ComputereComputerspil

Passage af Dragon Age: Awakening - en episk supplement

Grå vogtere - en af de ældste ordrer designet til at beskytte alt liv fra de mørke kræfter - det darkspawn. Der er en legende, hvor sort og hvid: Hvis du ødelægger Arhidemona, den århundredgamle ophøre invasion af onde og verden vil finde fred og orden. Men tilsyneladende var det ikke sandt, fordi efter en grand sejr darkspawn eller anden måde uforklarligt formået at overleve og redde resterne af de kræfter. Passage af Dragon Age: Awakening påvirker den lange historie af Grey Wardens, deres traditioner og skikke. Denne tilføjelse til spilleren får den primære opgave - i skikkelse af lederen af for at genoprette storhed Ordenen, er der ingen tid spildt og glemt.

ikke nogen nem opgave

Passage af Dragon Age: Awakening er baseret på en meget stor og lang opgave - at studere skabninger af mørket og identificere deres svagheder. Selvfølgelig undervejs spilleren vil tage en masse vigtige beslutninger, som den fremtidige udvikling og afslutningen af de vigtigste plot vil afhænge. Alle afgifter på skabelsen orden, at tiltrække nye rekrutter, uddanne dem på skuldrene af hovedpersonen. Spændende og interessant rejse gennem den lander i Amaranthine tættere bekendtskab med verden af spillet, dets historie og karakteristika.

Trin for trin

Nu interaktivt spil verden er blevet mere omfattende som følge af tilsætning af et nyt felt - Amaranthine. Som i den første del, kan i dette tillæg være muligt at bevæge sig frit og quests i forskellige sekvenser. Passage af Dragon Age: Awakening bliver gradvist komme tættere at sætte brugeren med de væsner, kaldet "skabninger af mørket". Hovedpersonen med hver ny quests vil være tættere på at frigøre deres hemmeligheder og mysterier. Ud over det sæt i hans parti brødrene-in-arme, vil lederen af bekendtgørelsen nødt til at retfærdiggøre og bygge en ny base af Grey Wardens - Fortress Watchers. Faktisk starter spillet netop på dette sted. Kræves for at genvinde slottet fra horder af mørkets yngel, clearing alle dens korridorer og værelser på deres tilstedeværelse er uønsket. Total grundlæggende opgaver i spillet er der 8: Vigil s Hold (ankomst / efter angrebet), den sidste af Legion, den retfærdige vej, skygge sorte sumpe, Slaget ved Amaranthine, Slaget om Vigil s Keep og den sidste spurt. Hver quest vil finde sted på et andet sted, som er kendetegnet ved sin egen atmosfære, det visuelle miljø og de mange forskellige modstandere. Selvfølgelig, foruden disse 8 arbejdspladser på verdensplan spredt mange sekundære missioner. Din holdning til satellitterne vil bestemme deres disposition, og som et resultat af deres kamp effektivitet og vilje til at dele nogle mindeværdige historier fra din fortid. Som spillet skrider frem, kan du finde og acceptere medlemskab af fem helt nye partimedlemmer. Systemet med pumpe helten tilføjet en masse nye færdigheder og besværgelser. Blandt andet er det muligt at overføre din helt fra den sidste del af spillet med alle de lærte færdigheder, som i høj grad letter passagen af spillet Dragon Age: Awakening. Dette, ved den måde, giver en betydelig fordel i forhold til den konventionelle tilgang til at skabe en figur fra bunden. Og stadig din helt, næret mange timer, naturligvis mere vil kunne lide. Kampsystemet er ubetydeligt forbedret, men fjenderne blevet meget mere dødbringende og farligere. I den forbindelse anbefales det at bruge mere taktisk pause i kampene. Som du kan se for dig selv, en masse interessante og nye i Dragon Age: Awakening. Passage, satellitter, arsenal, slag, historie, beliggenhed - alt har ændret, og til det bedre. I denne verden, spilleren bestemt til at administrere anliggender, til at træffe beslutninger og til at beskytte hele riget fra den truende rædsel. Passage af Dragon Age: Awakening kan betragtes som en særskilt afdeling, men det vil uundgåeligt fordyber spilleren i den velkendte verden af magi, trolddom, sværd og drager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.