FormationVidenskab

Former for skolegang - de mange forskellige klassifikationer.

Former for skolegang afspejler den eksterne organisering af samspillet mellem læreren og de studerende og udføres i en bestemt rækkefølge og tid.

Avanceret pædagogiske praksis har oparbejdet et enormt arsenal af organisatoriske former for læring. Forsøg på at klassificere form af uddannelse tillader forskere at afsætte mere end ti klassifikationer efter forskellige parametre.

Fremgangsmåden uddannelsesniveau involverer flere former: fuld tid, deltid, aften, eksternt.

Den mest omfattende er den klassifikation, som er baseret på at lære systemet. Skelne individualiseret og kollektiv læring. Nogle af dem var populære på det tidspunkt, mens andre er blevet traditionel og betragtes større.

Cool-opgave-system, teoretisk funderet Ya.A.Komenskim, godt anerkendt over hele verden og er førende i tilrettelæggelsen af skoleundervisningen i flere århundreder. Det forudsætter en konstant sammensætning af de studerende i samme alder og uddannelsesniveau, hvor læring finder sted i overensstemmelse med de distribuerede data og erfaringer undervisningsmateriale for de enkelte fag. Undervisning i skolefag vekslede i overensstemmelse med den tidsplan. Fordelen ved den klasse-lektion system er en klar struktur, økonomi, muligheden for at organisere den pædagogiske proces i en konstant hold studerende. Ulemperne ved systemet anses lille individualisering dannelse, isolering af plads, som en bestemt organisation.

Læringsformer hele tiden bliver genstand for eksperimenter og undersøgelser lærere-reformatorer som søgte at forbedre effektiviteten af klassen-lektion system.

I hjertet af systemet bellankasterskoy (England) er ideen om gensidig uddannelse af studerende.

Mannheim-system fremherskende i Europa i de 20 år af det tyvende århundrede, med fokus på differentiering ved dygtigste elever (klasser blev dannet på grundlag af undersøgelser og stærk, medium, svag studerendes præstation).

Batavia plan - et system af organisation for uddannelse, hvor to lærere arbejder med klassen, fordelt mellem en forreste og individuelt arbejde med studerende.

I fremtiden vundet popularitet aktive læringsformer. Således blev Dalton-planen (US) sendt på aktiv selvudvikling af læreren opgaver skole program studerende ved hjælp af arbejdet i værksteder, laboratorier.

Brigadegeneral laboratorium uddannelse i indenlandske pædagogik i de 20 år af det tyvende århundrede indtil 1932, blev det en form for ændring af Dalton - planen.

Ideen om en fleksibel fordeling af undervisningstid og valget af de enkelte former for uddannelse, der er fastsat i planen igen Trump (50'erne i det 20. århundrede). Dette system omfatter ogranizatsii forelæsninger i store grupper af studerende (100 mennesker, 40% af undervisningstiden), ogranizatsii arbejde i små grupper (10-15 personer, 20% af tiden), individuelt arbejde af studerende i klasseværelser (40% af tiden).

I gymnasiet, skole og erhvervsskoler etableret   foredrag og præsteseminarium uddannelsessystem.

Formularer i skolens undervisning i den nationale skole didaktik er opdelt i (en lektion, elektiv, der kombinerer ekstra uddannelse), efter-skole (hjemme selvstudium, udflugt, fjernundervisning). Med antallet af studerende isoleret frontal, gruppe- og individuel undervisning.

Det er værd at bemærke den moderne form for uddannelse, er blevet udviklet i de senere år. Denne fjernundervisning, baseret på anvendelse af edb telekommunikation. Læreprocessen sker automatisk under tilsyn af en vejleder (mentor lærer). Vi sætter pris på den nye mulighed for at gymnasieelever (fjernundervisning kurser i enkelte fag), børn med handicap. I fremtiden forskerne konstatere muligheden for at anvende denne form for læring for elever i skoler på landet, for studerende, der har huller i deres viden om ethvert emne. Fjernundervisning bidrager til gennemførelsen af læseplanen i sin helhed i løbet af epidemier eller naturkatastrofer.

Former for træning er konstant under udvikling i overensstemmelse med den avancerede pædagogiske begreber og moderne krav til skolegang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.