FormationVidenskab

Teknikker og træningsmetoder - de faktorer, der påvirker kvaliteten af viden, kreativitet og intelligens, læringsaktiviteter

De vigtigste elementer i teknikker og træningsmetoder

Et af de vigtigste elementer i den pædagogiske proces er en to-vejs-aktivitet, som manifesterer sig ved lærerne og de studerende. Udviklingen af denne proces på mange måder påvirket de teknikker og træningsmetoder.

Sådanne metoder for interaktion og uddannelse af studerende, som tager sigte på den fælles løsning af uddannelsesmæssige problemer, der kaldes metoder til uddannelse. Modtagende repræsenterer en af de enkelte aspekter af fremgangsmåden eller en af dens komponenter. Derfor, teknikker og træningsmetoder er i konstant interaktion, påvirker hinanden. Som et eksempel kan vi betragte metoden til at arbejde med pædagogiske litteratur studerende. Det giver mulighed for anvendelse af sådanne anordninger som notatskrivning, tegning abstrakt, plan og tematiske ordbog, citater, skriver anmeldelser.

Om hvordan de teknikker og metoder til undervisning kan have en gensidig påvirkning, fremgår af det faktum, at de metoder omfatter individuelle teknikker. For eksempel er konstruktionen element er en skematisk model af metoden til at arbejde med lærebøger og samtidig en integreret del af det materiale, forsyning instruktør til studerende, når de sættes til opgaven med at skabe en reference skitse baseret på det nye materiale, der undersøges.

I nogle tilfælde, en måde at lære på, der kan fungere som en standalone metode, som receptionen. Således en forklaring af materialet er den undervisningsmetode, men hvis i løbet af fejlanalyse eller praktisk arbejde lærer tyet til forklaringen, så er det velkommen, hvoraf metoden til praktisk arbejde.

Imidlertid kan de teknikker og metoder til uddannelse undertiden anvendes i flæng. Så hvis i lektionen, læreren bruger levering af nyt materiale og metode refererer til de tegninger, grafer, tegninger i bogen for klarhed og bedre absorption af de undersøgte, vil det være velkomne. Hvis der imidlertid under en træningssession anvendelse af fremgangsmåden i at arbejde med lærebøger, og lærerne nødt til at give en forklaring på nogen bestemt begreb eller udtryk, så er denne metode bliver nødt til at fungere som en ekstra modtagelse.

Således er de metoder, der anvendes under uddannelsen består af to typer af metoder - undervisning og læring.

Typer af pædagogiske teknikker i undervisningen

 

Alle de moderne form for uddannelse har til formål at se en stigende interesse for kognitiv aktivitet og læring, og det vil bidrage til en mere effektiv læreproces. Derfor er de grundlæggende pædagogiske uddannelse metoder kan nævnes:

- valgfrihed (uddannelse i enhver studerende af den eksisterende ret til at vælge);

- åbenhed (ikke bare at undervise, og at indstille eleverne et problem, hvis løsning ligger uden for rammerne af materialet under undersøgelse);

- aktiviteter (omfatter anvendelse af viden i praksis);

- høj produktivitet (bør gøre maksimal brug af den viden, at muligheden for at studere, under hensyntagen til deres interesser);

- feedback (skal holdes under kontrol af indlæringsprocessen, under anvendelse af feedback-teknikker).

Specifikke moderne pædagogisk undervisningsmetoder ( "mosaik af problemer", "et brev i en cirkel," Strategi "tænker hatte", "spørgsmål -. Tykke og tynde", "anslår vindue", osv) indføre mangfoldighed i udførelse klasser, øge interessen for studerende at studere emnet, forbedre kvaliteten af den pædagogiske proces.

Metoder og teknikker, der anvendes i uddannelse førskolebørn

 

Barnets udvikling er på grund af sin aktivitet. De grundlæggende principper i uddannelsen af førskolebørn er implementeret i klasseværelset gennem de metoder og måder at undervise førskolebørn.

Ved metoden i dette tilfælde bør overvejes metoder til at påvirke eller videnoverførsel. Teknikker gennemføres via en bred vifte af ansøgning specifik metode. Derfor kan metoder og måder at undervise børnehavebørn være praktisk, visuel, verbal, og spil.

Til praktisk bekymring, såsom at køre ærinder, forskellige øvelser, fælles arbejde pædagog og børn.

Visuelle metoder omfatter observation af levende objekter, naturfænomener, voksne arbejder, se selvstudier, prøver, der viser brugen af teater skygger og dukker og under. Blandt de teknikker i denne metode kan bruges forklaring på, hvad han så (hørt), indstilling af børn og deres aktive skridt til at gennemføre dem, spørgsmålene dramatisk læsning, der udfører handlinger i spillet, og andre.

Verbal omfatter læsning, historiefortælling, foredrag, performances, beskrivelse af billedet.

Spil metoder forudsat mobil, pædagogiske spil, sjov, mellemstationer.

Brugen af disse metoder og teknikker gør os i stand til at yde pædagogisk indflydelse på dannelsen af færdigheder i førskolebørn i forskellige aktiviteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.