SkønhedNegle

Pink shellak: ideer til manicure, interessante kombinationer og anmeldelser

I stedet for kunstige negle i neglen industrien blev hurtigt på mode, naturlig, dækket med gel lak. For eksempel, lyserød shellak generelt blev et hit af sæsonen. Og holde deres positioner i flere år. Og grådige for denne farve er ikke kun i modstrid med de bosatte stereotype blondiner. Og så meget som muligt for at skabe interessante designs, uden ord.

Enkel og hurtig løsning med håndmalede

For at udføre den krævede ikke så meget: rhinestones, fine børste, en ultraviolet lampe, basen og top gel lak, shellak farve. Søm (lyserød nuance kan være alt: en lys, bleg, lyse, mættede) er dækket med shellak, design, ikke at se alyapisto og vulgære, kan du gøre kun én klo. Blomst vil blive tegnet i hånden, så hvis gelen søm ikke er for tykt, er det muligt at anvende akryl maling. De har en tæt struktur, ved korrekt fortyndet med vand, så de vil gå til neglene lettere. Efter standardpræparation (hånddesinfektion, skub til side kutikula fjernelse pterygium) anvendt basis. Som tyndt lag, således at materialet ikke kommer ind i huden omkring neglene. Tør basis vil være i lyset af lampen mindre end et minut. Dette er typisk ringfingeren.

stepping

Når fundamentet er tørt, er det påføres ovenpå en lyserød shellak negle på alle, med undtagelse af én. Det første lag er så tyndt som muligt, selv om materialestrimlen og gennemskinnelig. Når substratet tørrer farve i den ultraviolette lampe, blev proceduren gentaget igen, hvis det er nødvendigt. Og så længe skyggen vil ikke være en tilstrækkelig intensitet (for dem, der gerne lysere). Anvendt på den valgte finger gel lak anden farve. For eksempel kan det være skinnende shellak. Tør det vil være det samme som enhver anden farve - 1-2 minutter på baggrund af en UV-lampe.

Når proceduren er afsluttet, med en fin pensel trukket pink kronblade på toppen af pailletter. Hvis mønsteret er lavet ved hjælp akrylmaling, så er du nødt til at vente, indtil det tørrer. Hvis gelen lak, derefter tørret i UV-lampen. For at indsætte, spiller rollen som serdtsevinok ikke taget af ved første vask dine hænder, er du nødt til at droppe en lille shellak. Det tørrede et par sekunder i en lampe og derefter sætte det i sted rhinestones. Dosushit kan have med dem. Top påføres den afsluttende fase. Det er bedre at vælge uden et klæbelag, for ikke at skulle tage det så. Pink manicure med shellak med enkle håndmalede klar!

Design på to negle

Faktisk betyder den indledende fase ikke afviger fra den tidligere udførelsesform. Bortset fra, at designet vil blive udført på to fingre på en gang. Unge piger vælger ofte shellak lys pink manicure. Hvis det kun fordi der på grund af alder har råd til det. I en udførelsesform, som afbilledet, shellak Glitter påføres den midterste finger og en enkel maling udføres på ringen. Hvide zigzagger tegnet med en fin pensel af hånden, når den vigtigste farven pink er grundigt tørret. Ellers vil farverne blande, hvilket mønster ikke er kommet ud. Sikret hele designet efter tørring top, som også polymeriserer i lyset af en UV-lampe.

Dyreprint - lyrics

Den nemmeste måde er at trække på deres egen zebra mønster, som på billedet ovenfor. For at udføre den nødvendige:

  • pink shellak;
  • hvid og sort gel lak;
  • base og top;
  • tynd pensel;
  • UV-lampe (fortrinsvis LED, som hurtigt polymeriserer materiale);
  • gel lak med et tæt Shimmer (Glitter).

Efter standard forberedelse og den indledende fase af morgenfruer alle på nær to er dækket af grundfarven. I dette tilfælde, pink gel polish. På den midterste finger belagt med shellak, Shimmer, og ring - hvid. Tør bedre dem alle på samme tid, at materialet ikke er kogt i røret. På toppen af den hvide tone i den tørrede fin pensel trækkes sorte striber. Som et resultat, skal de danne en zebra print, især izgolyatsya det ikke behøver at. Tør pære mønster vil være blot et par sekunder. Efter at hele designet er overdækket top. Usædvanlige udførelsesform manicure klar.

Den elegante tre-farve design

Særligt godt denne kombination ligner shellak pink med hvide og sorte farver. Derfor har den trefarvede design allerede blevet næsten en klassiker i søm-dell'arte. Det er nødvendigt at afgøre på forhånd, hvad hvad hvad farve dine negle vil blive dækket. Så det meste af den hvide frigivelse ringfinger, pink - indeks og en stor, sort - midterste og lillefinger. Men mulighederne er varierede. Hertil kommer, at den venstre og højre hånd skiftende farver matcher ikke. Og dette er normen i dag. Når gelen lak tørrer, at det ved hjælp DOTS (børste med en bold i slutningen) og fin pensel påført mønster. Oftere end sort akrylmaling. Og ikke alle af neglene, og kun på den lyserøde og hvide. Mønstret kan være enhver. Som en idé, kan du bruge, hvad der er på billedet. Design til at være mere usædvanligt, det er dækket med ikke-blank top, en mat. Pink shellak på neglene i denne version ser mere glamourøse og stilfulde.

Idéer og muligheder

Draw ideer kan være hvor som helst. Så for eksempel, kan suppleres med rhinestones eller design Bulonki, håndmalede og usædvanlige prints. Billedet ovenfor viser en variant, som er meget populær med unge piger. Metal bulonki på en sort baggrund giver manicure volumen, og usædvanlig maleri på en lyserød gel lak - unikke funktioner, smag.

Anmeldelser af manicure

Oftest, hvis føreren eller pigen selv at finde den rigtige nuance af lyserød gel polish, resultatet af ejerens forberedt manicure er opfyldt. Med nogle få undtagelser. Så er der nogen der blot venter på et design, og resultatet er helt anderledes. Derfor er enklere design, jo bedre bliver dens ydeevne. Pink shellak på neglene er egnede til kvinder i alle aldre. Således kan faste damer ikke har råd til at afhente stille pastel tone, der ville være velegnet til en afslappet påklædning. Og de unge piger ikke begrænser dig selv: alle pink palet - til deres rådighed. Uanset mætning. Pink i lang tid ikke går ud af stil, så du trygt kan vælge ethvert design og eventuelle mønstre for det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.