ComputereComputerspil

Kunne ikke etablere forbindelse Black Desert - hvad de skal gøre

Meget ofte det seneste gamere klager over budskabet såsom "Der kan ikke oprettes forbindelse sorte ørken." Hvad skal man gøre i denne situation? Generelt varianter af problemet flere løsninger. Og de er alle temmelig nemt at lære. De vigtigste ting - at finde årsagen til alle dårligdomme. Lad os prøve at forstå, hvorfor den sorte ørken var ude af stand til at etablere en forbindelse. Selvfølgelig, efter at vi kan forsøge at en eller anden måde få adgang til spillet, hvis det er muligt i princippet.

Tekniske værker

Den første og mest almindelige scenarie - en teknisk arbejde, der udføres af administrationen af spillet. Som regel i sådanne øjeblikke, vil du modtage en besked fra den sorte ørken: "Advarsel: Kan ikke oprette en forbindelse, prøv igen senere ..." Så behøver du ikke at gå i panik. Bare gå til den officielle hjemmeside for spillet og læse de seneste nyheder.

Det er her, at du vil blive informeret om den manglende adgang til serveren. Forebyggelse, arbejde eller kommende forberede opgradering - alt dette giver ikke brugerne til at spille, når de ønsker. Efter afslutningen af den tekniske indsats genoptog login-forsøg. Alt skal ske. Nej? Vi skal lede efter problemet yderligere.

netværk

Nogle gange kan selv internettet medbringe din egen. Og hvis du ikke kan installere den sorte ørken-forbindelse, så er det tid til at kontrollere, om alt er i orden at få adgang til World Wide Web.

Ring til din internetudbyder for at finde ud af om transmissionsledningen integritet. Fortæl ham mit problem. Måske har du mistet dine modemindstillinger. Eller udstyr overhovedet spiral ud af kontrol. Så er det nødvendigt at sætte op og erstatte i overensstemmelse hermed. Alt klar? Gentag login-forsøg.

Glem ikke at sørge for, at internettet er betalt. Dette er ikke den mest almindelige, men meget uventet problem, der tvinger os til at miste adgang til World Wide Web. Så intet at frygte.

virus

Der kan ikke oprettes forbindelse Black Desert? Scanne operativsystemet. Mest sandsynligt, computervirus var årsag til den manglende mulighed for tilladelse i spillet. Men det findes i meget alvorlige tilfælde. Som bemærket af mange brugere, sammenholdt med den besked, du vil "bremse" hele systemet. Nogle gange endda så, det er simpelthen umuligt at arbejde på computeren.

Hvad er metoden til at håndtere dette problem? Scanning af operativsystemet, behandle det. Noget, der ikke gav til processen - fjern. Næste - genstart. På Windows finde værter dokumentmappen. Det skal også slettes. Og ud af kurven, også. At alle problemer er løst. Kontroller, om du nu dukker op en besked: "Kan ikke installere den sorte ørken forbindelse Prøv igen senere ..."

breaking

Intet arbejdet? Så er der al mulig grund til at tro, at din konto blot er revnet. Og så spillet ikke finder sted tilladelse. For at løse problemet på flere måder. Den første - at henvende sig til den sorte ørken administration. Fejl "ude af stand til at forbinde" - det er det tidspunkt, hvor support personale er i stand til at få adgang til din konto. Bliver nødt til at bevise deres ret til det. Metode arbejder ekstremt sjældent. Og implementere lang.

Den anden måde - oprette en ny profil, og starte spillet godt "fra bunden". I de fleste tilfælde er det hensigtsmæssigt at gøre det. Som du kan se, scenarier er ikke så meget. Ofte alle problemer med forbindelsen til Black Desert afgøres ved simpelt forventning, edb behandling, og genstart systemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.