Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Riflescope til SKS karabin: hvordan man vælge?

For dem, der ønsker at fiske jagtvåben såsom SKS (RAS) er den bedste løsning. Denne model har fundet en køber blandt både professionelle og amatører-begyndere. Enhver jagt nødvendigvis være færdige trofæer. Dette vil bidrage til at give en optisk syn for karabin SKS.

Korrekt konfigurering denne enhed, selv en novice jæger kan opnå gode resultater.

Hvad er enheden?

Dette apparat er et komplekst system. Det omfatter:

 • Lens.
 • Okular. Dette element justerer optisk sigte synlighed under nedsat pil.
 • Den drejning system. Beliggende mellem okularet og objektiv linse. Dens opgave er at danne et billede fra en omvendt position til at lede.
 • En reticle mønster (stencilarket), som påføres på glas linse. I dag opmærksomhed købere forudsat forskellige anvendelsesområder, der er udstyret med fire typer impact gitre. Deres valg afhænger af de opgaver, der udføres af den optiske enhed.
 • En særlig mekanisme, hvormed ændringer er foretaget, hvis det er nødvendigt. skydning justering hovedsageligt udføres i et hurtigt skiftende miljø.

Moderne optisk sigte til SKS karabin, som for andre lignende modeller jagt våben består af en speciel belægning. Det er en antireflekterende lag, der er anvendt på linsen og giver god synlighed under dårlige lysforhold.

kaliber

Traditionelt jagt i Rusland kører med den kaliber af 7, 62 x 39 mm. Disse kugler, i forhold til de kampe, har ringe bremseevne, der er ofte årsag til mange jægere historier om hidtil uset dyr vitalitet. Som et resultat af unøjagtig kontakt med vitale organer jagt kan være ineffektivt. For kaliber 7, 62 x 39 mm forudsat at afstanden højst hundrede meter. På denne afstand, den ønskede virkning er sandsynlig. Over hundrede meter at få ret på mål, hvis du har optik. Derfor er mange jægere ofte spurgt, hvordan du installerer et optisk sigte på et haglgevær?

Om installation observation enhed

Passer optisk sigte for SKS karabin 7 62 H39 med særlige laterale lukninger. De er udstyret med mange russisk fremstillede rifler. Våben af udenlandsk fremstilling er udstyret med sigtesystem, som udfører en svalehale. Det har form af strimler, som er anbragt i den øvre husdel. Set Optik SKS ren strukturelt umuligt. Det anbefales til dette formål anvende sideriglen anbringes på riflen modtagerboksen. Yderligere er det også muligt at anvende en en-delt ring og beslag.

De sælges i butikkerne for jagt og fiskeri. Ifølge armorers, sådanne værktøjer til installation er ikke særlig effektive. Den bedste mulighed for karabin Simonov overvejet montering af optik ved hjælp af hurtig-beslag. Sted at installere det - det er den venstre side af modtageren i SCS. Det er også muligt at indstille laserpointer, tillader at skyde i skumringen. Hvis det er nødvendigt, skyde med åbne seværdigheder beslag ikke forstyrrer.

Om problemerne med selvstændig forbedring enhed

Halvautomatisk våben Simon var ikke oprindeligt beregnet til snigskytte skydning. Observation optik i Sovjetunionen gennemført på andre modeller. Af denne grund, er selve enheden ikke bruge riffel på det optiske sigteinstrumenter. Sådanne våben designs er et problem for de jægere, der gerne vil udstyre din optiske (karabin) systemet SCS. Anmeldelser ejere viser, at efter installation af en self-made konsol har to ulemper:

 • Ekstraherede skyde granater ramte beslaget.
 • Løs karabin beslag base, hvilket resulterer i forskydning af den optiske sigtesystem. Dette har en negativ effekt på nøjagtigheden.

Hvad bestemmer en vellykket skydning med pistolen?

Brug af optisk syn for SKS karabin, skal skytten nødvendigvis tage hensyn til følgende faktorer:

 • bane af en kugle;
 • vindkraft.

På fyring kvalitet påvirkes af stivheden af forbindelsen optisk sigte med dit våben. For at opnå den krævede pålidelighed fastgørelsessystemer ringe eller arm kan være ved hjælp af lapning.

Hvad der er behov for det arbejde?

Før du går i gang, skal du mestre at få følgende værktøjer:

 • Slibende pasta.
 • Rod til slibning. Dens diameter skal svare til diameteren på den kanal optisk sigte.
 • Rod til at styre justeringen af Ringenes.
 • Momentnøgler er udstyret med en skala.
 • Momentskruetrækker.

Den vigtigste opgave for slibning er at opnå opretning af parenteser: centrene af ringene skal placeres på den samme akse.

Hvordan man vælger et kikkertsigte?

 • For karabin SCS perfekt enhed med cross reticle. indlægget form er forskellig fra andre typer af enkelhed og bekvemmelighed for hurtig tilskyndelse våbnet til målet. Optisk system med en stjerneskruetrækker maske med fordel anvendes i jagt. Dette system er effektivt ved optagelse i en afstand af 30 meter.
 • Du kan også købe en optisk sigte, der er udstyret med et gitter af "Stump". Den blev brugt af tyske tropper under Anden Verdenskrig. Dette reticle tillader pilen for at gøre en hurtig tip våben på målet. Inkluderet med denne produktserie afstandsmåler.
 • Mil- Dot trådkors vil bestemme størrelsen af målet.

 • Mesh type "PSO-1" angiver afstanden til målet. Denne type, på trods af sin spektakulære udsigt, blandt jægere er ikke i stor efterspørgsel. Dette forklares ved det faktum, at personer, der ikke har tjent i hæren, er det vanskeligt at foretage en korrektion ved hjælp af gitter skala "PSO-1."

Populære jagt model

I Rusland er en af de mest almindelige typer af våben blandt jægere anses for et produkt designer Simon - SCS - karabinhage. Anmeldelser ejere vidner om sin enkelhed og uhøjtidelighed i drift. En anden fordel ved riflen betragtes nem vedligeholdelse. Sammenligning SCS med en Kalashnikov stormgevær, karabin ejere siger pålideligheden af dets systemer, som giver ikke presset, både AC og smedede og fræsning dele.

Hvordan man vælger en sigtekikkert på riflen?

For at udstyre dit våben syn kvalitet, er erfarne jægere rådes til at overholde følgende retningslinjer:

 • Valget af optisk sigte på riflen skal udføres i overensstemmelse med den tid på dagen, hvor det vil blive drevet. Jægere engageret i nat fiskeri eller i skumringen, anbefales det at købe det optiske linsesystem med en diameter på mindst 5 cm. De, der jager om eftermiddagen, vil nærme seværdigheder, linser, der ikke overstiger 4 cm.
 • Før du køber et syn skal du definere dens mangfoldighed. Dette er en meget vigtig egenskab, som besidder optisk indretning til rifler på grund af denne indikator vil afhænge pickup hastighed og nøjagtighed resultater. Nogle systemer kan have en forstørrelse på op til tyve gange. Det er AC og DC. For små spil brugte jagt maksimalt øget mangfoldighed, som kan have en optisk sigte karabin. Anmeldelser af jægere og ejere af disse systemer viser, at når de køber optikken i våbnet ikke altid stole på de parametre for mangfoldighed og størrelsen af linsen.
 • Af stor betydning er det materiale, hvorfra selve enheden er lavet. Ønskeligt er disse kroge, der med fordel drives under ekstreme forhold, eller som har en meget stærk virkning, udstyret med seværdigheder, ved fremstilling af aluminiumlegeringer anvendes. Disse produkter er kendetegnet ved en høj grad af tæthed på grund af indre fyldning med nitrogen.
 • Effektiviteten af fyring afhænger også af kvaliteten af indkøbte modeller og hvordan foregår lige optisk sigte på SKS karabin.

Kom godt i gang

Denne procedure udføres i to trin. I den første fase, den "rå" eller ru, snapper våben til målet. Skuddene er lavet i et kvadrat med dimensionerne 250h350 mm med åbent syn. Den afstand i dette tilfælde bør ikke overstige hundrede meter. Et godt resultat kan betragtes som en sådan kontakt, hvor ikonet for synet til hundrede meters afstand kugler ligger i midten af pladsen. For nulstilling fra en afstand på tre hundrede meter opdele åbne syn skal sættes på III.

Afstande mellem hullerne i målet bør ikke overstige 20-30 mm. Observation carbine Simonov ønskeligt at fremstille en stående stilling, idet denne position betragtes standarden til jagt. Hvis kuglerne fortsætte med at gå til centrum, betyder det, at de uslebne nulstilling udføres korrekt.

andet ben

Effektivitet og hurtighed i udførelsen af proceduren afhænger af, om de pristrelschika specialværktøj. Denne riffel skruestik mål stopper for riffel.

ved nulstilling arbejde begynder efter fiksering riflen i en speciel maskine. I den optiske seværdigheder bedes medbringe trådkorset i midten af synsfeltet. Til dette formål en korrektionsmekanisme beslag. Brug åbne seværdigheder med hjælp af en trekant eller observation hamp, sætte trådkorset. Dette arbejde er tidskrævende og kræver særlig tålmodighed. Pristrelschik nødt til at være forsigtig, fordi den mindste uforsigtig kørsel kan være nedsat, og alle har til at starte igen. Validation sigter optik praksis at forene med åbent syn. Nøjagtigheden af resultaterne påvirket af alder våben. Resultater hits i det nye våben kan være forskellig fra at skyde et skud af tønden. I dag er de fleste SCA falder i våben butikker direkte fra lageret. Køber er nødvendigt at overveje at udføre en observation våben. Alle data, der er indeholdt på karabin i hans pas. Når anbefales køb at stifte bekendtskab med dem.

Uerfarne jæger, der vælger at udstyre din SCS optisk observation enhed, anbefales det at starte med systemer have en lille fold. I dag på hylderne i våben opmærksomhed købere har et bredt udvalg af forskellige anvendelsesområder. Blandt dem er meget populære produkter fra producenter som Sentinel, Veber, Leupold.

Når du vælger et mærke af enhed, skal du overveje de betingelser, hvorunder det skal drives. Den optiske syn er et præcisionsinstrument, der kræver omhyggelig behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.