Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Kig på drømmetydning. Baby dreng i særdeleshed, hvad drømmer?

Megen debat går rundt om fortolkningen af søvn, hvor den sovende drømmer en lille dreng. Nogen siger, at drengens drøm - at lide. Men andre hævder, at drenge i drømme varsle held og lykke i erhvervslivet og overskud. Derfor er det nødvendigt at overveje dette spørgsmål i artiklen nærmere.

moderne drømmetydning

Barnet, en dreng i særdeleshed, drømte om natten, angiver, at personen er sandsynligvis lidt opmærksomhed har familie. Det påvirker tætte og indfødte folk. En mand, der led i en drøm i barndommen er sandsynligvis nødt til at ændre miljøet, har et lille hvil, gå et. Hvis i Nattesynerne, folk ser spillet drenge, betyder det, at tankeløse handlinger kan forårsage lider pårørende. Fighting drenge advare om faren for at blive involveret i en grim historie. Hvis drengen slår den, der har en drøm, kan det betyde, at et eller andet sted er der en mand, der længtes efter et møde.

Fortolker af drømme - drømmen bog af Maya

Hvis drømmen om at spille drengen, betyder det, at man bør forvente ændringer: en karriere forandring, ændring af bopæl, selv en ændring i civilstand. Generelt de drømme, hvor drengene vises varsle et overskud og nå mål. For at dette kan blive til virkelighed, skal du lave mad og spise en "magisk" mad: stegte kartofler til majsolie. Hvis dyrket i en drøm, han deltager i spil til børn, betyder det, at der i den nærmeste fremtid det forventer flere gode nyheder: fremme af karrierestigen, prisen, i henhold til sin drøm.

sigøjner Drøm Bog

Barnet, en dreng navnlig overveje romaerne kan drømme til succes i erhvervslivet, romantiske relationer og familieliv. Og hvis drømmen helten er allerede en voksen dreng, næsten en teenager, betyder det, at det hårde arbejde er sikker på at blive belønnet efter fortjeneste. Men det barn, der drømmer noget spiser, kan advare: der kan være problemer med fordøjelsessystemet. For at undgå dette, siger gypsy fortolkere af drømme, er det nødvendigt i den følgende midnat at urinere på et træ.

Oriental Dream Book

Barnet (dreng), ifølge forfatterne af denne publikation må drømme om, at hvis mennesket er den ulejlighed, tidskrævende opgave. Og for pigerne drøm, hvor hun er som en dreng, betyder det, at det frastødte den snak omkring fremtiden for hendes ægteskab. Hvis du havde en elev, betyder det, at planerne, bygget på en fremtidig løfte til gavn og succes.

Kvinders Drøm Bog

Bitter gråd eller stønnen barn, en kvinde ser i en drøm, advarer hende om, at hun betaler lidt opmærksomhed på en elsket eller et barn, forladt sin familie, og derved tvinge familien til at lide. Hvis hun ser en baby i godt humør, det varsler en ny ting, velkommen køb. Måske fremkomsten af liv i den nye ventilator. Gravide kvinder med hjælp af søvn kan forsøge at bestemme kønnet på barnet. Ifølge drømmen bog, barn, er dreng, set i en drøm kvinde i "interessant" position, sandsynligvis varsler en fremtidig optræden i piger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.