Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Ode om, hvordan man koge kartofler med svampe!

Jeg vil gerne synge ODE svampe - en fantastisk gave af vores natur-omsorgsfuld mor! Takket være dem vi var i stand til at overleve i de hårdeste halvfemserne, hvor hele landet, primært middelklasse finansielle stilling, rystet af frygtelige prøvelser i form af "frosset" besparelser og lønninger.

Min familie på det tidspunkt flyttede til at leve på landet. En svamp her har vi - i tusindvis! Pigerne er ude af skolen og deres porteføljer vinder undervejs. Og så helt blive med ham poser til dem at tage. Ingen penge, bortset fra kartofler, som er vokset dig selv, men grøntsager - intet. Brød, og derefter bagt af rugmel.

Så jeg regnet ud, hvordan at lave mad kartofler med svampe så gør deres egne produkter. Og det viste sig, at det er meget velsmagende, og tilfredsstillende!

I en stor gryde - vi havde en familie på fem personer - Pile skiver champignon, kartofler, skåret større, strimlet kål, hakkede løg og gulerødder. Jeg hælde lidt vand, således at dens niveau var 2 cm over komponenterne, og sat i brand. I løbet af madlavning tilsæt salt, krydderurter, peber og tomat sauce, hvis nogen.

Sådan koger kartofler med svampe, hvis ingen sovs eller kontraindiceret? Easy! Du skal blot udskifte saucen skiver friske tomater, men det er i princippet ikke nødvendigt. Ved slutningen af fremstillingen blev hældt i en pande (5 liter) halv kop vegetabilsk olie eller smør halve packs. Jeg tilberede denne parabol i ca. 30 minutter efter kogende vand. Denne opskrift er velegnet til dem, der har en bred vifte af problemer med fordøjelsen.

Men der er en mere kompleks udgave, hvordan man kan tilberede kartofler med svampe og kål til perfekt raske mennesker. I dette tilfælde bør kål og svampe før om yngel. Ved udgangen kan du tilføje creme fraiche eller mayonnaise - det vil gøre fadet mere nærende og tyk.

Den anden "tryllestav" er en opskrift, der lærer , hvordan man koge kartofler med svampe i testen. Faktisk bliver det tærter med kartofler og champignon udstopning. til udstopning svampe kan også være pre-yngel og kartofler bare skæres i terninger. Selv om det er virkelig klar til brug kartoffelmos. Og dumplings med fyld - er den virkelige lækker!

Hvis værtinde ikke ved hvordan at sætte ud kartoflerne og svampe, så er det muligt at tilbyde en opskrift. Pre-høj varme i kort tid stegte svampe. Det er nødvendigt for at opnå en smuk skorpe. Og skoven, skal du først koge. Svampe fjernes fra panden og i den samme olie stegte løg og gulerødder. Hvis det er nødvendigt, tilføje mere olie.

Når fjernet fra panden rødder, begynder vi kalcinering kartofler. Det bør heller ikke føre til fuld beredskab, kun 10 minutters ristning. Derefter tilsættes sammen alle ingredienserne i en gryde eller utyatnitsu, salt, peber, muskatnød add, creme fraiche eller mayonnaise, lidt - lidt vand, omrør og lad det simre med låget lukket i 25 minutter. Du kan lave den sidste fase af quenching i en ovn eller mikrobølgeovn. I sidstnævnte tilfælde er det nok 2-3 minutter.

Når maden er lagt ud på plader, kan du drys hakkede krydderurter måltid.

Ved du, hvordan man kokken kartofler med svampe i potter? Åh, det gør et fantastisk måltid! Ikke kun det, er det ekstremt nemt at tilberede - sætte alle ingredienserne i en skål og polozhivay sig på sofaen, vente - venter indtil ovnen vil tilberede alt selv - slukke, så stille og skønheden i en slags!

På hvert stykke skal tage 2 kartoshinu, en lille løg, champignon så meget i volumen som kartoffel. Og dog en håndfuld tørrede porcini svampe til at koge på forhånd for at opnå en duftende bouillon. Efter alt, svampe selv næppe har champignon smag.

Steg i kort tid ved høj varme i smør svampe indtil de er brune, fjerne dem og på samme olie fordybe kartoflerne, skåret i kvarte. Det er også ved at forberede i cirka 10 minutter, ikke op til fuld beredskab. I hver potte på en bund pour spoon olier, graining rå løg, hakkede hvide svampe fra bouillonen og stegte kartofler og svampe. Let salt og peber. Top hæld champignon bouillon niveau stablet komponenter, dækfolie eller cover. I en forvarmet 160 grad ovnen i tre fjerdedele af en time satte potterne. Det kan være 35 minutter for at fjerne potterne for at drys den revne ost på toppen af alt og derefter hejse dem i ovnen.

Hvilken slags havde et fremragende måltid efter dette! Hvad er interessant: svampe kan kombineres med eventuelle ingredienser. Med disse "venner", og grøntsager, kød og dej. Mushroom selv nogle håndværkere forberede vidunderlige kebab! Så vær ikke doven, er det tid til at få fat i hænderne på kurven, og - til skoven efter svampe! Men først lære de billeder, som har nogle billeder af giftige, og hvordan man undgår at falde i en akavet situation ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.