BilerBiler

Gearkasse. De vigtigste typer af

Transmission betragtes som en af de vigtigste byggepladser biler. Denne enhed er beregnet til overførsel af motorkraft til de trækkende hjul som moment. Drejningsmoment således udsat for transformation (reduktion eller forøgelse), en ændring i retning, etc. Desuden gearkassen giver en frakobling fra momentoverførsel, med undtagelse af manuel. De "mekanik" af drejningsmoment fra varetages af en særlig enhed - koblingen.

Omskiftning udføres ved en speciel arm. Hvis Transmission, så det gør chaufføren. Når bilen sættes i bakgear førerens ændrer retning på drejningsmomentet er vendt. Samtidig forbinder tredje gear.

Glat gearskift på forsiden under koblingen er lavet fra glat og dets optagelse i kølvandet. Den resterende lille forskel i drejningsmoment kompenseres ved synkroniseringsindretningen. For bakgear skal føreren først stoppe. Denne overførsel har ingen Synchronizer. Overtrædelse skift ordre kan medføre fejlfunktion.

Halvautomatisk gearkasse er forskellig fra blot fravær af mekaniske kobling forsamling. Chaufføren på samme måde som i de "mekanik", udfører inddragelse af sine egne.

Automatisk transmission også er udstyret med en koblingspedal. Aktivering udføres i den automatiske tilstand.

På trods af at de "mekanik" er noget forældet opfattelse er det temmelig veletableret blandt bilister. Denne gearkasse har en betydelig ulempe - lav effektivitet. Dette er forårsaget af friktion og modstand af tandhjulene af transmissionen olie.

Automatisk er også meget populært og ganske lang tid brugt i bilindustrien. Switching sker automatisk, men den hastighed switch til frem og bak-kontakten af føreren.

Robotstyret gearkasse betragtes som den bedste løsning. Den er baseret på de "mekanik". Fordelen ved en robotindretning er primært øget effektivitet. Gennem brug af to valser, det var også i stand til at reducere størrelsen og øge pålideligheden. Det skal siges, at dette design er blevet ganske populært blandt bilejere.

De bilister, der foretrækker at "mekanik", eller helt imod brugen af "automatisk", var i stand til at vælge den kontrol tilstand. Til dette design biler udstyret med CVT. Men denne enhed har en ulempe - der er ingen teknisk mulighed for at bruge det til maskiner modeller. Men CVT har en række utvivlsomme fordele. Først og fremmest - det er den enkelhed og muligheden for en smidig overgang af drejningsmoment. Endvidere er anvendelsen af denne indretning forbedrer betydeligt effektiviteten skyldes, at der ikke par andre end bakgear.

Cam gearkasse afviger fra den sædvanlige lille antal store tænder (fem eller syv) koblingen gear og tandhjul. I direkte form af tænderne for at fjerne akslen aksiale bevægelse. Omskiftning sker jævnt og klart. Dette er især vigtigt for køretøjer sport purpose. Switching sker på en jobsøgning og sekventiel mekanisme.

Sonderende funktioner switching den samme som i standardkasser, men skarpere cutoffs og uden kobling. I dette tilfælde tilstrækkeligt til at svække skifte gas. Med sekventiel mekanisme udføres trinvis som på motorcykler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.