Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan forbereder kål til kål ruller i mikrobølgeovnen?

Fyldte kål skålen kaldes østeuropæisk køkken, som har en masse unikt i Mellemøsten og asiatiske køkken. Det er en vegetabilsk eller hakket kød med kogt ris eller boghvede, indpakket i bløde kålblade.

I øjeblikket er der flere varianter af denne skål med en række fyld.

Indpakning fyldte kål - en temmelig tidskrævende proces, så mange kokke bruger en enklere version af deres forberedelse (dovne kål ruller).

Generel information om fad

Traditionelle fyldte kål Find produkter fra hakket kød pakket i kålblade. Processen med at forberede denne parabol kan tage dig et par timer. Dette skyldes ikke kun den lange producent af fyldning, men også med dannelsen af halvfabrikata selv.

madlavning Egenskaber

Som det er kendt, kål er en flerlags grøntsag, som er særlig hårdhed og sprødhed. Hvis du knuse bladene af dette produkt, vil de bryde. Derfor, til fremstilling af kål nødvendigvis udsat for varmebehandling. Kun i dette tilfælde, vil den vegetabilske være blødere og mere smidigt.

behandlingsmuligheder

Kål til kål ruller i mikrobølgeovnen behandlet retfærdigt sjældne. Efter alt, at mange husmødre bruges gøre det ved hjælp af komfuret. Men denne proces er mere tidskrævende. Så vi besluttede at fortælle dig om, hvordan du forbereder kål til kål ruller i mikrobølgeovnen.

udvælgelse af grøntsager

Før du foretager en kål til kål ruller i mikrobølgeovnen, skal det vælges korrekt. Grøntsager til denne parabol bør tages hensyn til lille størrelse. Kochan bør ikke være omfattet med meldug og andre forfald. Bedst egnet til kål Kål er elastiske og lyse gafler lille størrelse. Dette vil gøre din vegetabilske skålen bud og meget velsmagende.

Hvordan håndteres?

At lære at blødgøre kål til kål ruller i mikrobølgeovnen, få kender. Før der beskriver denne enkle proces, skal du fortælle som en grøntsag, der skal behandles korrekt.

Kochan vasket grundigt i koldt vand. Samtidig det fjernes fra alle overflade efterlader ubrugelig. De kan blive påvirket af mug og råd. Den vigtigste ting, viste sig at være ren vegetabilsk lag og var ikke imponeret af insekter.

Processen først. Hvordan forbereder kål til kål ruller i mikrobølgeovnen?

Efter vegetabilske vil blive behandlet og renset, er det placeret på en flad plade beregnet til mikrobølgeovne. I dette tilfælde er det nødvendigt at sætte kål stilk ned.

I denne form er sendt produktet til mikrobølgeovn. Ved maksimal effekt vegetabilsk kogt cirka 10-11 minutter. I løbet af denne tid hovedet skal være blød og varm. Dets straks fjernet og vasket under rindende koldt postevand. Som et resultat af simple manipulationer med kål fjerne skiftevis alle bladene. De skal være så blød og afgår fra kolber næsten uafhængigt af hinanden.

Som du kan se, kål for kål ruller i mikrobølgeovnen forbereder temmelig hurtigt. Ulempen ved denne metode er, at de øverste lag af bladene kan blive for blød og falde fra hinanden ret i dine hænder.

Metode to. Sådan koger kål i kål ruller i mikrobølgeovnen hurtigt?

I så fald, hvis du ikke ønsker at beholde grøntsagerne i en mikrobølgeovn for længe, så det ikke syde, foreslår vi at bruge en anden metode til dens fremstilling. Kål også fjernet og overfladen vaskes blade. Det blev derefter placeret på pladen og sender en mikrobølgeovn. I en mikrobølgeovn skal produktet være mellem fem og syv minutter (ved maksimal effekt).

Over tid er det fjernet og straks skyllet med koldt vand. I processen, med kål fjerne det øverste ark, som allerede er lidt bløde. Dette bør ske, så længe du ikke komme til de mere stive blade.

Kål for kål i en mikrobølgeovn på denne måde bearbejdes flere gange. Efter adskillelse af de bløde blade af et hoved igen sende i mikrobølgeovnen og holdt det i omkring tre eller fire minutter.

Sådanne procedurer gennemføres, så længe alle de grøntsager vil blive drøftet på det bløde og velegnet til fyldte kålblade.

fremgangsmåde tre

Kål til kål ruller i mikrobølgeovnen at blødgøre kan behandles forskelligt. De to mest populære måder er blevet præsenteret ovenfor. Men nogle husmødre udføres således en fremgangsmåde, der anvender almindeligt drikkevand.

Vegetabilsk grundigt vasket, afbrød de unødvendige elementer som overfladen af blade, og derefter sat i en dyb tallerken beregnet til mikrobølgeovne. Endvidere i en skål hælde lidt drikkevand (ca. ½ kop). Denne metode vil gøre det lettere produktion af en mere skånsom fundament for kødretter.

Kål til kål ruller i mikrobølgeovnen sammen med vandet bør være forberedt omkring syv eller otte minutter. Effekten af mikrobølgeovnen udstillet en maksimal værdi.

Over tid vegetabilsk bakke med varmt vand forsigtigt fjernet fra mikroovn og vaskes grundigt, adskillelse af bladene fra kålen hovedet. Hvis bladene er placeret tættere på stilken, fortsat stramt, at produktet i nogen tid, holdt i en mikrobølgeovn.

For at opsummere

Som du kan se, at kål for kål ruller i mikrobølgeovnen blødgøre forbereder ganske nemt og hurtigt. En sådan metode vil spare dig tid.

Hvis imidlertid for udarbejdelsen af kødretter du har købt en stor køkkenhave, og det er ikke placeret i mikrobølgeovnen, foreslår vi at bruge den traditionelle måde, som indebærer brug af køkkenet komfur. For dette behandlede og renset hoved spredt i en stor gryde eller jern bassin, som er halvt fyldt med almindeligt vand. I denne form, sætte grøntsagerne ved høj varme og vente på kogende væske. Drejning af anden kål ned, hendes koge cirka 3-4 minutter. Derefter bliver puljen fjernet fra pladen og holdt indholdet under låget lukkes omkring ¼ time. I løbet af denne tid, hele tykkelsen af produktet, der skal behandles termisk, hele kålblade blødgøre.

I så fald, hvis en vegetabilsk forberedelse proces for dig er en kedelig og tidskrævende, ikke foreslå brugen af hvidt produkt, og Beijing. Som vi ved, kinakål har en meget blød og spæde blade er ovale i form. Derfor er varmebehandlet dem giver ingen mening. Du behøver kun at adskille bladene fra stammen, vaske dem grundigt med koldt vand og straks anvendes til dannelse af halvfabrikata hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.