SundhedMedicin

Fælles kontraktur kan behandles

fælles kontraktur er en skarp begrænsning af dets mobilitet forårsaget af den manglende elasticitet af de bløde væv. Sygdommen er et resultat af traumatiske skader, nervøse sygdomme, betændelser.

fælles kontraktur sker:

  • dermatogenic - efter skader huden (mekanisk traume, brandsår);
  • desmogennoy - på grund af ændringer i ledbåndene;
  • myogene - med nederlag musklerne;
  • neurogen - med nervøse lidelser;
  • arthrogenic - når ændringerne i leddene;
  • refleks forekommende i samlingen ligger under eller over fokus for inflammation eller beskadigede sted, fx periostitis underkæbe årsager tygge kontraktur.

Fælles kontraktur. Sådan behandler?

Når de vikles lemmer immobilisering nødvendigt korrigeres, hurtig og omfattende behandling (fysioterapi, fysioterapi).

Kontrakturer Behandlingen består af medicinsk fysisk træning, mekanoterapi, fysioterapi. Og i fravær af den ønskede virkning er brugt redressatsiyu, excision ar, hud plast, sener.

Kontraktur af knæet - en kompleks sygdom, hvis behandling er brugen af både konservativ og kirurgisk tilgang.

1. En konservativ fremgangsmåde omfatter massage, fysioterapi, mekanoterapi, gymnastik og blodløs tilbagevenden lemmer i den korrekte position. På grund af gymnastik og fysioterapi øger blodcirkulationen i det berørte muskelsygdom, og øger deres tone. Vandtemperaturen i karret under opvarmning procedurer bør være ikke mere end 36 grader. Senere overføres til mudder og paraffin.

2. Den operationel tilgang til behandling af kontrakturer bruges til langsigtede, langvarige restriktioner for mobilitet i knæet. I dette tilfælde deformationen korrigere eksisterende i fælles styrke. For at lukke dannet under kirurgi sår udføre hudtransplantation. Under kirurgisk behandling af denne sygdom anvendes teknikker såsom transplantationer sener, deres forlængelse eller reduktion, sener udførte frigivelse, som er fastspændt helede væv.

Kontraktur af albueleddet er et problem med moderne rukobortsev. Et tryk belastningsforhold overdreven muskelspændinger, alle former for sener og ledbånd mikrotraumer føre til dannelse af osteophytes og ossifikation begrænser vifte af bevægelse.

I fravær af passende behandling og den vægtede kontraktur både knæ og albue fører efterfølgende til absolutte ubevægelighed lem, såkaldt ankylose. Hvis sygdommen er allerede på en alvorlig fase, kan det kun hjælpe operationen, så det kan ikke anbefales at ignorere et besøg hos lægen ved de første ubehagelige symptomer.

fælles kontraktur kan være medfødt (gamle defekter i muskler og led), og erhvervet, som er dannet på grund af de ugunstige miljømæssige påvirkninger. Ved alt for tidlige behandling af enhver form fører til tragiske konsekvenser, og funktionelle lidelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.