ComputereComputerspil

Call of Duty (alle dele). En liste og kort beskrivelse

Til dato er der ingen tvivl om, at en af de mest populære og efterspurgte er et skydespil Call of Duty (alle dele). Liste over spil dannede stor nok til 12 år, men der er mennesker, der simpelthen ikke har tid til at slå til alle dele.

Call of Duty

I første omgang CoD serien begyndte med Anden Verdenskrig, så de første spil adskiller sig fra, hvad der er resten af serien Call of Duty (alle dele). Liste over spil om Anden Verdenskrig omfatter kun 4 stykker, mens andre har berettet om moderne tid, forlader fortiden til andre projekter, såsom Medal of Honor og andre. Det er værd at bemærke, at i modsætning til, hvordan man laver moderne versioner af Call of Duty (alle dele), en liste over, hvilket er stort nok, blev den første del skabt på motoren, Quake III.

Call of Duty 2

Den anden del kom to år efter den første. Princippet er det samme som standard i CoD, men har en mere moderne grafik. Det er blevet meget almindeligt på grund af offentliggørelsen af den nye på det tidspunkt, Xbox 360.

Call of Duty 3

Tilsyneladende, i kølvandet på succesen med den anden del i udviklingen af den tredje vi beslutter at ignorere pc'en. Og hun blev kun udgivet til spillekonsoller. Det er derfor ikke medtaget i Call of Duty (alle dele) liste til PC. Igen Verdenskrig, men en ny historie.

Modern Warfare

Den første vellykkede del om modernitet, som blev grundlaget for, hvordan den videreudviklede Call of Duty (alle dele). Liste over yderligere spil fortsætter længe nok, men den eneste forskel mellem dem er dybest set plottet, visse tekniske elementer og komponenter af gameplay. Efterfølgende CoD bliver et af de spil, der rammer netop dens interessante historie og fantastiske forestillinger, der usædvanligt for andre skytter af tiden.

World at War

Det sidste spil i serien, fortæller historien om Anden Verdenskrig. Af ukendte årsager, den eneste fordel ved CoD Medal of Honor - mulighed for at spille for et andet land - besluttede at skære og forlod spilbare kun USA og den sovjetiske kampagne.

Modern Warfare 2

Fortsættelse af den første del af historien med moderne grafik og en mere detaljeret undersøgelse. Den forkæmper for sin tid -. Mere end 4 millioner eksemplarer blev solgt den første dag. Forrige rekordindehaver GTA IV efterladt.

Black Ops

Næste mester, der har slået den tidligere rekord selskab Activision. Den fortæller os om de tider af den kolde krig.

Modern Warfare 3

Igen verdensrekord, og nu Black Ops er efterladt. Den endelige version af Modern Warfare, som fortæller os om denouement af plottet af den russisk-amerikanske krig.

Black Ops 2

Direkte efterfølger til den første del, som desværre ikke har været i stand til at slå rekorden sæt.

spøgelser

Først CoD om fremtidige begivenheder udfolde sig i 2023. Det er værd at bemærke, at udviklerne straks advaret om, at eventuelle paralleller til det virkelige liv i en soldat er ikke værd at bruge, men stadig høres med veteraner for at afklare visse kendsgerninger.

avanceret krigsførelse

Spillet fortæller os også om fremtiden, men mere fjern, så gameplayet er helt forskellig fra den velkendte for os tidligere. Alle former for bekæmpelse droner, exoskeletons, der giver mulighed for at foretage gigantiske spring eller klatre vægge og meget mere. I betragtning af den handlefrihed i udførelsen af forskellige missioner, har spillet ændret sig til ukendelighed.

Det var en kort beskrivelse af Call of Duty (alle dele). rækkefølgen af listen i den nærmeste fremtid vil deltage som Black Ops 3.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.