TravelingRetninger

Seværdigheder Fundet: foto og beskrivelse

Seværdigheder Found - en af de vigtigste årsager til, at få folk til at komme til denne by, som ligger i Primorsky Territory. Templer, museer, monumenter, naturlige skønhed - i denne landsby alle rejsende vil finde noget at se. Hvorfor det er værd at begynde at opdage denne fantastiske by, dens seværdigheder som helt sikkert vil nødt til at se?

Seværdigheder fundet: hvor du skal begynde

Selvfølgelig vil turisterne ikke være i stand i et par dage til at finde ud af absolut alle de hemmeligheder, der skjuler denne by. Derfor bør du vælge de mest berømte seværdigheder og fundet for at udforske byen. For eksempel kan du starte med en rundtur i templet for Vor Frue af Kazan. Denne struktur gør et uudsletteligt indtryk i første omgang på grund af sin størrelse, højden af templet er mere end 40 meter. Templet er kronet med ni gyldne kupler, som effektivt changerer i solen i godt vejr.

Church of the Kazan ikon af Guds Moder er i stand til at tage i væggene på samme tid, mere end 1.800 besøgende. Den mest mindeværdige speciel lyd af klokker, som er forbundet med deres imponerende dimensioner. Det er kendt, at højden af de største af dem har seks meter. Og giver indtryk af en diameter på mere end fire meter. Det er ikke underligt, at templet husket i første omgang, en liste over de mest imponerende seværdigheder i Nakhodka.

Opførelse af religiøse anlæg bygget siden 1997, blev en dedikation ceremoni kun i 2010 på grund af finansieringsproblemer. I kirken er der flere ikoner med en usædvanlig historie, for eksempel, var en af dem, der ligger på bunden af brønden i flere årtier.

naturlige skønhed

Bemærkelsesværdige gæster og naturlige attraktioner og fundet. Søster vulkan - en slags visitkort i landsbyen, som ligger tæt på den. Desperate rejsende kan tage en chance for at klatre op til toppen, som bliver nødt til at overvinde stigningen, udgifter er mere end en time. Klatre op, kan du nyde den pragt af den lokale fauna og flora. Gore har en pyramideform, højden er 318 meter. Folk, der var i stand til at overvinde stigningen, er i stand til at nyde en fantastisk udsigt over Det Japanske Hav.

Hvad andet kan tilbyde turisterne attraktioner Nakhodka? Foto Foxy øen kan ses ovenfor. Det er kendt, at han kom gennem højderyggen går under vandet. Øen har en aflang form, dens længde er omkring to km. Fox spor sin historie til 1859 fundet sømændene fra korvetten "Amerika". Grunden til, at det er dette navn, er stadig et mysterium. I 1950 har dette fund opnået status af reserven.

Museum og Udstillingscenter

Museer - en anden grund, der tiltrækker turister byens attraktioner Nakhodka som er beskrevet i denne artikel. Museum og Udstillingscenter - et sted, der ikke må gå glip af, sætter gæsterne af dette forlig. Museet tager besøgende siden 1981, i 90'erne har han erhvervet uafhængighed, efter at have adskilt fra Primorsky State Museum.

Det giver mere end 32 tusinde interessante udstillinger. Hvor du kan finde vintage billeder og bøger om byens historie. Nyd et besøg på museet mennesker, der er tiltrukket af numismatik og arkæologi, mange interessante finder her fans de sjældne typografiske udgaver. Også blandt de udviser mange malerier, skrevet af russiske og udenlandske skabere. Selvfølgelig er der også genstande af folkekunst.

rejser Gleb Travin Museum

rejser Gleb Travin Museum - et andet sted, hvor du skal se. Det kan ikke undlade at nævne, en liste over de mest imponerende seværdigheder i Nakhodka, Primorsky Krai. Museet er dedikeret til de modige rejsende Travin, der overvandt en cykel omkring 45 tusind kilometer udgifter på det i tre år. Travin besøgte Central Russia, Sibirien, Fjernøsten, besøgte Kaukasus og ukrainske lander, de centralasiatiske republikker.

Museet præsenterer beviser feat opnået modig cyklist, udstillinger relateret til denne rejse.

Memorial "Sørgende Moder"

Memorial "Sørgende Moder" er også umuligt at ignorere, notering attraktioner og fundet, foto med beskrivelsen af, som kan ses i denne artikel. Dette monument er blevet det første år betragtes som et symbol på byen. Den blev opført i 1979 til minde om den forfærdelige tragedie, der fandt sted i 1965.

Det blev derefter fundet sin ulykkelige død hold "Boksitorga" i Beringshavet. Af de 25 sejlere formået at undslippe kun én person. Højden af den majestætiske skulptur består af syv meter. Vis kvinde med en baby i armene, ser til siden af bugten. Selvfølgelig, udskårne navnene på alle de ofre, der er dedikeret til mindesmærket.

Hvad andet at se

Hvilke andre bemærkelsesværdige seværdigheder? Nakhodka - afvikling på det område, som du kan finde mange monumenter. Stela "Coming of Age" er indstillet efter omdøbning af landsbyen til byen. Kan finde et monument over den lovlige alder Square, er det placeret der siden 1968.

Elskere af smukke panoramaer must-see by udsigtsplatforme, som tilbyder en spektakulær udsigt over Det Japanske Hav. For at få dem, skal du besøge Nakhodka Avenue.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.