BilerBiler

Ford Escape - anmeldelser

Slip modificering Ford Escape Hybrid begyndte i 2004. Undslippe Model 2005 er udstyret med to forskellige motortyper: benzin og el. Bilen kan køre både ved den første og den anden motor. Valg af denne indstilling ligger helt på elektronik. Denne bil, sammen med et par andre tilfælde hører til titlen på mest miljøvenlige.

Brændstofforbrug Ford Escape, er tilbagekobling bekræftet er 6,7 liter pr 100 km. Hvis vi sammenligner ydeevnen effektivitet SUV med andre - her er det den ubestridte leder. Erklæring lader dig vide sin hybrid grundlag, hvorigennem brændstoføkonomien med 10-20%. Dette er, hvad producenterne håbede - en bil, der ikke kun er ikke ringere end tilsvarende klasse, men har også særlige kendetegn. I dette tilfælde er det et attraktivt brændstofforbrug. Jeg må sige, at bilproducenterne, som har indledt på skabelsen af hybrid-modeller i den nærmeste fremtid vil være i stand til at drage fordel af denne gode udbytter.

Facader som en bil med en benzinmotor og hybrid helt identiske. På trods af dette, er forskellen i omkostningerne betydeligt mere end 7 tusinde euro. Dette er en væsentlig forskel, men hvis bilen er købt for familien, brændstoføkonomi er også vigtig.

Målgruppen af sådanne køretøjer - består voksne i alderen 35-45 år. De betaler mere opmærksom på ikke at udseendet af bilen og dens indhold. Producenter helt enig med dette og besluttede ikke at tænke for meget om udseendet af modellen. Klassiske elementer er velegnede til det, så vi kan sige, at med denne de gættet.

Inde, alle i strenge toner, er der ikke meget glans, høje omkostninger. I sin udsmykning en masse billig plastik og grå ruskind. Fremhævning instrumentbrættet Classic - blå. Denne farve er hurtigt keder sig, især hvis du flytter bilen i mørke. Men det er hele Ford Escape. Anmeldelser, var dog stadig positiv, fordi de skriver deres folk, der vidste om denne funktion. Men på trods af dette, kunne undgås små fejl i design model og. For eksempel kan klimaanlægget gøres komfortabelt, ikke placere den på midterkonsollen. Chauffører vant til at se på afbryderknappen på siden, og her er det - i midten af midterkonsollen Ford Escape. Anmeldelser om denne mangel taler.

Men selvfølgelig er ikke alle dårlige. Pladser i kabinen, som det skal være, så mange - og dette på trods af, at gulvet er på et ret højt niveau. Førersædet modtagelig for justering i en bred vifte. På den anden sæderække er ganske rummelige til nemt at passe tre mennesker.

Til hvilke formål den perfekte Ford Escape? Anmeldelser sige, at dette element i bilen er lange rejser og rejser. Ride det i lang tid, meget komfortabel og slet ikke trættende. Selvfølgelig er der nogle minusser, men føreren og passagerernes komfort er ikke påvirket. Hertil kommer, den nederste linie af vinduer og glas linjer give passagererne mulighed for at komfortabelt se den smukke natur udenfor. Og hvis vi husker, at denne ændring af Ford Escape Hybrid ... Anmeldelser af økonomien i denne model kender til alle! Tilføj her lydisolering og mangel på swing - og bilen bliver mere attraktiv. Sikkerheden ved denne model er også på et højt niveau. Der er ligesom sikkerhedsseler og airbags og stabiliserende system.

Chaufføren bag rattet i bilen er meget komfortable - håndtering på et højt niveau. Det er derfor, folk som Ford Escape. Anmeldelser ejere afslører essensen af bilen: det er designet til moderat, rolig tur. Arranger løbet på det du vil ikke lykkes. Men for at behage familien mange timers rejse til et andet land uden ubehag - nemt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.