ComputereComputerspil

Detaljer om, hvordan man "GTA 5" for at finde en pige

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man "GTA 5" for at finde pigen. Temaet for kvinder i projektet af Grand Theft Auto er relevant i mange år. Efter fremkomsten af "GTA 5", blev det klart, at udviklerne re-positionere sig som en kvindehader. Piger i projektet mødes: forbipasserende, historie karakterer, familiemedlemmer til helte. Men de er præsenteret med ironi. Den eneste undtagelse kan kaldes medmindre Taliani Martinez, det har sin egen iørefaldende historie og en stærk karakter.

søgning

Vi vil forsøge at beskæftige sig med spørgsmålet om, hvor man kan finde pigen i "GTA 5". Plottet indeholder nogle dårlige nyheder for elskere af stærke familiebånd og relationer. Find den udvalgte konstant i "GTA 5", som det var tilfældet med de tidligere dele af projektet, vil det ikke fungere.

Rejsende var muligt i San Andreas, men i denne version af historien element er udelukket. Men brugere, der spørger, hvordan man "GTA 5" for at finde pigen, vil ikke gå ubesvaret. Alle kan forføre en fremmed, og tilbringe tid sammen med hende, hvis det er nødvendigt.

bekendtskab

Dernæst ser vi flere muligheder for at løse problemet, hvor man kan finde pigen i "GTA 5". Den mest tilgængelige mulige måde at overveje anvendelsen af pigerne letlevende. De kan findes på gaden.

Der er en række ændringer i forhold til de tidligere muligheder i projektet. Først og fremmest må de damer ikke sidde ned i eftermiddag til dig i bilen. Vær sikker på at vente, indtil solen går ned. Ladies er blevet mere krævende. De behøver ikke sidde i bilen unprestigious. Til dette formål egnede sportsvogn eller en dyr sedan.

Husk, at for at opfylde disse damer kan ikke findes i alle dele af byen, men kun i meget specifikke steder. Når hun vil være i bilen, gå til ethvert egnet skjulested. Suit eller en tom parkeringsplads vognbane. Services skønnes at være 100, 70 og 50 dollars. Du kan bruge alle tre muligheder. Desuden kan dette aspekt af spillet betragtes meget diskret, da det mangler nogen eksplicitte scener.

mobile version

Lad os betragte en anden mulighed for at behandle spørgsmålet i "GTA 5" for at finde pigen. I mobiltelefonen af vores karakter har et særligt nummer. Opkald på ham, du kan arrangere en date med en pige fordringsløs.

For det første skal opnå tillid af messen køn. For at gøre dette, vi udføre sin særlige opgave. Som et resultat, vil hun acceptere at se, om nogen telefonopkald.

En særlig institution

For at løse problemet, som i "GTA 5" for at finde en pige til Franklin, bør du besøge kun tilgængelig i denne virtuelle verden klub kaldet "Vanilla Unicorn". Ejendommen ligger i nærheden af motorvejen mellem South Los Santos og downtown.

At forføre en af danserne kan arbejde der uden meget besvær. Du bliver nødt til at bestille en privat dans. Det vil koste $ 40. Når du kan gå til at flirte, så længe det ikke havde bemærket vagten. Sidstnævnte må frygtes, hvis han mistænkes noget, straks smide din karakter fra klubben.

Dog kan Trevor købe "Unicorn". Efter dette, vil vagterne være let på treenigheden af hovedpersonerne. I dette tilfælde kan overtrædelser gå uopdaget. Når forførelse i nederste højre hjørne af skærmen kan du se omfanget af pigerne smag.

Når den ønskede mark er nået, pigen siger, at hun gerne vil invitere dig til at besøge. Efter denne menu kan du vælge det relevante emne. Det er fortsat at køre direkte til klubben for at forblive på parkeringspladsen bag huset.

Ursula og Liz

Der er en anden mulighed for at behandle spørgsmålet i "GTA 5" for at finde pigen. Han er at udføre et par ekstra missioner. På baggrund af resultaterne af de to piger kan gå med til et møde.

Først og fremmest, er det "tilfældige begivenheder". Mission tilgængelig Trevor og Franklin. Tag med på en motorvej syd for Mount Chiliad. På vejen vil du møde en turist. Hun anmoder om at tage hende med hjem, destination - Mount Gordo fyrtårn. På vej ud af samtalen viser det sig, at pigen er ikke i orden. Hun vil fortælle dig, at som barn hendes glatbarberet nalyso låst i kælderen og klædt i herretøj. Nu bor hun alene i væggene i det gamle hus, som er på kanten af klippen.

Derudover vil det være muligt at konkludere, at kvinden var skyldig i mindst to mennesker til døden. Franklin vil snart lave en konklusion, at en skør pige. Men Trevor fælles sprog med hende finder. Efter endt mission Ursula giver helten sit værelse. For at finde det vil være i Sendi Shors på havnefronten.

Lad os nu diskutere den anden historie om en pige. Du er nødt til at udføre en af opgaverne for taxachaufføren. Fås udelukkende Franklin mission, efter købet af en taxa station. Da vi er interesseret i jobbet bliver nødt til at være en pige med en vidunderlig navn Liz tage den fyr. Her mindre skræmmende end i et tilfælde, som er blevet beskrevet ovenfor. Nok til at lytte til en historie om en pige og ulemper ved hendes udvalgte bliver at få det ønskede telefonnummer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.