ComputereComputerspil

En unik våben i "Fallout 4"

Rejser wasteland fyldt med alle mulige ubehagelige overraskelser, som man kan støde på ganske stærke modstandere på alle trin i afspilleren. Og til dato med dem var det ikke fatalt, er det bedre at få en anstændig redskaber for mord. Denne guide vil forklare hvordan man finder de mest kraftfulde og unikke våben i "Fallout 4" for både nær og fjern til en kamp.

Murder tæt

Fremragende bit "Rokvillsky bokser" kan købes i butikken Mo Cronin. Du kan finde den i Diamond City, ikke langt fra våben butik Arturo Rodriguez. Indkøb vil koste tusind dækker. Bonus våben - reducere forbruget med 40% point. Et nyttigt værktøj for en melee mord bliver en dolk "Tooth Kremva". Fremragende base skader, lav vægt og den gennemsnitlige hastighed er meget befordrende for den hurtige drab på selv en forholdsvis stærke modstandere. Find denne kniv kan Dunwich miner, men det er nødvendigt at være yderst omhyggelig og forsigtig, fordi denne placering vrimler med aggressive ghouls.

Fremragende våben til nærkamp - Shem Drown sværd - du kan få ved at passere jobbet "forgyldte græshoppe." De særlige kendetegn for den klik er den strålingsskader, sammen med fremragende grundlæggende karakteristika. Hvis du går til den nordøstlige del af Diamond City og finde en bygning Hyubris Comics, kan du få en stor økse Grognaka, der forårsager alvorlige blødninger fra fjenden. Men før du går på en mission, er det nødvendigt at pumpe evnen til at plukke låse.

En anden unik våben i "Fallout 4" - er rasende kraft knojern. Du kan finde det efter lokalisering boss kill "Svanen Pond." En perfekt supplement til våbenet bliver forøget skade ved pumpning evne "Iron fist". I Dramlina restaurant beliggende syd for Museum of Liberty, kan du få en af de bedste sværd i spillet - "Revenge of the General Chaos". Men en gang i denne placering, er det nødvendigt at sikre, at når en skirmish overlevede en kvinde, i virkeligheden vil det give spilleren et våben.

pistoler

Passage af jagten, "Reunion" vil give spilleren nogle af de bedste tønder spillet "Fallout 4" våben kaldes en pistol Kellogg. Magnum er en bonus dette øjeblik inddrivelse peger på kritisk skade. Et andet værktøj, der skal tilføjes til samlingen - Extraterrestrial pistol. Find det i passagen af de quest asylansøgere 75, som ligger nær den gymnasiet Maldiverne.

En anden morder pistol i "Fallout 4" - våben kaldes "frelser". Han venter for spilleren i et af værelserne i fangehullet, komme i, der kan være passage af jagten "efterretningsarbejde". Funktionerne i dette våben er fyring og udstødningsrør 10 mm ammunition, og kan øge egenskaberne af nogle ændringer, hvis det ønskes.

Unikke rifler og haglgeværer i "Fallout 4"

Unik våben "Righteous magt" få os efter at have passeret job på "Brotherhood of Steel". Efter passage af jagten "Call to Arms", henvises til Dunns og han ville give dig riflen. Selvfølgelig, i slutningen af spillet vil det ikke være den mest kraftfulde værktøj for drabene. Men i de indledende faser af spillet mere end én gang for at redde vores helt.

Shotgun "retfærdighed" er en af de mest effektive værktøjer til drab i spillet, og du kan få det selv ved medium niveauer. Gå til Covenant (Testamente) butik og glem ikke at få fat i en 1400 caps, fordi det er i så meget koster nye køb.

slagtning pistol

En unik våben i "Fallout 4" med titlen "Kriolyator" skjult i begyndelsen af rejsen af vores helt, nemlig i ly 111. Men tag det i de tidlige faser af spillet vil ikke fungere. Først og fremmest er det nødvendigt at pumpe niveauet for hacking til et niveau på "ekspert", og derefter bryde feltet, hvor den skjulte denne dødbringende pistol, tog ikke lang tid.

Efter passage af jagten "Den sidste Voyage af skibet forfatning," spilleren vil modtage en fremragende bærbar Naval pistol "Broadsayder". Det vil være en fantastisk tilføjelse til samlingen. Det er værd at overtagelsen vil "sang" - en pistol, som du kan købe i byen godt naboskab. Gå til robotten KL-EO, der tager med ham 12.500 hætter. Dette våben har en 50% bonus skade, når skyde på mennesker og vil blive en prioritet i kampen mod raiders, der vrimler ødemark.

"En særlig kit til overlevelse" - en pistol, der ikke engang redde helten i en vanskelig kamp. Funktioner våben er at øge skaden på modstanderne af tabet af sundhed. Få hans pris kan kun indtastes i gruppen "The Brotherhood of Steel". Efter at have afsluttet et par quests, vil spilleren få jobbet "Lost Patrol", hvorefter pistolen vil være i samlingen.

løfteraketter

Ikke meget kraftfuld, men ganske eksotiske våben i "Fallout 4" - gun "Jet-Junk". Du kan finde den på den placering ArcJet Systems i forbifarten job efter Dance. Pistolen er i kontrolrummet på bordet. Funktionerne i denne opsætning er at skyde på fjender i enhver skrald fra din beholdning, så manglen på forsyninger, vil du ikke.

Launcher "Fat Man", velkendt fra tidligere dele af spillet, fik i "Fallout 4". Find disse våben vil ikke være svært, og den nemmeste måde at blive en søgerobotter dumper beliggende i den nordøstlige del af de gamle spillere derhjemme. Forbedret version af "Big Boy" er mere destruktiv, men det er svært at få. Køb denne enhed kan være på markedet i Diamond City, en købmand Arturo Rodriguez. Funktionerne i et våben salve af to missiler, hvilket øger skaden.

"Fallout 4". Bedrager for våben

Da denne del af spillet blev lavet på samme motor som den foregående serie, de konsolkommandoer er uændrede. Selvfølgelig, sådan en lettelse at gameplayet - en privat affære af en gamer, men det er værd at huske nogle snydepelse, der vil hjælpe i forbifarten "Fallout 4". et våben koder:

 • 0001f669 - minigun.
 • 00171B2B - kriolyator.
 • 000DC8E7 - "frelser".
 • 000BD56F - "Fat Man".
 • 000D8576 - handske Død Talon.
 • 000FA2FB - "Shishkibab".
 • 000E942B - "Dzhet Dzhank".
 • 00183FCD - økse Gnonaka.
 • 000FE268 - gvozdomed;
 • 000DC8E7 - en pistol med en lyddæmper ;
 • 000E9A43 - baseballbat;
 • 000E98E5 - hallucinogene gas granat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.