SundhedMænds sundhed

Kronisk prostatitis: effekterne, symptomer og behandling

Om Prostata hørt alt. Denne sygdom er almindelig hos mænd. Denne sygdom påvirker det reproduktive system. Det er kendt, at prostatitis kan blive syg mand i en ung alder. Også omfattet af denne lidelse voksne repræsentanter for de stærkere køn. Kronisk prostatitis er til stede i 80% af befolkningen er mænd, hvis aldersgrænse nærmer 80 år.

Hvad er essensen af sygdommen? årsager til

Essensen af prostata er betændt, at et organ som prostata. En af de mest almindelige årsager til sygdommen kører smitsomme sygdomme i det reproduktive system. Derudover er der flere faktorer, som kan fremprovokere sygdom.

vi ser på dem nu. De er:

  1. Hypotermi organer af den mandlige reproduktive system. Nogle fyre ikke tilstrækkeligt opmærksomme på varmt tøj. De gør det for ingenting, fordi hypotermi kan føre til alvorlige helbredsproblemer.
  2. En stillesiddende livsstil. Passiv liggende på sofaen kan også forårsage sundhedsproblemer. Mænd bør holde sig i god fysisk form.
  3. Svagt immunsystem arbejde. Dette kan skyldes det faktum, at en person lider af andre sygdomme, og hans krop er svækket. På dette tidspunkt kan mandlige reproduktive system være omfattet af en sådan sygdom som prostatitis.
  4. Kønssygdom natur.
  5. Misbrug af alkohol eller andre stoffer, som udøver en dårlig indflydelse på en organisme.
  6. Træthed på arbejde. En person har brug for at huske, at kroppen skal have tid til at hvile. Det er ikke nødvendigt at arbejde uden afbrydelse, skal du udvikle den vane at skifte og slappe af. Ellers kan du bringe dig selv med en sygdomstilstand.
  7. Oplevelser på enhver lejlighed kan også være en årsag til prostatitis. Mange kvinder tror, at mænd ikke er i stand til at opleve eller følelsesmæssig nød. I virkeligheden er det ikke. De ved bare ikke vise deres svagheder. Faktisk mænd oplever meget om relationer med det modsatte køn. de kan også være forstyrret på grund af de fejl på arbejdspladsen og så videre. Det bør erindres, at eventuelle problemer altid vil være til stede i mit liv, er der ingen måde at alt forløber glat og godt. Derfor skal vi finde styrken til at komme videre i godt humør, og ikke at besvime ved enhver lejlighed. Du kan også dele dine oplevelser med en anden person, så bliver det lettere.

Der er en statistik: prostatitis ofte optræder hos mænd mellem 20 og 40 år. Denne alder er de mest aktive i livet. Konsekvenserne af kronisk prostatitis kan påvirke efterfølgende seksuel aktivitet af mænd. Der er visse problemer med at diagnosticere denne sygdom. De er relateret til det faktum, at dens symptomer ligner andre sygdomme. Det er også muligt, og det omvendte mulighed, nemlig, kan en mand tror, at han har prostatitis, men i virkeligheden i hans krop udvikler en helt anden sygdom.

typer

Der er to primære former af sygdommen:

  • Den akutte form af prostatitis, eller bakteriel sygdom. Akut prostatitis er meget sjældnere end den kroniske. Nemlig, i 5 tilfælde ud af 100.
  • Den kroniske form af prostatitis ofte til stede i den mandlige krop. Det betyder ikke udvikle sig som følge af akut prostatitis. Det ser selve sygdommen, dvs. kronisk prostatitis sker med det samme.

Prostata har en specifik funktion i den mandlige krop. Nemlig, det giver en normal pH-niveau af urinlederne. Desuden dette organ støtter sædceller i en tilstand af aktivitet. Også denne jern har en beskyttende funktion, det vil sige den uorgenitalsystemet mand er under dens kontrol.

Hvilke tegn tyder på, at den menneskelige krop har gennemgået en sådan sygdom?

Der er visse symptomer på kronisk prostatitis hos mænd. Vi betragter dem videre.

Hvis et menneske fører til ubehagelige fornemmelser i maven, kan det være et signal om, at kroppen begynder at udvikle kronisk prostatitis. Smerten kan være enten skarp eller smertende. Ubehag kan gives til hoften. Ligeledes kan lænden være syg. Nogle mænd siger, at det ubehag bliver skarpere efter ejakulation.

Repræsentanterne for de stærkere køn begynder at falde seksuel funktion. Lost libido. samleje bliver en kortlivet selv. Også lider erektion. Konsekvenserne af kronisk prostatitis kan ødelægge det personlige liv af manden.

Processen med vandladning bliver ubehagelig og smertefuld. Dette er på grund af tilstedeværelsen af smerte.

Mænd bør rådes ved tilstedeværelsen i hans krop disse følelser at se en læge i en umiddelbar måde. For det første vil blive leveret, jo bedre den tidligere professionelle lægehjælp. For det andet, en præcis diagnose kan kun læge efter undersøgelse af patienten. For det tredje, behøver ikke at selvmedicinering, da det kan føre til forringelse. Som nævnt ovenfor kan disse symptomer være forbundet med helt forskellige funktionsfejl i kroppen.

Konsekvenserne af kronisk prostatitis

Hvad er konsekvenserne af denne sygdom? I udbredelsen af sygdommen hos mænd kan udvikle blærebetændelse. Det kan også forekomme pyelonefritis. Hvad er nogle konsekvenser af kronisk prostatitis? Den mest almindelige er de vesikler. I denne sygdom påvirker inflammation sædblærer, epididymis og testikler. En anden ubehagelig konsekvens af denne sygdom er infertilitet.

Hvordan er diagnosen?

Først og fremmest, at lægen holder patienten undersøgelse. Ved siden af det er udpeget af laboratorieprøver. Patienten får retningen af urin.

Også undersøgt i laboratoriet ejakulatet og prostata sekretion.

Hvis et menneske i legemet er der en sygdom, såsom kronisk bakteriel prostatitis, at de laboratoriemetoder påvisning af tilstedeværelsen af røde blodlegemer i prostatasekretioner. Desuden er en ejakulat detekterede elementer, såsom enterobakterier, Escherichia coli og Klebsiella.

I det tilfælde, hvor kroppen udvikler en kronisk prostatitis af ikke-bakteriel karakter forskning i laboratoriet påvises tilstedeværelse af hvide blodlegemer i urinen, og i prostatasekretioner.

Sådan behandler?

Tror ikke, at denne sygdom er ikke behandles. Kronisk prostatitis kan helbredes ved konservative metoder. Bemærk, at behandlingen kredsløb består ikke kun for at modtage visse medikamenter. Patienten vil blive tildelt en samlet tilgang til genopretning af kroppen.

Hvordan til behandling af kronisk prostatitis? Patienten skal være opmærksom på, at der ud over medicinske faciliteter, som vil sikre fjernelsen af smerte og organisere arbejdet i urinvejene, vil han nødt til at ændre din livsstil. Det er nødvendigt at komme til en forståelse af den mand, at hans nuværende livsstil førte ham til fremkomsten af denne sygdom. Konsekvenserne af kronisk prostatitis kan være meget trist. Derfor bør du ikke køre sygdommen. På forekomsten af sygdommen er påvirket af faktorer som dårlig kost, manglende fysisk aktivitet, køn og tilfældige karakter.

præparater

Det er muligt at behandle kronisk prostatitis hos mænd ved hjælp af medicin. Effekter af narkotika sigter mod at reducere eller eliminere patientens smerter. Dernæst skal du sikre, at pensionerede betændelse.

Ud over patienten ordinerende læger, som aktiverer regenererende egenskaber af organismen. Afhængigt af patienten og hans forsømmelse af sygdommen kan ordinere antibiotika. Og de er tilbøjelige til at ordinere. Hvis en løbet af antibiotika ikke fører til det ønskede resultat, er patienten administreres en anden og endnu en tredjedel. Modtagelse af disse stoffer dårlig indvirkning på patientens mave, det forværres mikroflora, probiotika derfor den patient, der ordineret.

massage

Det er muligt at behandle kronisk prostatitis hos mænd med en prostata massage.

Det skal siges, at denne procedure er ikke meget behageligt. Derfor er ikke alle mænd er klar til det. Prostata massage sker gennem anus. Men denne behandling har en positiv effekt. Også massage fremskynder helbredelsesprocessen.

fysioterapi

Den kan udføres ved behandling af kronisk prostatitis fizioprotsedur.
Sådanne fremgangsmåder har også en gavnlig virkning på den menneskelige krop. På grund af det faktum, at der er opvarmning, og mikrocirkulationen, væv bedre absorbere narkotika. Der er anvendt sådanne behandlinger som ultralydsbehandling og opvarmning kunstvanding lavementer, som er fyldt med en speciel mørtel med antibakterielle egenskaber.

balneoterapi

Hvilke metoder anvendes til kronisk prostatitis hos mænd? For eksempel balneoterapi. Dette er en særlig kompleks behandling af prostatitis med mineralvand. På denne måde patienter behandles i særlige sanatorier, der beskæftiger sig med denne gren af lægevidenskaben. Brug vand, der er slabomineralizirovannoy. Det er tildelt en patient til oral administration. hun også anvendes topisk. Der er flere berømte resorts der specialiserer sig i dette område. De er placeret i den sydlige del af vores land.

mad

Hvis mænd begynder at vise visse symptomer, der tyder på, at kroppen er prostatitis, så skal du begynde at følge den kost. Kostanbefalinger er forholdsvis enkel, men du bør holde sig til dem.

Først og fremmest er det nødvendigt at udelukke brugen af alkoholholdige drikkevarer. Så har du brug for at opgive de fødevarer med højt fedtindhold. Faktum er, at fedt udløser forekomsten af kolesterol, der er deponeret i blodkarrene. Det er også værd at give op salt. Og fjerne fra kosten af kaffe mad, te, drikkevarer med gasser.

konklusion

Nu hvor du ved, hvordan at manifestere kronisk prostatitis. Symptomer og behandling - er to vigtige spørgsmål, som vi diskuterede i detaljer i artiklen. Vi håber, at denne information vil være nyttige for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.