BilerBiler

Udskiftning af bremseskiver 2114 med deres egne hænder

køretøjets bremsesystem kræver særlig opmærksomhed. Fra sin gode afhænger af førerens og passagerernes sikkerhed. I denne artikel vil vi se på, hvordan udskiftning af bremseskiverne i 2114 af din egen garage uden inddragelse af specialister. Men først, lad os prøve at forstå, hvad disse dele, hvornår og hvorfor de har brug for at ændre.

Hvad er det bremseskive og hvorfor du har brug for det

Bremseskiven er et element af bremsemekanismen af forhjulene. Det er lavet af stål og har form af plader, der rand tjener som arbejdsflade. Fremspringende del (hoved) er monteret til navet drevet.

I umiddelbar nærhed af arbejdsfladen af puden komponenter er placeret. Når vi skubbe bremsepedalen trykkes mod disken, får det til at nedsætte hastigheden. Det er den ukomplicerede måde forhjulsbremsen "fjortende".

Når disken skal udskiftes

Udskiftning af bremseskiver 2114 gælder ikke for rutinemæssige typer af arbejde. Deres liv, i henhold til fabrikken er 100 thous. Km. Det forudsat at de vil blive drevet i en normal tilstand. Men som praksis viser, at manglen på styrken af 70 tusind. Km, og derefter, hvis du ændrer puder på det tidspunkt.

Uanset hvad det var, at producere diske tilstand diagnose til føreren skal være mindst én gang i kvartalet, og påvisning af kraftig slitage eller beskadigelse at påtage sig nye foranstaltninger. Hvis du ignorerer disse retningslinjer kan ikke blot føre til svigt af de øvrige elementer i systemet, men også årsagen til en nødsituation på vejen.

Udskiftning af bremseskiver 2114 skal ske, hvis:

 • tykkelse på mindst én af dem er mindre end 10,8 mm;
 • på bordpladen har riller, chips, revner;
 • Artiklen deformeres på grund af mekaniske skader.

Symptomer på bremseskiver

drev diagnose er påkrævet, hvis under deceleration i bevægelse:

 • følte slag på bremsepedalen;
 • bilen begynder at logre;
 • side forhjul kom rasle.

At finde en eneste af disse symptomer, skal du ikke være doven til at fjerne hjulene og inspicere bremserne for hver af dem. Årsagen er naturligvis, kan ikke være i disken, og for eksempel i de bestande eller deres fastgørelseselementer. Men under alle omstændigheder, er diagnosen kræves.

Hvad drev valgt

Hvis udskiftning af bremseskiver 2114 er uundgåelig, er det nødvendigt at tage sig af deres korrekte valg. Husk, deres kvalitet afhænger af din sikkerhed. Og være forberedt på det faktum, at du er nødt til at købe mere end et drev, og et sæt af to stykker. Skift dem én efter én i hvert fald det er umuligt! På grund af ujævne slid bremseevne dele hver af hjulene vil være anderledes. Dette kan medføre tab af kontrol køretøj.

Forskivebremse Personale 2114 (R-13) sælges under katalognummer 2108 til 3.501.070. Pris per sæt, kan afhængigt af producenten og modifikationer spænder fra 1.100 til 4.000 rubler.

Udskiftning af bremseskiver 2114 - ventilerede eller konventionelle

For nylig, meget populær blandt tuning fans ventilerede skiver. Deres vigtigste forskel fra konventionel - er tilstedeværelsen på bordpladen af delene åbningerne og riller (riller). Dette design reducerer væsentligt opvarmning under kraftig opbremsning. Disse diske er fra 2500 rubler per sæt.

Skal jeg installere dem? Hvis du ikke er en tilhænger af sports kørsel og skarp opbremsning - ingen grund til at betaler for meget. Du er velkommen til at sætte almindelige komponenter. Hvis du race eller bare bruges til aggressiv kørsel - den bedste løsning er at installere ventilerede skiver. Med deres installation, selvfølgelig, flere problemer, men forskellen med den sædvanlige du vil føle det samme.

Gå til tankstationen eller ændre dig selv

Udskiftning af forreste bremseskiver 2114 på stationen vil sætte dig tilbage mindst 2500 rubler. Fra et økonomisk synspunkt er det ikke billigt. Hvis du har erfaring med håndværktøj, kan erstatningen blive gennemført uafhængigt af hinanden. Denne procedure tager 4-5 timer, men pengene vil blive hjemme.

Udskiftning af bremseskiver 2114 med deres egne hænder, er at bruge følgende værktøjer og ressourcer:

 • jack;
 • afstive;
 • nøglen 17;
 • nøglen 12;
 • Hammer eller hammer og en træ bar;
 • flydende VD-40;
 • Trådafsnit (30-50 cm).

Self Repair 2114 - udskiftning af bremseskiver

Proceduren skal følges:

 1. Maskinen er på et plant underlag. Drej håndbremsen. Prop op baghjulene.
 2. Hjulnøglen slå væk hjulboltene en af de forreste hjul.
 3. Jacking de forreste ende biler med højre hånd. Skru boltene fuldstændigt. Fjern hjulet.
 4. Nervepirrende hjulet til siden så langt som muligt, så du kan komme til caliper monteringsbolte.
 5. Ved hjælp af tasten 17, skru skruerne (2 stk.) Til caliper montering kno. Skil bremsekonstruktionen uden at frakoble det fra bremsen slange. Brug af trådafsnittet, suspendere ham, f.eks fjederen stødpude, således at bremsen slangen ikke er snoet.
 6. Fluid WD-40 proces det sted, hvor skiven er forbundet til navet, samt fastgørelsesstifterne. Vi venter i 10-15 minutter, indtil væsken "vil arbejde."
 7. Ved hjælp af nøglen til at skrue de to stifter 12, sikring af disken.
 8. Fjern disken fra navet. Hvis den ikke er fjernet, forsigtigt nedbringe det, ved hjælp af en hammer eller hønniker med en træ afstandsstykke. Slagtilfælde bør anvendes på den modsatte side af skiven tættere til centrum.
 9. Når disken er fjernet, rengøre sæde på navet ved hjælp af børster (tør klud). Derudover kan du behandle det med væske WD-40.
 10. Installer det nye drev på plads. Skrue og stram styrestifterne.
 11. Sæt bremserne. Vi fastsætte sine bolte.
 12. Monter hjulet.
 13. Fjern stikket, spænd hjulboltene.
 14. Tilsvarende ændrer bremseskiven fra det andet hjul.

Før du går på kørebanen, anbefales det at kontrollere bremsesystemet er dyrt. For at gøre dette, Holde kørsel ved lav hastighed eller andet sted i gården og stemme bremseevnen.

Funktioner fuldtids erstatning for ventilerede skiver

Hvis du beslutter dig for at installere ventilerede skiver, bør du vide, at alle deres modifikationer bredere personale. Derfor, i tillæg til deres behov for at købe de passende understøtninger, guide de forreste sko og beskyttelseshætter. Købe separat alle disse elementer er problematisk. Det er bedre at købe et sæt. Den standard kit består af to hjul: hjul, skydelærer, puder og styrepladen (tarme). Prisen for et sæt starter fra 9000 rubler.

udskiftning algoritme personale ventilerede skiver på en smule mere kompliceret og tager tid 5-6 timer. Her er det nødvendigt at afbryde bremse slange, fjerne bremsecylindre. Og i slutningen af arbejdet og bliver nødt til at pumpe bremserne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.