Hjem og familieTeenagere

Stofmisbrug blandt unge: årsager, symptomer, hjælpe

Stofmisbrug blandt teenagere .... Hvis verdens mere ondt? Narkotika er farlige for alle, og på alle alderstrin - de ødelægger ikke kun kroppen (selvom deres virkning er virkelig skræmmende), men også sjælen, tvinger til at foretage de laveste og modbydelige gerninger. Men en ung, voksende og udvikle, narkotika er farlige mange gange større end for en mand.

Det ser ud til, at i vores land er aktivt involveret, demonstrerer og fortæller om farerne ved stofmisbrug, konstant fremmet forebyggelse af stofmisbrug blandt unge, men hvert år er antallet af unge, der befinder sig under indflydelse af denne forfærdelige vane, alle stigende og stigende. Hvad er årsagen til denne situation, og hvorfor de mest sårbare medlemmer af vores obschastva i stigende grad blevet ofre for stofmisbrug? Der er flere grunde, blandt hvilke er de vigtigste såkaldte "mode drug" i selskab med teenagere og unge, samt den nysgerrighed, der skubber fremtiden for narkomaner på glidebane. Eksperter siger, at de særlige risici ved årsagerne til afhængighed teenagere er, at en mand, der havde prøvet et farligt stof for første gang, oplever ekstremt behagelige følelser - han har tendens til at gentage dem, at føle igen, forårsager afhængighed, og ikke kun narkotika (manglende evne til at stoppe med at tage produkter på grund af den rivende udvikling tilbagetrækning syndrom), men også den mentale, eller afhængig af den glæde, som lægemidlet.

Meget ofte årsagen til begyndelsen af administrationen af narkotika er ved at blive en teenage venskab nu Peer, har allerede en vis erfaring i udførelsen af "syret" livsstil. De såkaldte vanskelige teenagere tror, at narkomaner og venner vil være i stand til at erstatte skolen og familien, især hvis tingene ikke går alt for godt. Den modsatte situation - helt fremgangsrigt selskab, hvor en teenager aspirerer til at blive en leder, der er begyndt at vise sig selv og fra forskellige sider, også forsøger at blive betragtet som en voksen ved misbrug af alkohol, tobak eller narkotika.

Stofmisbrug blandt teenagere fænomen, desværre, meget ofte, så det er værd at huske ikke kun om grundene til sin udvikling - en langt mere vigtigt spørgsmål er, hvordan man forhindre dette fænomen. Som tiden til at lægge mærke til, at dit barn begyndte at bruge narkotika? Vær opmærksom på den mindste ændring i hans adfærd - overdreven irritabilitet, sløvhed og apati, eller omvendt, hyperaktivitet og manglende evne til at fokusere, skarphed, hemmeligholdelse, samt den dårlige helbredstilstand og forandring i smagspræferencer (op til regimeskifte og mad sammensætning). Selvfølgelig, i denne periode begynder indlæringsproblemer, hyppige skænderier med venner og forældre, samt udvikling af afhængighed afhængighed blandt teenagere er manifesteret i tab af hus værdigenstande og penge.

Fangst ved hendes barn bemærket en mærkelig lugt eller mindre afvigelser i normal adfærd, skal du handle hurtigt, men ikke gå i panik og ikke bekymre dig. Det er vigtigt at forstå situationen - ikke nødvendigvis dit barn er blevet en rigtig narkoman, trods alt, måske, teenager blot tog stoffet "for virksomheden," eller ud af interesse, men ikke lyst til at gentage oplevelsen ikke føler. Man skal huske, at forældre bør være venner og hjælpere, ikke de anklagere og fjender af deres barn. Det er nødvendigt at præcisere, under hvilke omstændigheder en søn eller datter for første gang prøvet narkotika, og først derefter beslutte, om du kan håndtere situationen på egen hånd, eller uden hjælp fra en specialist er uundværlig. Det er især vigtigt at støtte barnet i tilfælde af, at han selv indrømmede i sin oplevelse - afhængighed blandt teenagere kan besejres af en venlig deltagelse, opmærksomhed og rettidig løsning på alle problemerne med barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.