Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan koger kyllingelever?

Sådan koger kyllingelever - overveje de mest nyttige og effektive tips. Kylling lever er en af de mest lækre retter, som har et højt indhold af vitaminer og nyttige egenskaber. Denne parabol vil appellere til alle familiemedlemmer, især børn. Men for madlavning kylling lever for et barn skal følge nogle få regler, alt dette vil vi diskutere nedenfor.

Til at begynde, mener nogle tips kyllingelever valg, dets korrekt opbevaring og tilberedning. Før du køber et biprodukt er nødvendigt at se på farven, bør det være mørkebrun uden blodpropper, har en skinnende overflade. En god lever bør ikke smuldre og har en gul-orange nuancer.

For at forstå, hvordan man tilbereder kyllingelever, skal du først lære at gemme det ordentligt. At købe et biprodukt, er det nødvendigt altid at se på udløbsdatoen og beløbet. Bedre at tage små stykker. Den frosne lever kan gemme op til tre måneder i fryseren, men i køleskabet - kun 2 dage. For at gemme en skål af bitter, kan du fylde den med vand og lad i denne tilstand i et par timer.

Sådan koger kyllingelever? Det kan stege, koge eller sat ud. Overvej et par muligheder.

Til konventionel klassisk recept tage - kylling lever i en mængde på 0,5 kg, 2 løg, vegetabilsk olie til stegning, salt og peber. Hæld i gryden og læg olie på ilden, skære polukolechkami løg og steges i smør. Lidt salt, tilsæt derefter hakkede lever. Alle sammen yngel til cirka 5 minutter, tilsæt derefter peber. Du kan tilføje en særlig smag til koriander. Som en side parabol egnet kartoffelmos eller grøntsager.

Hvordan til at stege kylling lever især velsmagende? For at gøre dette, er vi nødt til at tage følgende fødevarer - kyllingelever om et kilo, lidt salt, 2 løg, stødt peber, vegetabilsk olie, persille eller dild (du kan gøre begge dele). Også i denne opskrift tilføje vin eller havn. I bundkar varme og steg løg, hakkede ringe, i 15 minutter, tilsæt salt. Så løg spredt ud på plader og taget for en lever. Hæld olien, sat i en gryde og steg hakkede lever på alle sider i flere minutter. Derefter sætte kylling lever på løg. Vin (eller andre drikke) bringes i kog i en gryde. Processen må ikke overstige et minut. Få saucen hældes leveren og løg, og på toppen af det er dekoreret med hakket persille eller dild. Du kan smuldre kogt æg. I processen med kogende al alkohol fortage sig, vil det kun have en smuk, lækker og smagfuld sovs.

For at forstå, hvordan man tilbereder kyllingelever for børn, er det nødvendigt at overholde følgende regler. For det første, at opretholde et biprodukt i vand før madlavning, vil denne parabol tilføje blødhed, og eliminerer afsmag. For et barn er bedre til at lave mad leveren er ikke en bue, og på basis af korn, såsom semulje. For at gøre dette, rul stykkerne i salt og semulje, og derefter steges i smør. For at give en særlig blødhed i leveren, kan det være et par minutter i blød i vandet ikke, og i den kolde mælk.

Sådan koger kyllingelever? Det skal være godt vaskes og steger indtil kogt. Du kan lave fadet med creme fraiche eller mayonnaise. Til dette tager vi - creme fraiche, løg, lever, persille, citronsaft. Steg i en gryde med vegetabilsk olie hakket løg og lever indtil kogt, tilsæt derefter creme fraiche (mayonnaise) og citronsaft. Lad et par minutter, så drys med hakket persille. Som en side parabol er bedre at vælge en kartoffel, ris eller spaghetti.

Så vi kiggede på flere muligheder for madlavning kyllingelever. Alle af dem er ganske enkel. Sådan koger kyllingelever? Du kan føje til det vinen eller creme fraiche til at gøre i egen saft, sætte grøntsager eller svampe. En leveren kan være præ-fried løg, sat i en gryde, tilsæt vand og lad det simre indtil gjort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.