SundhedSygdomme og betingelser

Hvor længe stye. behandling byg på øjet medicin

Eye sygdom i byg (bygkorn) repræsenterer en suppurativ betændelse, der opstår i slimhinden århundrede. I de fleste tilfælde, byg udvikler som følge af kontakt med talgkirtlerne af Staphylococcus aureus eller Streptococcus. Det er derfor meget vigtigt tidspunkt at identificere årsagerne og træffe de nødvendige foranstaltninger for at undgå gentagelser. Hvor længe stye? Normalt ikke mere end en uge.

Årsager til byg

  • Svækket immunforsvar, beriberi.
  • Manglende overholdelse af reglerne for personlig hygiejne, at komme ind i øjnene på fremmedlegemer, støv, snavs.
  • Det endokrine sygdomme, forstyrrelser i fordøjelseskanalen, hudafskrabninger.
  • Hypotermi, stress situationer.

alvorlige symptomer

Den indledende fase af byg i øjet gør sig kendt lokal rødme århundrede, brændende, smerter. Det kan være som en lille svulst på det nederste øjenlåg, og på toppen, ledsaget af ødem, inflammation. Hvis du klikker på det ud smerte. Rød kan være sig selv i øjet, hævede lymfeknuder. Det kan endvidere iagttages og forgiftning af en organisme, som manifesterer sig som hovedpine og forhøjet temperatur.

Over tid, på stedet ødem opstår sår, som efterfølgende kan opløse enten alene eller break (furuncles lignende) og oprenset. Hvor længe stye? I gennemsnit vil de nødt til at vente 3-4 dage - som regel i løbet af denne tid af byg går, men i nogle tilfælde kan det være bekymret for en uge eller deromkring.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at se en læge

Meget ofte byg opfattes ikke som en alvorlig sygdom, og folk til lægen foretrak ikke at anvende, ved hjælp af deres egne medicin eller folkemusik retsmidler. Men i nogle tilfælde ikke forsømme et besøg hos en specialist, såsom:

  • hvis på baggrund af fremkomsten af byg en feber, hovedpine;
  • hævelse forhindrer normal øje at se;
  • synes byg tilbagefald;
  • sygdom varer længere end 4-5 dage.

Hvor længe stye? Som allerede nævnt ovenfor - ikke mere end 3-5 dage, hvis tumoren ikke består efter dette tidspunkt, er det sandsynligt, at det er en gentagelse. Hertil kommer, at selv hvis du er villig til at udholde en uge uden at gå til lægen, specialisten råd stadig ikke vil være overflødig. Det er nødvendigt ikke blot at fjerne den smerte, men også for at forstå, hvad der udløste fremkomsten af byg for at undgå yderligere gentagelser.

Hvis et barn er syg

Ganske ofte børn klager over byg. Ondt i øjnene, der er rødme og endda hævelse - alt dette barn lider vanskeligere end voksne. Og hos børn sygdommen kan udvikle sig i begge øjne på én gang. I første omgang, nogle gange en hævelse nær kanten af århundredet, så dønninger og hele øjet. Hvis du ikke gør noget, så øjet kan gøre for at stoppe åben. Hertil kommer, at børn ofte har hovedpine, kan det spjæt et øjenlåg.

Med en gunstig sygdomsforløb er allerede på 4. dag af breakout opstår mavesår, og børns sundhed er en gradvis forbedring. Men strengt forbudt at åbne deres egen byg, fordi så du kan bære smitte og årsag, for eksempel, purulent meningitis eller byld århundrede.

Det er vigtigt nøje at overvåge barnet ikke mister sine øjne, når han kommer ud af pus, da dette kan føre til yderligere spredning af infektionen og tilbagefald. Glem ikke om personlig hygiejne, rent sengetøj og håndklæder.

Byg behandling på lægemidler i øjet. Hvad anbefales?

Allerede ved det første tegn på denne sygdom bør tage affære. Især kan den eksterne behandling århundrede anvendes iod, Zelenka, tinktur af calendula, ethylalkohol, forårsager dem ved hjælp vatpinde på det berørte område 4-5 gange om dagen.

Anbefales også:

  • inflammatoriske øjensalver, fx hydrocortison, tetracyclin, "Erythromycin";
  • antibakterielle dråber, såsom midler "Chloramphenicol" "Tsipromed", "Gentamycin" "Ciprofloxacin".

behandlet på øjet medicin byg bør finde sted under lægeligt tilsyn for at undgå uønskede komplikationer.

Brugen af antibiotika

I nogle tilfælde parallelt med voksende byg og conjunctivitis - bakteriel øjenbetændelse, som kræver behandling med antibiotika. Det er ønskeligt at pre-testet for bakteriel såning fra øjet til at vælge den bedste medicin. Men hvis dette ikke er muligt, derefter anvende antibiotika med en bred vifte af tiltag, såsom medicin "Tobrex", "Albucidum".

Men vi skal huske, at disse medikamenter narkotika "udnævne" sit eget forbudt, fordi en sådan "amatør" kan føre til svampeinfektioner.

Som nævnt ovenfor er det forbudt på nogen måde forsøge at presse eller punktere byg, fordi det kan føre til alvorlige konsekvenser, herunder sepsis.

En almindelig fejl af messen køn - at forsøge at "skjule" den byg bruge makeup lag. Som et resultat af maskering og det er usandsynligt at være vellykket og bringe yderligere infektion meget nemt.

forebyggelse

Overholdelse af de grundlæggende regler for personlig hygiejne og den opmærksomme pleje af øjet - det er ofte nok til at forhindre forekomsten af byg. Men med konstante tilbagefald bør foretage en fuldstændig undersøgelse af kroppen, drikke et kursus af multivitaminer, styrke immunsystemet. Især hvis fundne orme, kronisk sygdom, så slippe af byg vil kun fuldstændig helbredelse af kroppen og korrekt stofskifte.

Det er rettidig adgang til en specialist, snarere end brugen af mange folkemusik retsmidler (lejlighedsvis ganske effektiv) vil ikke blot bidrage til hurtigt at slippe af med ubehagelige smertefulde fornemmelser, men også for at forhindre mulige komplikationer. Hvor længe stye? Som allerede nævnt ovenfor - ikke mere end en uge. Men klogere ikke at vente, indtil byg selv, og læge kontaktes. Specialisten vil ikke kun hjælpe slippe af betændelse i en kort tid, men også forhindrer mulige komplikationer og tilbagefald.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.