Hjem og familieTilbehør

Bath birk gyvel. Høst til fremtiden

Hvilket er kun til nogen nytte koste i bade! Kendere bad procedurer gøre retfærdighed og eg, og gran, og eucalyptusarter. Strik dem fra at spise, brændenælde, ahorn, ask, enebær ... Eksperter siger, at billets birk koste - kunst, som ikke placere amatører. Faktisk pohlestat for sjov absolut enhver kost, endnu vigtigere, at grenene har blade. Det vil sige, hvis du har hårdt brug for en kost, og intet sted at købe det, kan du bruge de grene af noget træ. Men det vil være en engangsforeteelse produkt. Desuden er det muligt, at det vil smuldre selv under dampende.

Hvis du er en fan af bad procedurer, så du allerede ved, hvorfra man kan skabe den rette birk kost. Høst bør ske i juni-juli og det er nødvendigt at skære grene væk fra motorveje og industriområder. Kort sagt - i økologisk rent sted. Du går til badene for sundhed, ikke at indånde dampen udstødning genbrugt gas og benzin.

Hertil kommer, ikke nok til at vælge ren birk, skal du også ordentligt associere, tørret, og derefter en anden, og til at lagre koste. For sikker du konfronteret med det faktum, at den købte kost ikke kunne stå selv kalder en fyr, der virkelig der at tale om, hvordan man kan være nok for to eller endda tre går til badet. Det er vigtigt at korrekt og kompetent billets birk koste. Datoer, når du har brug for at strikke dem, nævnt ovenfor, og det er, hvordan de binder og butik, vil det blive diskuteret yderligere.

At vandre efter råvarer, der er nødvendige for at vælge en tør og solrig dag. Dette er ikke en svamp, så tidlig stigning er påkrævet. Dew dækker bladene om morgenen, til trods for at det skinner smukt i solen, så få dem til at blive mørkere og krølle. Men vær ikke grådig - ikke forsøge at påtvinge et enkelt træ kviste i industrielle mængder. Selvom birk og krøllet, men i virkeligheden en suveræn fornemmelse af dens eksistens er ikke en birk kost. Høst af grene i et beløb anses for barbarisk skade på naturen.

Filialer skal skæres mindst 60 cm i længden, fordi den mere "arbejde" overflade, jo bedre at bade, men glem ikke, at du bliver nødt til at forlade 20 centimeter på håndtaget. Og hvis du rive og samle for stor kost, vil det være vanskeligt, og hænderne bliver træt hurtigere end kroppen vil gøre den rigtige mængde af sved, mens du bader. Når man skærer de grene, du har brug for at knytte en birk gyvel. Høsten skal bogføres og tørres i skyggen, og denne proces er ikke hurtig. Det er nødvendigt at sikre, at de bjælker grene er godt ventileret, skal du slå på daglig basis, så bladene ikke er begyndt at rådne. Når du har sørget for, at produktet er godt tørret, kan de lægges oven på hinanden, og at afgøre, på et tørt og mørkt sted.

Nu lidt om parring. Søjlerne skal lægges således, at de tykke filialer i og uden var mere subtil. Dette vil give den kost elasticitet. I intet tilfælde ikke bundte den grene tape. Ja, denne metode er meget praktisk, men du får ikke en kost, og en parodi på det. Kun stramt bundet med sejlgarn bundt af kviste er værdig til at bære den stolte titel "birk gyvel." Høst korrekt skabte attribut til bade skal være pæn og stram. Fra det ikke stikker ud i forskellige retninger stænger, ikke røgsky op blade. Med en kost, vil du ikke være flove over at gå til badet, og hvis det er nødvendigt i saunaen et par til at forsvare deres mærkevarer, vil han ikke skændsel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.