SundhedMedicin

De mest anvendelige produkter til tarm

Nøglen til et godt helbred er en menneskeret mad i første omgang, denne faktor påvirker driften af mave-tarmkanalen. De, der ønsker at give kroppen med de nødvendige næringsstoffer, men samtidig ikke såre ham, interesseret i spørgsmålet: hvad fødevarer er godt for tarmene?

Listen over de fleste nyttige produkter

Nyttige produkter til tarm er sædvanligvis af vegetabilsk oprindelse, ud over at de er let at tilberede, og de er meget velsmagende. Ernæringseksperter har samlet en liste over produkter, som anbefales til den systematiske brug:

 • grøntsager, fiber-rige (højere antal kostfibre har græskar og sukkerroer);
 • en række frugter og bær er særligt nyttige bananer og blommer;
 • frugtsaft;
 • korn og klid;
 • olie med en reduceret mængde fedt;
 • chokolade, der indeholder i sin sammensætning lidt kakao;
 • mejeriprodukter;
 • tørrede frugter, nemlig figner og svesker.

Ud over det faktum, at det er en person spiser, er meget vigtigt det er, hvordan han gør det. Tunge retter kan kun anvendes sammen med lys, for eksempel kød sammen med vegetabilsk salat. Du bør forsøge at spise på samme tid, 5 gange om dagen i små portioner. Det anbefales også at grundigt tygge maden, i dette tilfælde, vil det være hurtigt fordøjet og vil ikke skade slimhinden.

Sådan gendannes tarmfloraen?

Tarmmikrofloraen er en bestemt kombination af nyttige og skadelige bakterier, og under indflydelse af visse faktorer, antallet af patogene mikroorganismer vokser, hvorved der er en dysbacteriosis.

De vigtigste årsager eksperter overvejer brugen af skadelige fødevarer eller visse medikamenter, såsom antibiotika.

Symptomer ledsagende ubalance, udtrykt i maven oppustethed og rumlen, diarré, etc. For at slippe af med dem, skal du følge disse regler ..:

 1. Overhold en speciel diæt og forsøge at spise fødevarer, der er nyttige for mikrofloraen i tarmen.
 2. Tager medicin, er effekten af hvilke formål at genoprette antallet af gavnlige bakterier.

Fra alle forskellige eksperter skelner mellem følgende produkter:

 • 1 æble om dagen, spist på tom mave;
 • hvidløg;
 • kefir, yoghurt, ost og lignende d..;
 • oste;
 • rå grøntsager og frugter.

Det anbefales ikke at spise kartofler, mel, sukker, kiks, pickles, konserves, sodavand og mælk. Som et sødemiddel kan anvendes i stedet for sukker honning erstatning pølse stykke kogt kød og brød er det ønskeligt i tørret form.

Det er også meget vigtigt at drikke vand 30 minutter før spisning eller efter.

mejeriprodukter

Mejeriprodukter er nyttige for tarmen, er det bedst at forsure dig selv og gøre yoghurt (med en speciel yoghurt), yoghurt eller kefir. Det er også muligt at købe disse varer til butikken, men i dette tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom på holdbarheden, skal produktet være frisk, og opbevaringstiden selv - kort. Denne indikator vil tale om fravær af konserveringsmidler, ud over sammensætningen bør ikke være smagsstoffer, farvestoffer og andre kemikalier.

Mælkesyre indeholdt i de ovennævnte produkter, fremmer oprensning af skadelige tarmbakterier og putrefactive mikroorganismer. Hvis du drikker kefir og spise ost hver dag i en uge, vil tarmen sundhed forbedres betydeligt. Et andet produkt, bidrager til en normalisering af fordøjelsesprocessen, anses for at være ost. Denne ost er ikke kun velsmagende og nyttige, men også velegnet til kosten.

Meget ofte, kan butikkerne se yoghurt eller hytteost med nogle frugt påfyldning, desværre, et sådant produkt vil miste sine egenskaber. Dette skyldes, at frugtsyre neutraliserer mælkesyre.

Kolon Rensning med kost

Produkterne er nyttige til udrensning af tarmen repræsentere flere blokke, som hver har sin virkning:

 1. Til at udskille galde, behov dagligt på tom mave at spise naturlige fedtstoffer, såsom svinefedt, æggeblomme, creme fraiche eller creme. Styrke deres indsats ved hjælp af kommen, koriander eller fennikel. Den samme effekt har den honning, men for at opnå det forventede resultat er det nødvendigt at være der i flere uger.
 2. Effektivt rense tarmene for at hjælpe grøntsagssaft, kvass, mælkevalle og mineralvand.
 3. Mennesker, der ønsker så hurtigt som muligt for at genoprette ro og orden i deres krop, opfordres til at udarbejde deres menu, herunder i det klid, hvede, forskellige korn, svampe og nødder er rige på protein.
 4. Grøntsager såsom squash, kål, sukkerroer eller agurker egnede i ost, og i fermenteret formular.
 5. For at fremskynde peristaltikken, skal du medtage i dine druer kost, abrikoser, blommer, meloner, ferskner og forskellige tørrede frugter.
 6. tarmmotilitet aktivere kolde retter, såsom kolde drikke, is, hash, og så videre. d.

Det er sjovt! Nogle mennesker tror, at du skal spise så ofte som muligt, men sådanne handlinger kan alvorligt skade kroppen. Det er bedst at spise 4-5 gange om dagen på samme tid, der endnu ikke fordøjet mad ikke blandes med netop modtaget.

Hvilke fødevarer har en afførende virkning?

I betragtning af de nyttige produkter til tarmen, kan vi ikke ignorere de forskellige naturlige afføringsmidler.

Forstoppelse er forårsaget af en svækkelse af peristaltikken og er ledsaget af ubehagelige symptomer såsom ubehag, oppustethed, skære smerter. For at slippe af med denne tilstand eller forhindre det helt, bør følgende fødevarer indtages regelmæssigt:

 1. Plantefibre - i store mængder indeholdt i græskar, tørrede abrikoser og svesker. Når du bruger disse produkter afførende virkning sker så hurtigt som muligt.
 2. Jeg er sikker på, mange har hørt om den salat, som kaldes "Piskeris". Den består af revet på et groft rivejern gulerødder, rødbeder, selleri og kål. Denne grøntsag mix fjerner meget hurtigt fra kroppen alle de giftstoffer.
 3. Slip af med forstoppelse kan også bruge ubehandlede æbler, ferskner, blommer, bananer eller tørrede frugter.
 4. Mange eksperter i traditionel medicin tror, at honning virker som en mild afførende.
 5. Løg betragtes som et fremragende værktøj til langsigtet og tilbagevendende forstoppelse, kan det bruges i absolut enhver form.
 6. Nå til et glas agurk saltlage.

Med korrekt ernæring med tarm problemer forsvinder af sig selv, og modtager særlige midler bliver overflødig. Det er meget lettere at forebygge sygdomme end at behandle det.

Fødevarer med højt fiberindhold

Fiber fremmer hurtig tømning tarm, som det virker mekanisk på receptorerne og irritere via galden. Disse aktioner forbedrer motilitet af tyktarmen.

Nyttige produkter til tarmen, herunder i sit medlemskab fiber:

 • frugt, især pærer, æbler, blommer og bananer;
 • grøntsager som rødbeder, kål, gulerødder og græskar;
 • tørret frugt;
 • klid.

Som tidligere nævnt, den vigtigste funktion af fiber - en mekanisk rense tarme af afføring. Denne virkning opnås på grund af den komplekse sammensætning, der ikke spaltes under omsætningen.

Læger skelne mellem følgende fibertyper:

 1. Pektin - er meget vigtigt for mennesker med diabetes, fordi det reducerer optagelsen af sukker. Inkluderet i jordbær, æble, grønne ærter, kartofler og blomkål.
 2. Gum - sænker niveauet af kolesterol, der er indeholdt i havregryn, bønner, ærter, tør, osv ...
 3. Lignin - hjælper i processen med fordøjelsen, stimulerer galdesyrer. Et sådant stof kan findes i radiser, aubergine, korn og kartofler.
 4. Pulp - et fremragende værktøj til forebyggelse af uregelmæssigheder i afføringsvaner. Indeholdt i hvedemel, korn, klid, kål, gulerødder, grønne ærter, peberfrugter, agurker og æbler.

Ernæringseksperter anbefaler at spise mindst 30 gram fibre om dagen.

Hvad skal man gøre i tilfælde af forstoppelse?

Sund mad til tarmen kan hjælpe kroppen klare forstoppelse og i tide til at trække alle giftstoffer. Gastroenterologer har udviklet en ordning, der skal følges, når en stagnation i tarmene:

 1. Drik mindst 2-3 liter vand om dagen.
 2. Dagligt spiser 100 gram svesker.
 3. Medtag klid menu i rå form, og som en del af korn eller kager.
 4. Der er så mange greens, kål, rødbeder og gulerødder.
 5. Drikke fermenterede mælkeprodukter, såsom yoghurt eller fermenteret bagt.
 6. Tilladt brug af kaffe, chokolade eller kakao.
 7. Cope hjælper med forstoppelse beruset på tom mave spiseskefuld olivenolie eller ricinusolie.
 8. Det hjælper også afkog udarbejdet på grundlag af hørfrø.

Under behandlingen af forstoppelse nødt til at stoppe med at spise junk fødevarer såsom chips, kiks, pommes frites, og så videre. D.

Ved kronisk sygdomsforløb er bedst at helt at opgive ris, røget og stegt mad. Med ordentlig kost, kan du slippe af med selv de mest påtrængende problemer med fordøjelsessystemet.

skadelige produkter

Hvis der er sunde fødevarer, men eliminerer ikke skadelige, om korrekt ernæring vil have nogen effekt. Meget skadeligt:

 • alkohol;
 • fastfood måltid;
 • ristet og røget;
 • sukkerholdige sodavand.

Det er umuligt på en tid til at spise en stor mængde mel produkter, er de stærkt overbelaste tarmene. Også ikke anbefales at kombinere med hinanden kød, bælgfrugter og æg. Spist sammen, at disse produkter i lang tid fordøje og kan forårsage betændelse i tarmene. Diarré bør udelukkes fra kosten af mælk, frisk frugt og grøntsager, som beskrevet ovenfor.

Skade kroppen kan spise kold mad. Det er også værd at huske på, at selv de mest nyttige produkter til maven og tarmene kan være skadeligt, hvis du spiser dem i en beskadiget formular.

resultat

Afsluttende kan det kaldes de mest nyttige produkter til tarmen:

 1. Yoghurt, kefir og andre mejeriprodukter.
 2. Æbler, blommer og tørrede frugter.
 3. Bran og forskellige afgrøder.
 4. Kål, gulerødder, græskar, løg og urter.

Også nyttige produkter til tarm behov for at være i stand til at lave mad og kombinere:

 1. I stedet for stegning og rygning er bedst at ty til kogning, stewing, og så videre. D.
 2. En stor mængde salt og varme krydderier kan i væsentlig grad forværre tilstanden af organismen.
 3. Du er nødt til at opgive dårlige fødevarer.
 4. For at give fortrinsret til fedtfattige kød og fisk.

Hvis den daglige korrekt forberede deres menu med tarmene og maveproblemer vil ophøre med at begejstre absolut alle. Fraværet af ubehag vil bidrage til at re-se på livet og gøre hende gladere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.