TravelingRetninger

Tizdar mudder vulkan, Azovske Hav

I sommeren, efter arbejde, mange mennesker ønsker at have en god hvile. Derfor er både forældre og børn drømmer fortjent at slappe af. Der er flere måder at tilbringe sommeren:

  • Gå til bedstemor til landet, der er naturlige frugter og bær, gå i skoven og bade i floden. Dacha er godt, at der er en tilbagevenden til rødderne, til det sted, hvor dine forfædre levede, som bare kan brug for din kærlighed og omsorg.
  • Gå til fritidsklubben og pensioner i dit område, hvor sædvanlige natur, vand og mad. Du kan slappe af madlavning, i stand til at gå, svømme i søen eller floden.
  • Blive hjemme og gå i parker, forlystelser, mødes med venner.
  • Gå til havet - siden oldtiden, blev dette betragtet som den bedste hvile. Og hvis fangstrejsen kan kombineres med et besøg på dette naturfænomen, som mudderet vulkan Tizdar, er det dobbelt godt.

Ferie til søs - er det bedste for sommerens fornøjelser. Både for voksne og for børn. Hav heler, styrker, giver vores krop kraft for hele året. Derfor næsten alle mennesker ønsker at besøge i sommeren havet, mindst én eller to gange.

For Rusland, de mest populære er Sortehavet, russerne besøgte Tyrkiet eller indfødte kyst, Krim eller Ukraine (Odessa, og så videre). Saltvand styrker hår og negle, samt moralen på den person.

fantastisk sted

Volcano Tizdar, som vil blive drøftet i denne artikel er ikke helt fortrolig vulkan i den menneskelige repræsentation. Denne moderne mudderbade nær Azovske Hav, hvor tusindvis af turister søger i den varme årstid. Der er alle betingelser for komfortabel hvile, men også kan forbedre dit helbred.

Stort set alle former for sygdomme, såsom sygdomme i bevægeapparatet organer, gynækologisk, hud og så videre, brugt mudder (vulkan Tizdar, for eksempel). Disse kursteder er populære blandt russerne som tættere på naturen og er relativt billige.

Og hvis du kan kombinere forretning med fornøjelse, mudder behandling med hvile på havet, den bedste - vælg et udflugtsmål nær byen Anapa.

Byen har traditionelt været betragtet som en børns udvej. Strandene alt er arrangeret til gavn og interesse for børn, havet er lavvandet, er der bugter, soppebassin, i byen er der steder, hvor man om sommeren kan have en stor tid med børnene.

Men ikke kun børn vil være glade for at Anapa. Tizdar vulkan, som ligger i nærheden, venter voksne til mudderbade. Det er en lille dam, som er beliggende i krateret af en gammel vulkan. Bade i det behagelige, snavs skubber kroppen, hvilket giver en dyb dyk.

placering

Siden oldtiden, folk tilbad naturfænomener, fordi de ikke forstår deres natur. Vulkaner - en af de mest misforståede "væsener" på planeten. Deres pludselige udbrud, søjler af ild - det var skræmmende gammel mand. Volcano Tizdar også kendt fra gammel år. Det er beliggende i det Azovske Hav, som kommunikerer med Atlanterhavet. Meget vand er også altid skræmmer folk, selvom videnskaben om sejlads gradvist udviklet sig på en positiv måde.

Efter Stillehavet på et kort over Jorden er den største Atlanterhavet. Han fylder hele rummet mellem Island og Grønland (Nord), Afrika og Europa (øst), de to Americas (øst) og syd er begrænset til Antarktis. Dette er i sandhed en enorm vand rum, som krydser på dette tidspunkt hurtigere gennem luften end i vandet.

Navn på havet gav navnet på den græske Titan Atlas (Atlas, eller alternativt). Linje bredden af denne enorme vandmasse er varieret, omfatter bugter og havet. Men området for kystnære havområder er mindre end én procent af hele havet.

Funktioner i dette vand område

En af disse kystnære farvande - Det Azovske Hav. Mud vulkan Tizdar er dens største attraktion. Men kan vi sige om de farvande og det faktum, at:

  • Hav er ikke lukket, der er rapporteret at vandet i havet;
  • Det rapporteres til Azovske Hav til havet kompliceres af havene og bugter, blandt hvilke er sort;
  • Hav er en af de lavvandede farvande i verden, da den gennemsnitlige dybde af hans ikke overstiger otte meter;
  • I XX århundrede, årene med floden, som løber ud i dette hav, overlappede at skabe reservoirer, og tilstrømningen af ferskvand i Azovske faldet. Som følge heraf er havet blevet saltier i det XX århundrede.

Hvordan til at gå?

150 meter af Azov er Tizdar vulkan. Hvordan kommer man dertil fra Anapa, kan du ikke tænke, og deltag i en af de mange udflugter. Mange agenturer for turister i byen tilbyde rejsende en relativt billig tur til denne berømte sted. Altid rart at sidde på den komfortable transport med vejledning og overgive sig til strømmen af liv, gå, betro mig til de professionelle.

Hvis du vil besøge vulkanen Tizdar på din bil, så skal du gå igennem fra Anapa til Golubitskaya landsby "For Motherland" (i retning af Kerch-strædet). Denne vej er meget malerisk, og børnene vil være interesseret i at kigge ind i vinduet af bilen for at absorbere arten af disse steder. På den måde er der masser af caféer og vejene restauranter, hvor du kan spise og slappe af, især hvis du rejser med børn.

Hvis du slår i retning af "native" af landsbyen, vulkanen Tizdar er to kilometer væk.

infrastruktur

Infrastruktur af den udvej er meget velorganiseret. Der er omklædningsrum, cateringvirksomheder, hvor du kan spise frokost og endda fremragende, parkering til din bil. For gæster gennemtænkt alle detaljer! I tillæg til ovenstående, er der også en strudsefarm, som børn elsker at besøge.

Et besøg i hjemmet af disse dejlige dyr er billig, men det er meget populært hos børnene! Strudse kan fodres kål, som sælges med det samme og dyret sjovt at smide mad rundt.

glæde børn

Et besøg til vulkanen er betalt, men de penge brugt på du vil ikke fortryde. At bade i mudder kan især godt lide børn. De forsøger at fordybe sig i denne tæt masse, kan vi ikke sige "flydende", men det skubber kroppen, ligesom saltvand, kun mere.

Børnene griner, de elsker denne aktivitet. Derudover har vulkansk mudder helbredende egenskaber, ikke så mærkeligt de gamle beundrede vulkan til noget i retning af en guddom.

Her er en interessant vulkan Tizdar. Azovskoe Hav i 150 meter fra et mudderbad, derfor kan vaskes direkte i saltet reservoiret. Dette er dobbelt lattervækkende forestilling og begivenhed.

Hvis du besøger vulkanen Tizdar på din bil, vil det være bedre, hvis du ankommer tidligt, før ankomsten af de mange turistbusser fra Anapa.

Snavs og badning

Volcano minder sø (dette krater). Forskellige fritidshjem og resorts beliggende i nærheden, tilbyder at besøge ham. Hertil kommer, at vulkanen Tizdar, billeder af, som kan findes i vores artikel, er det en af de mest eksotiske steder at besøge i det geografiske område. Billederne af dette websted er billeder af børn og voksne, lykkeligt badning i mudderet. Det er en drøm for mange mennesker fra barndommen - godt smurt med en mørk klæbrig masse.

Efter badning i mudder fjedre, mange mennesker, går mod havet, indsamle snavs fra en flaske, og en person kan ringe op til to liter snavs! Siden udholde mudderet uden mudderet kilden er strengt forbudt, folk indsamle det fra dig.

snavs

Mud vulkan Tizdar ellers kendt som "Blue Beam". Grå-blå snavs blev grundlaget for denne anden titel. Kilden til denne nyttige stof - et krater, og lagrene er konstant genopfyldes fra tarme af vulkanen. Forskere anslår, at kilden dybde - omkring fem og tyve meter, kun her for at tjekke det er ikke en almindelig person muligheder: som allerede nævnt, er det umuligt at dykke ned i mudderet. Men at svælge i overfladen af kilden er virkelig godt for dit helbred og ånd!

Snavs kan vaskes af, ikke kun i havet. På det område af turistkomplekset er anbragt og moderne brusere, der kan vaskes ved anvendelse af frisk vand. Vand behandlinger er dobbelt glad, fordi kroppen er træt efter en kamp med mudder, og uimodståeligt søvnig. Brusebad og kan lindre og juble. Ud over bruseren, kan du få gode humør og med hjælp af at smage forskellige sorter af te.

smagsprøver

På det område af vulkanen, der er vinsmagning værelser, alkoholiske og ikke-alkoholiske. Taman vin, cognac - til tjeneste. Et andet værelse tilbyder forskellige former for te for dem, der ikke kan lide alkohol.

Ud over den egentlige smag, vil erfarne sommelier fortælle dig om processen med madlavning vin, cognac og så videre, vil fortælle om principperne i den begivenhed, så du vil føle erfarne smagsdommere. De fleste af de drikkevarer og te kan købes her "takeaway". Således et besøg til vulkanen vil gerne ikke kun for hele kroppen, men også for maven. Te er også tilgængelig naturlig honning.

Endelig en lille

Alle disse fordele ved dette sted, kan du kombinere de to ord sundhed ø «. Dette er en kompleks for turister, så sundere og tilbringe tid med familien. Dette omfatter sundhed ø og stranden på Azovske Hav, og vulkanen Tizdar og strudsefarm, og cafeer, og endda smage værelser.

Så kan du besøge denne berømte sted i Azovske Hav - en glæde for krop og sjæl, ikke nægte dig selv fornøjelsen, hvis du tilfældigvis er i Anapa, eller i dets nærhed. Denne tur vil give dig styrke til hele næste års ansættelse, og dine børn er godt udhvilet, tage med fornyet kraft til studiet.

Godt også det faktum, at vulkanen hører til Ruslands område, og når du besøger du bør ikke være nødvendigt at udfylde yderligere dokumenter. Held og lykke med din tur!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.