ModeShopping

Den legendariske Chanel taske

Den legendariske Koko Shanel i slutningen af 1954 klagede til sin nære ven, at hun var træt til at bære håndtasker i deres hænder, bliver de hele tiden mistede hun. Efter nogen tid offentligheden sin ikoniske Mademoiselle taske nu 2,55 Quiltet taske. Det var en sensation.

Chanel taske øjeblikkeligt revolutionerede verden af kvinders mode: omsider damerne var i stand til at bære det komfortabelt - bare hænge på hans skulder, og derefter glemme alt om det helt. Figur 2.55 modtog hun efter datoen for dets oprettelse - februar måned 1955. I første omgang tilbehør præsenteres i kun sort, fordi for ham Koko Shanel har altid været ligeglad. Derefter et år senere, Chanel taske dukkede op i forskellige farver. Hun begyndte at være lavet af glat og krokodilleskind, silke, jersey - en favorit materiale Koko Shanel. Chanel taske til at identificere blandt andet simpelt. Det vigtigste træk ved dette tilbehør er et unikt materiale. I dag, Chanel taske, ligesom for 60 år siden, syet af bløde og møre lammeskind. Hver detalje skæres nøjagtigt ved anvendelse af et specielt apparat.

Quiltet læder - det er måske det vigtigste element i den berømte tilbehøret, hvilket opnås ved syning læder tråd. I denne fase svarer til den anden, er designet specielt til denne maskine. hud hun syr kun én gang, således at der skabes en perfekt søm. Hvad gør eller hvem dens oprindelse er forpligtet til at denne metode? Så fremlægge forskellige alternativer: fundamentet lagt franske vinduer Abbey Aubazine, hvor hun var en ung Coco, jockey jakker, blot et ønske om at se den luksus håndtasker, endelig, foretrukne puder i huset af Chanel Mademoiselle ...

lining bordeaux

Bag Chanel dannet inde i en bordeaux farve duplikere tøj nonner nuance i klosteret, hvor vokset unge Coco. En lynlås skjult indre rum. Der var rygter om, at denne lomme af Mademoiselle Chanel gemte kærlighedsbreve.

Ornate Håndtag Chain

Denne hardware element er også taget fra nonnerne, der bar sine nøgler på en tilstrækkelig stærk kæde.

Særlig lås Classic Flaps

Chanel taske er i første omgang lukket for den såkaldte "Mademoiselle" lås. I begyndelsen af firserne, efter Chanels død, var der en opgradering - der er to krydsende "C", som så på forskellig sidet dem. Ny Slot blev opkaldt Classic Flaps. Elite dametaske Chanel 2,55 siden fremkomsten af en lille, men stadig ændret deres udseende. Der er forskellige muligheder for deres design, varierede typer materiale, farver og typer låse. Stort set uændret interiør tilbehør fastholde lynlås og lommer til forskellige kvinders detaljer (pulver boks, læbestift og et spejl).

Til dato, købe en Chanel taske er ikke noget arbejde, er det meget sværere at beskytte sig mod at købe falske produkter af denne legendariske mærke. Skelne mellem den originale og sørge for, at i dine hænder denne model, kan du bruge det unikke nummer trykt på hologrammet, der er knyttet til foring, samt på et kort, der skal vedlægges de originale tilbehør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.