SundhedSygdomme og betingelser

Mycoplasma hominis

Mycoplasma hominis - hvad er det? Denne spørgsmål interesser hver pige eller kvinde, hos hvem diagnosen har denne sætning. Mycoplasma - er en mikroorganisme, der har en afrundet eller sfærisk form, og dermed det mangler en cellevæg. En gang i de humane kropsceller, kim begynder at dividere ved knusning moderen celle eller knopskydning. Mycoplasma hominis «liv" for det meste i urinvejene, men der er andre typer af mikrober, der kan ramme næsten alle systemer. Denne organisme er meget farligt for både mænd og kvinder. Det skal bemærkes, at i værtscellen (Human) mycoplasma medfører en række irreversible ændringer: aminosyresyntese er afbrudt, nukleinsyrer, og DNA. I overensstemmelse med dette, kan kvinder oplever spontane aborter, aborter og aborter. Børn kan blive født med deformiteter og udviklingsmæssige abnormiteter. Mænd, der lider af mycoplasmose, kan i sidste ende blive ufrugtbar, lider de seksuelle funktion, og handlingen i sig selv ikke bringer tilfredshed. Mycoplasma hominis - en organisme i stand til meget tæt kontakt med cellemembranen, og derefter ændre den i den genetiske information. Et interessant faktum er, at undersøgelsen blev gennemført i 1965 om sagen, og forskerne har fundet, at af alle spontane aborter 20% fandt sted gennem skyld mycoplasma. Kilden til denne sygdom er bærere, der ikke har symptomer, og syge mennesker. Den smittemåde er oftest seksuel og kontakt-husstand (gennem personlige hygiejne poster). De tilfælde af transplacental infektion og transmission under passagen af barnet gennem fødselskanalen.

symptomatologien af sygdommen

Mycoplasma hominis ofte forårsager ingen kliniske tegn på inficerede der forværrer sygdommen, og det snart bliver kronisk. Hvis ikke for asymptomatisk, de pågældende patienter om udledning fra urinrøret og kønsorganer skællet natur, uden lugt. Kvinder varsel øget smerter under menstruation cyklus forstyrrelser. I næsten alle tilfælde provokerer den kvindelige mycoplasmose udviklingen af fedme, vaginitis, og endda bartholinitis. Alle patienter klagede over kløe i urinrøret og ubehag, når tisser. I nogle situationer kan det forekomme urinrøret hævelse, som er ledsaget af svære smerter symptom.

diagnostik

For at kunne diagnosticere, skal patienterne testes for infektioner, seksuelt overførte infektioner, som mycoplasma sker ofte i symbiose med andre infektioner. PCR-diagnostik i øjeblikket er en af de mest effektive måder at opdage mycoplasma-DNA i en patients blod. Det er også anvendes til diagnosticering af dyrkningsmetoden, parrede sera og immunofluorescens.

Mycoplasma hominis: Behandling

Behandling af denne sygdom kompleks og langvarig. Faktum er, at hvis mikroorganismen ikke vil blive ødelagt til det sidste, han vil stadig blive re-formere og sygdommen genoptages. Behandlingen bør foregå under streng overvågning af en læge (selvmedicinering i dette tilfælde er uacceptabelt!). Start med antibakterielle stoffer, der dræber bakterierne selv. Før du tildeler et lægemiddel, er det bedst at bestemme følsomheden af flora til det, men oftere end ikke at vente på en så lang periode (ca. 2 uger), og ordinere medicin bredspektret tetracyclin. Effektiv mod mycoplasma er makrolider og fluorquinoloner nye generationer. Hvis diagnosticeret med en blandet infektion, behandlingen er nødvendigt at tilføje metronidazol (også et antimikrobielt middel).

Du kan bruge anti-inflammatorisk bad med kamille, det reducerer hævelse og kløe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.