem der er skabt en fantastisk underholdningscenter "Star Galaxy", hvor dine børn har det sjovt og ubekymrede tilbringe tid mens du er på udkig efter et egnet produkt.

butik åbningstider

Den største fordel, der har Shop "Your House" på Kashirke - arbejdstid. Varehuse ur åbner dørene til kunder, der giver mulighed for at foretage indkøb på den mest bekvemme tid og være mere produktive for at planlægge din fritid.

"Your House" på Kashirke: hvordan man får

Tilgængelig er ikke svært for ham. Hvis du beslutter at besøge "Your Home" på Kashirke, adressen er let nok til at huske: Moskva indkøbscenter "Your House", skæringspunktet mellem Kashira Highway og MKAD (24 km).

For at komme til indkøbscenter på flere måder:

 1. På at nå stationen "Domodedovo" under jorden i den sidste vogn fra centrum, så er det nødvendigt at overvinde den tunnel og tage den 37 bus eller en taxa til samme nummer. Kommer ud af bussen ved stoppestedet "Kashirskoye" skal gå ringvejen og gå 200 meter til det sted, hvor "Your House".
 2. Efter at have nået den sidste bil fra centrum til "røde garde" station, er det nødvendigt at overvinde den tunnel og gå til byen, der passerer på det rigtige skridt. Tag bussen eller taxa nummer 37 for at stoppe "Kashirskoye" skal overvindes ved ringvejen tunnel og gå op til 200 meter.

Shop "Your House" på Kashirke vil give dig uforglemmelige øjeblikke af glæde fra behagelig shopping og godt humør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.