ComputereComputerspil

Sådan at spille "Skyrim" på netværket: instruktioner

"Skyrim" er langt en af de mest populære rollespil og videospil i almindelighed. Dens enorme, store åbne verden, hvor du kan flytte rundt helt afslappet og foran dig vil ikke blive vist forhindringer i form af usynlige vægge eller eventuelle begrænsninger, hans utrolige nivellering system, der tillader dig at gøre din karakter fighter absolut enhver retning, sin fantastiske historie, hvor passagen du vil tage mindst hundredvis af timer, og i det ene øjeblik vil du ikke være kede - alt dette gør dette projekt en af de bedste i historien for spiludvikling.

Men det har en lille fejl - det har ikke en multiplayer-mode, så du vil ikke være i stand til at spille med folk over netværket. Naturligvis med sådan en stor enkelt-mode kan ikke optages i fraværet af fuldgyldigt multiplayer mangler, men stadig en masse spillere ville ikke nægte at lege med sine venner. Men bare rolig, spille "Skyrim" på netværket er muligt - for dette skal du bare nødt til at prøve. Du kan altid finde en vej ud, og fans har gjort dette ved at oprette en særlig modifikation. Muligheden for det i øjeblikket naturligvis begrænset, men ved det faktum, at du nu kan spille "Skyrim" på netværket, faktum er. Nu behøver du kun at vide, hvordan det skal gøres.

uddannelse

Så hvis du ønsker at spille i "Skyrim" på netværket, skal du forberede sig på dette. Du er nødt til at være installeret på klientcomputeren for et enkelt spil, som du nødt til at downloade fra nettet ændring, der vil tillade dig at prøve online-mode. Hvis du endnu ikke har installeret spillet, kan du downloade fra internettet er allerede en modificeret version, der vil være meget nemmere. Også, du har brug for at hente og installere et særligt program, der giver dig mulighed for at simulere et netværk LAN-forbindelse. Sådanne programmer er der en hel del - den mest populære blandt dem er Tunngle, Hamachi og Evolve. Denne særlige software, der gør det muligt at skabe en slags lokalnetværk, trods det faktum, at du kan være på en stor afstand fra de andre spillere. Når alt hvad du behøver er installeret på din computer, kan du gå videre til næste fase, som vil bringe dig tættere på hvad forsøge, det er et spil "Skyrim" på netværket.

Start af spillet

Nå, der er installeret på din computer som en modificeret spil klient og netværk simulator. Sådan at spille "Skyrim" på nettet? For at gøre dette skal du gå til et program-simulator og skabe der et rum, der vil tjene som et lokalt netværk. Der vil du være i stand til at invitere deres venner, der ønsker at spille. Du kan køre alle spil og nyde det med venner på nettet, men nu vi taler om "Skyrim." Det andet skridt - en direkte kørsel af spillet. Efter dette, skal du nødt til at oprette din egen server. Dette er den sværeste del af processen, men hvis du ønsker at lære at spille "Skyrim" på netværket, så har du til at lære det.

Arbejde med IP

Mange gamere har drømt om, at der var et projekt "Skyrim Online", mange ventede på en separat multiplayer, men alt håb var forgæves. Derfor er alle, at du nu tilbage at gøre - er at bruge denne metode. For at oprette din egen server, hvor du så invitere dine venner, skal du først beskæftige sig med IP-adressen, fordi det er han vil være en nøgle i hele processen. Du skal kende din adresse, og det kan gøres på flere måder. For det første kan dette gøres via kommandolinjen, hvor du skal indtaste kommandoen ipconfig. Det vil være en anstændig mængde data, blandt hvilke du nødt til at finde den linje IPv4, som vil indeholde din adresse, som kræves for at spille på nettet. For disse, kan du bruge en af de online-tjenester, der nu er mere end nok. Hertil kommer, at IP for spil på nettet, kan du oprette din egen - med hjælp fra simulator program, hvis din version har en lignende funktion. Så når du er nødt til at være klar til at tage fat på, vil du være i stand til, uden hjælp udviklere skabe en "Skyrim online".

Opret en server

Det er værd at bemærke, at brugen af simulatoren software, selvfølgelig, er kun nødvendigt, hvis din computer og computerne af venner er der ingen netværk. Sandsynligheden for, at der findes et sådant netværk er, selvfølgelig, er meget lille, fordi nu har de gået af mode - sådanne netværk er udspændt mellem flere og nogle gange snesevis af huse i samme område, var populære i begyndelsen af nul. Nu kan de findes for det meste kun i kontorer, og selv da ikke altid, fordi internetforbindelse hastighed og kvaliteten af ikke meget ringere end det lokale netværk. Men hvis du vender tilbage til emnet, men nu kommer det vigtigste øjeblik. Besiddelse din IP-adresse, du går i spillet mappe og åbn fil kaldet TamrielOnline.ini (som et tekstdokument). Der skal du finde den linje med teksten connectionip = 127.0.0.1 - i stedet for numre, du har brug for at indtaste din IP-adresse. Efter at starte spillet (hvis ikke allerede lanceret) og uploade din karakter (eller opret en ny, men det tager en masse tid, men dine venner venter, så skabelsen af tegnene er bedre at tænke på forhånd). Når din karakter er indlæst, tryk på knappen Home, som vil føre til din lokale server, hvor du kan spille med dine venner. Manuel start "Skyrim" på netværket kan betragtes som afsluttet. Forbliver en detalje - ligesom dine venner til at oprette forbindelse til serveren, du har oprettet?

Tilslutning til serveren

Faktisk er den proces er næsten identisk med den forrige fil. For at spille i "Skyrim" på nettet, har du stadig brug for at åbne TamrielOnline.ini fil, ændre den IP-adresse til en, der vil give dig den person, der opretter serveren. Så du starter spillet, hente tegnet og tryk på knappen Hjem. I stedet for at skabe en ny server, du opretter forbindelse til en eksisterende, og du kan begynde at spille sammen.

Egenskaber

Tror ikke, at denne ændring er et mirakel, som skaber en komplet multiplayer for sådan en storstilet spil. I øjeblikket mulighederne er begrænsede mode, og du kan ikke gøre alt, i et enkelt spil, men projektet er i konstant udvikling og tilføje nye funktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.