TravelingRetninger

Belovo Falls - et unikt sted at bo i Novosibirsk

Når man planlægger en ferie i Novosibirsk, bør gå videre for at se alle seværdigheder og vælge de mest interessante. En af dem, som er forpligtet til at deltage, vil uden tvivl Belovo vandfald i Iskitim området. Dette sted tiltrækker rejsende ikke blot ved sin skønhed, men også usædvanligt. Det er overraskende, at vandfaldet ligger i fladt terræn - det er meget sjældent i naturen. På vej til det, kan turisterne nyde den storslåede natur af Novosibirsk region. På begge sider af vejen er områder, hvor vokser hvede, rug og endda solsikker. Ikke alle vil være i stand til at køre forbi og ikke lave en lille foto skyde i midten af dette storslåede art. Omgivet af birkeskov, Belovo Waterfall er et sted, der er ligesom krop og sjæl. Dette sted er meget populær blandt de lokale. Det efterlader ikke ligeglade de rejsende, der har besøgt det.

Oprettelse af et vandfald

Vandfaldet blev skabt i midten af 80'erne, takket være de stenbrudsarbejdere. Folk, mens du arbejder her, minedrift kul. Og når grundvand lokal flod begyndte at ødelægge karrierer, besluttede arbejderne at forlade ham og gik forbi en bunke sten, der var til at holde floden. Men efter en tid åen brød igennem dæmningen og dannede en netto Belovo vandfald omkring 5 meter høj. Gennem dette arbejde, nu er det ikke blot en smuk og rense afsats, men en sø, der forbliver på plads karriere. Skyldes, at sidstnævnte er fodret af flere små vandløb, væskeniveauet er altid høj. Vandfaldet består af to grene, den anden arbejder hårdere i løbet af oversvømmelser eller efter regn. Selv om en tilstrækkelig stærk, vandet er stadig varmt, så folk kan svømme. Dette er et godt sted ikke kun behager øjet med naturens skønhed, men også giver dig mulighed for at flygte fra byen.

turister

Kom ofte brugt som en naturlig vandfald massage til at slappe af hele kroppen, og så kan du suge i vandet i en lille flod, der kommer ud af det. Det vil komme i tonen i en varm dag. Ved vandfaldet kan komme ikke kun til badning - det er muligt at have en picnic eller lejr i birkeskov. Belovo Falls (Novosibirsk) - et populært sted for fiskeri entusiaster. Hvis vi bevæger os på lavt vand, kan du se siddepinde og strømskalle. Der vil også være et stort område for små børn, der elsker at spille i vand. Spædbørn være faretruende tæt på den rasende flow faldet. Det eneste problem badning være små skarpe sten. Så for at undgå problemer, bør turister være forsigtige, rådes til at købe gummistøvler.

sti

Hyppigt problem turister, der konstant opstår under rejser i sådan et smukt sted som Belovo vandfald - hvordan man kommer dertil. Desværre, navigatører ikke altid præcist angiver retningen. Så på motorvejen M-52 skal gå mod syd. Nå markøren til landsbyen Evsin skal dreje til venstre. Efter en køretur gennem broen over jernbanen, og følg derefter skiltene på vejen til landsbyen Belovo. For at komme til vandfaldet vil være efter selve landsbyen, drej til venstre og køre birkeskov.

Hvis turisten fokuserer på kortene for at komme til vandfaldet, skal det bemærkes, at den lokale sø har et officielt navn - Vydriha. På vej til bjerget skulle beregne hastigheden, som for bjerget er et dybt hul uventet. Det kan nemt fast.

miljø

Belovo vandfald omgivet af en fantastisk udsigt, samt bannere og ... skrald. Selvom store billeder viser, at de besøgende tog alt affald med dem, mange af dem smide det i skoven. Hvert år, lige ved siden af dammen er et tilstrækkeligt stort antal mennesker: der kom til teltet, den ene med markise. Der er en pulje til at svømme. Fotograferet mod et vandområde vil bare ikke arbejde - for mange frivillige, og mange, der går på ture i området.

For elskere af fiskeri (især for dem, der elsker sporten fangst sjælden fisk) skal det siges, at Belovo vandfald bebor en repræsentant - Arctic stalling. Det kan fanges, fotograferet og udgivet.

Et par meter fra vandfaldet på kysten er der en masse fine steder, hvor du kan arrangere en lille skovtur.

Anbefalinger, fordele og ulemper

I så fald, hvis rejsen ikke varer mere end 1 dag, bør du stoppe lige ved siden af vandfaldet i siden af birkeskov. De, der bor hos en telt i lang tid, bør arrangeres rundt om søen. I området rolige og ikke støjende, folk mindre. På grund af de ukultiverede turister på bredden kunne være glasskår.

Belovo vandfald i Iskitim området har skarpe sten, så badning bør være omhyggelig med at bevæge sig langs bunden. Hvis du har brug for det træ, kan du bruge skovressourcerne, men de er ikke lavet af gummi. Det er bedst at købe på forhånd.

Blandt fordelene kan noteres luftkvalitet, vandfald selv kan give en behagelig service - gøre massage. I tilfælde af, at der er en båd, så er det muligt at ride på søen.

Ulemper vandfald mindre: støjende, overfyldt. Den største ulempe - det er skidt, der er efterladt af turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.