SundhedSygdomme og betingelser

Frostbite Behandling og Symptomer

Ikke alle forstår, at forfrysninger er noget virkelig farligt, eller tror, at de ikke vil røre det under nogen omstændigheder. Men læger, der arbejder i skadestuen, er godt klar over, at fra ham ofte lider for meget selvsikre mennesker. Frostbite, som vil blive behandlet i denne artikel, og symptomerne betragtes, kan være ganske farligt, og konsekvenserne af det ikke sjældent trist. I livet i almindelighed er ikke sjældent sker, at uagtsomhed og manglende vilje til at tage sig af alt på forhånd er årsagen til, hvad skal betale en levetid.

Et par ord om forfrysninger

Oftest det forekommer i ældre og unge. Sig selv forfrysninger - er skader på huden dækker, samt andre væv af levende organismer, som opstår under indflydelse af lave temperaturer. Dårlig cirkulation, kraftig vind, tilstedeværelsen af alkohol i blodet, ændringer i temperatur, forskellige hormonale sygdomme, tøj uden for sæsonen - det er på grund af, hvad der sammen med faktorer såsom lav temperatur, kan forfrysninger forekomme. Behandling er det nødvendigt at begynde med det samme. Det er vigtigt, at det havde en mand, der ved hvad de skal gøre, fordi der er de forkerte bevægelser vil bringe til noget godt.

Når vævsbeskadigelse opstår forfrysninger. Stærk forfrysninger fører til nekrose af væv. Mange mennesker tror fejlagtigt, at det er muligt kun ved meget lave temperaturer. Skæbnesvangre kan blive en ensartet temperatur, som er lige lidt under ti grader Celsius. Ved temperaturer under tyve grader, risikoen bliver meget stor, og når termometeret er minus tredive - det bliver kritisk.

Som nævnt ovenfor, fra denne svøbe påvirker det meste pensionister og dem, der har en pension har aldrig tænkt over det. Ældre mennesker befinder sig symptomerne oftest til grund, at deres kroppe er ikke længere i stand til at generere varme, som det var før, og unge er simpelthen meget ofte sarte varmt tøj (primært handsker og hatte). Ofte det sker, og for dem, der gerne stærke drikke.

Et par ord om forebyggelse

1) Tøj skal være varm og usælgelig.

2) hatte, tørklæder og handsker i koldt vejr er afgørende, især når det kommer til skiløb, skøjteløb og andre ting.

3) Tøj bør ikke være stram.

4) At bære snavsede sokker - en fantastisk måde at fryse op.

5) Skoene skal være dimensioneret.

Frostbite: Behandling

Det bør starte med det faktum, at det bliver en årsag til amputationer er ikke ualmindelige. Generelt kan forfrysninger behandling, som anses her, har fire faser: den første fase er der kun en lille ubehag, men på den fjerde stærk vævsskader synlige for det blotte øje. Selvfølgelig, ved den mindste mistanke om noget alvorligt bør straks kontakte det nærmeste klinik.

Generelt i tilfælde af forfrysninger anbefales det:

- straks bringe offeret til et varmt sted;

- Fjern de frosne tøj og sko;

- drikke varm te med et højt sukkerindhold;

- det beskadigede område af legemet, der skal vaskes, grind (fx alkohol) og bandagen.

Frostbite tredje og fjerde grad bør behandles under lægeligt tilsyn, da de kan forårsage koldbrand.

Forfrysninger fingre: behandling

Hvad er det, og fingrene lider af det, måske oftere. Det er oftest de har lidt og amputeret. Det er farligere end f.eks forfrysninger hånd, behandlingen også nødt til at være mere umiddelbar.

Når de første symptomer, anbefales det at skjule dine fingre under tøjet og begynder at gøre deres hurtige bevægelser. Umiddelbart finde et varmt sted, og fortsæt så sikkert som hvis beskadigede andre dele af kroppen.

Det sker ofte, at på grund af udsættelse for kolde fingre (især tæer) mister deres følsomhed og ophøre med at korrekt bøje. I sådanne tilfælde bør du ikke tøve, og det er bedre at konsultere en læge, som et spørgsmål om alt dette ikke kan passere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.