Kunst og underholdningFilm

Alexander Polovtsev. Filmografi. Personlige liv. foto

Kun få russiske skuespillere kan prale af en stor anerkendelse i befolkningen. Ser man på de plakater på gaderne, er det svært at sige præcis, hvem der er i hvert billede. Men dette gælder ikke for sådanne aktører som Alexander Polovtsev. Hans levende roller og typiske billeder af kendte næsten alle russiske. Selv hvis du ikke har set et enkelt billede med sin deltagelse, vil hans godmodige ansigt på magasin dækker ser bekendt. Hvordan var skæbnen for skuespilleren i årtier?

Barndom og tidlig biografi Aleksandra Polovtseva

Petersborg er blevet fødestedet for en ny stjerne serie Alexander Polovtsev 3 januar 1958. Drengen tilbragte størstedelen af sin barndom på Vasilevsky Island, hvor han tilbringer aktivt deres fritid med venner i spillene. Som de fleste drenge i hans foretrukne tidsfordriv var en krig spil, skyde en slangebøsse og en picnic i den friske luft. Hans mor var en klassisk "hårdtarbejdende bi" af arbejdere på fabrikken, men stadig ønsker at give deres barn bedst. Så efter en hård dags arbejde, hun altid talt meget med sin søn, lærte ham at læse og flid. Hendes indsats blev kronet med succes. Alexander altid talte om sin mor kun de bedste minder fra barndommen ikke skæmmet for ham. Han talte ofte til hende om fremtiden, diskutere personlige problemer og delte glæden ved sejr og sorgen fra nederlaget. Mor havde den sjældne gave af komfort og viljestærk karakter, der gav sin søn og en fast kerne.

forhåbninger

Drengen var en af de bedste elever i skolen, bør et fotografi af ham på ære roll ikke ændres under alle 10 års skolegang. Hertil kommer, Sasha havde ry for en typisk arrogante fremragende elev, men fordi han var respekteret og elsket af klassekammerater. Han hjalp en ven i vanskelige situationer, var parat til at støtte underdog, selvom ukendte person. Kendte historier, hvor Sasha stod for retfærdighed i bytte for manchetter. Far til fremtidens skuespiller var engageret lidt med ham, fordi han var en kaptajn. Afsked med min far ikke er for påvirket af karakteren af den faste, men en god dreng. Hans mor drømt om, at hans søn ville gå til søværnet og binde sit liv med kadetter. Drengen én gang delte hendes planer, der ønsker at være en dybhavs dykker. Dette ønske stærkt påvirket af populære film af Jacques Cousteau. Drengen forblev i glæde efter hver serie af få det vist. Indtil nu, husker han det som et eventyr af sin barndom.

Tidlig karriere

I skoleår blev han interesseret i en verden af Alexander Polovtsev drama. Han gik til teatret klub og indså, at hans erhverv kun kan være en skuespiller. Han har gjort store fremskridt i enhver virksomhed, som han påtog. Dette gælder især for det faktum, at han virkelig kunne lide. Forældrene, trods alt, blev støttet af drengen. Efter skole, han beslutter sig for at gå videre og forsøger at komme ind på teatret universitet. Men denne tendens var ikke en succes. Sasha års studerende på college med havet retning, men drømmen efterlader ikke. Anden gang, han formår at udføre opgaven. Det begynder sin rejse ind i verden af showbusiness. Efter endt uddannelse fik han et job i teatret "Tid", hvor det vil finde mange forskellige roller. Kom og tilbyde at medvirke i en film, men på grund af beskæftigelse han afviser dem.

Det første arbejde i biografen

Kun i begyndelsen af 1989 Polovtzev stand til at trænge ind i verden af biografen. Sergey Ovcharov inviterede ham ind i hans mini-serie af Saltykov-Shchedrin, så skuespilleren får chancen for at handle med sådanne kendte stjerner som tobak, Tyre og Kryuchkov. Efter dette, Yuri Mamin inviterer Alexander i hans komedie "Whiskers", som fortæller om oprindelsen af samfundets pushkinists. Den virkelig mærke, da det begyndte efter arbejde i dramaet "Viva Castro", hvor skuespilleren Polovtsev Alexander viste sig som en sand talent.

større rolle

Cult tv-serie for Polovtseva blev "Streets of brudte lamper." Han havde ikke forventet en sådan succes, netop i det øjeblik, han havde ikke nogen projekter. Serien er blevet så populær, at mange af heltene fra øgenavne bliver egennavne for størstedelen af befolkningen. Selvfølgelig, den hype skabt en mulighed for optagelserne fortsatte, "Cop episk" i form af "dødbringende kraft" og "New Adventures of betjente." Større rolle Solovtsov evigt cementerede sin berømmelse som en komedie skuespiller.

popularitet

Efter en sådan naturligt stiger fulgt af et fald, udtrykkes i fravær af forudgående roller 2000'erne. Så alt ændret rolle i filmen "Friends" og "Fall of Empire". Alexander Polovtsev, filmografi, som blev dekoreret med Meshieva arbejde i "Prinsessen og tiggeren", såvel som i filmen "The Cook" bliver mere og mere kendt. Med store følelser om det arbejde minder skuespilleren i serien "The Saboteur", hvor han var i stand til igen at vise sig på sit felt. Desuden spillede han i Ilyusha "Særlige forhold for den nationale politik", paven i "dukker" og arbejdslederen i "pligt". Deltagelse i krigsfilm "Leningrad" blev meget værdsat af kritikerne. Dette arbejde blev stolthed Alexander. For optagelserne, havde han til at rejse på tværs af landet, splittet mellem filmene. Men Alexander Polovtsev altid ment, at vanskeligheder bringe kun gode erfaringer og evne til at brødføde familien.

Den moderne rolle

I øjeblikket er de nyeste roller Alexander blev helten i film som "The Diamond Arm-2" og "Jungle". Af serien er at give de "firserne" og "Ice". Den rolle, som admiral i den russiske hær skal gå til skuespilleren i tv-serien "Sherlock Holmes". For eksempel, Alexander Polovtsev, fotos af som kan ses i de seneste numre af de tidsskrifter, griner, siger, at den form, det var altid, ret til at sige selv hans mor i barndommen.

Anerkendelse af Screen Actors Guild, Alexander officielt modtaget i 2010, hvor han blev en hædret kunstner. Hans venner og bekendte sagde, at det skulle være sket langt tidligere, og det er uklart, hvorfor så længe forsinket præsentationen af priser til denne talentfulde skuespiller.

Personlige liv

Skuespilleren Alexander Polovtsev, personlige liv er gentagne gange udsat for offentligheden debat, lille hemmelighed om din familie. Julia Sobolevskaya var Alexanders kone i 25 år. De mødtes på et tidspunkt, hvor han først begyndte at spille i teatret. Det skete på den "Gypsy" præstation. Første gang elskende skjule deres forhold, da det blev anset for ikke god praksis at have affærer under drift. Julia var en studerende af teater, så forstå, at af hensyn til denne kærlighed nødt til at ofre en af deres karriere. Men en vej ud blev fundet hurtigt: Julia gentagne gange spillet de samme film med Alexander, og hans kone direkte. Deres kreative union vellidt af mange filmskabere og seere. I 1991, parret havde en søn, der fik navnet Stepan. Drengen i den tidlige barndom begyndte at dukke op i små roller, som i filmen "Tsarevitj Aleksey." Men senere, drengen sagde, at for at følge fodsporene på deres forældre har ingen planer, da det er tættere mekaniker og race.

skilsmisse

"Min familie" med sin kone og søn Alexander Polovtsev dukkede op i juice reklame. Millioner af russiske tv-seere fik at vide, at dette er deres foretrukne oplysningsspot. Men ikke så længe siden det blev kendt om skilsmisse Alexander og Julia. Årsagerne til hans stadig ukendt, da skuespilleren nægter at tale om emnet. Alexander Polovtsev, familien, som der altid har været i første omgang, forklarer det med, at de i de senere år er blevet for mange modsætninger opstår. Kompleksiteten af tegnene i begge ægtefæller og beskæftigelse af Alexander på sættet taget fra et par af harmoni. Deres søn er i øjeblikket 22 år. Han er meget ked af forværrede klima i familien, men trøster sig med, at hans forældre var i venskabelige forbindelser.

For nylig, ved åbningen af festivalen af russisk Cinema Alexander oplevede en smuk ung blond kvinde. Det viste sig, at det er navnebror af skuespilleren, der i øjeblikket bor hos ham.

Alexander Polovtsev, hvis filmografi er fortjener respekt - blandt andet også en mand med en rolig karakter. Venner beskrive ham som reserveret og ædel mand, jeg forsøger altid og overalt et spørgsmål om samvittighed.

Alexander - en af de personligheder russisk biograf, virkelig fortjener opmærksomhed. Dens let tilgang til livet, mousserende humor kombineret med stor flid gjorde ham berømt ikke kun i den snævre kreds af teatret, men også på tværs af landet. Polovtsev er et sandt eksempel på, hvordan mennesker med hidtil uset ihærdighed kan opnå, hvad han ønsker i en forholdsvis kort periode, at blive en helt i sin tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.