Nyheder og SamfundØkonomi

Økonomi på højeste niveau: de 19 lande med de højeste produktionsvolumen

Produktivitet - dette er en af de vigtigste drivkræfter i økonomien. De mere produktive arbejdere, jo mere overskud, de kan bringe til deres arbejdsgivere og dermed økonomien i hjemlandet. En ny undersøgelse foretaget i England viste, hvordan nationer i verden er de mest produktive. Forskerne sammenlignet data om produktiviteten af de 35 største økonomier i verden, og derefter oprette en fuld bedømmelse. For at opnå nøjagtige resultater, de tog BNP per capita i et bestemt land, og dividere dette tal med det gennemsnitlige antal arbejdstimer om året, der kan henføres til menneske. Resultatet er en rangordning, der viser, hvilke lande tjener flest penge i et kortere stykke tid, og derfor er mere produktive. Rating er bygget i form af BNP, hvilket er én medarbejder i det pågældende land bringer hende for en times arbejde. I denne placering vil du finde 19 af de mest produktive lande modtog en rating, der vil være indrettet med henblik på at øge ydeevnen. Resultatet kan meget vel overraske dig, da nogle positioner simpelthen ikke kan forudsiges, mens dominans af de nordiske lande i Europa til at læse og uden peer-review. Så er det tid til at sætte dig ind i, hvor mange pounds hver medarbejder et bestemt land bidrager til de generelle forhold til BNP pr times arbejde.

Israel

Israel er hurtigt at få et ry Innovation Center, og folk her arbejder i gennemsnit 1.889 timer om året samtidig skaber næsten 16 pounds per time af BNP.

Japan

I øjeblikket Japan udfører en usædvanlig eksperiment med negative renter, og staten selv har det højeste niveau af den offentlige gæld blandt alle lande i forhold til BNP. I dette tilfælde, den japanske formået at fastholde en forholdsvis høj produktivitet, som er lig med 17 pounds per time.

Storbritannien

Den britiske økonomi er allerede bærer de første tab i forbindelse med "Breksitom" værdien af pund falder, stigende inflation, og lønningerne er reduceret. I samme rating for et år siden, har de britiske skabt mere end et pund overskud til staten mere end i år. Mere specifikt 2016 præstation var 18,64 pounds pr time, mens i 2017 faldt til 17.37 pounds per time.

New Zealand

En ø nation i det fjerneste hjørne af verden bygger primært på produktion af mælk og mejeriprodukter, samt får. BNP per indbygger i landet er mere end 31 tusinde pounds, og produktiviteten i BNP pr time - 18 pounds.

Frankrig

I Frankrig, en kortere arbejdsuge end i Storbritannien, men, som det viser sig, den franske formår at producere mere BNP pr time end briterne. Som følge heraf er de franske genereres i en time 19 og en halv pounds af landets BNP.

Canada

Nordlige amerikanske naboer har BNP per capita på mere end 33 tusinde pounds og arbejder i gennemsnit 1703 timer om året. Disse tal betyder, at USA gik rundt Canada med hensyn til ydeevne BNP. Men på samme tid er resultatet af canadierne er stadig imponerende - 19.72 pounds per time, hvilket er 21 pence mere end det franske.

Finland

I Finland, næsten altid mørke på grund af det faktum, at det er placeret så tæt på Nordpolen, men finnerne formår at fungere effektivt, der producerer 631 pund BNP hver uge. Det betyder, at hver dag finnerne supplere BNP med 19, næsten 20 pounds. Finnerne på denne indikator sparet canadiere kun 13 pence.

Østrig

BNP indbygger centraleuropæiske land pr er mere end 33 tusinde pounds, men på samme tid medarbejderne bruger på arbejde i gennemsnit 1601 timer om året, hvilket gør dem langt mere produktive end de fleste arbejdere i andre europæiske lande, som for hver times arbejde, de fylde deres lands BNP med 21 pounds.

Tyskland

Tyskerne er kendt for deres effektivitet, og dette påvirker udførelsen af BNP, da Tyskland er den anden mest produktive land Group of Seven med indeks 23 pounds per time.

Sverige

Ligesom andre skandinaviske lande, Sverige er kendt faktum, at folk her er glade, kriminalitet er lav, og generelt er det en temmelig attraktivt sted at bo. Og dette naturligvis bidrager til den høje produktivitet i landet, som folk her i en time bringe landets BNP med gennemsnitligt 23 pounds. Sverige forud for Tyskland på denne indikator kun 37 pence.

Holland

Beboere i Holland er kendt for deres afslappede, men dette rygte er adspurgte givet rating. Efter alt, den hollandske - det er den syvende mest produktive nation i Europa. De resulterer i denne vurdering var 24 pounds per time.

Irland

Irland - et land, som henledte briterne efter "Breksita" som et sted at flytte sine finansielle aktiviteter. BNP per indbygger i landet er mere end 47 tusinde pounds. Resultatet er, at hver time en medarbejder i Irland bringer til BNP på omkring 25 pounds. Taler mere præcist, 25 pounds 44 pence, hvilket er kun tre pence mindre end i Australien.

Australien

Big nabo New Zealand er også en mere produktive arbejdere her producerer i gennemsnit 817 pounds per uge BNP. Det betyder, at australierne bag USA om lidt. Mere specifikt produktivitet fleste amerikanere ved 27 pence.

USA

Amerikanske BNP per capita på mere end 45 tusinde pounds, og samtidig ansatte bruger i gennemsnit 1783 timer på arbejdspladsen. Som et resultat, amerikansk produktivitet er kun overgået de fem andre lande, og er den mest produktive engelsk-talende land med et BNP-indeks på 25 pounds per person per time.

Island

Denne ø-nation er hjemsted for i alt omkring 300.000 mennesker, er Islands økonomi centreret om fiskeindustrien og produktion af aluminium. Som et resultat, i en time hver medarbejder bringer staten BNP 27 pounds.

Danmark

Danmark overgår sin magtfulde nabo Sverige vedrørende produktivitet, men hun fik ikke at være den mest produktive af det skandinaviske land, selv når der tages hensyn til, at hver time medarbejdere i landets BNP svulme med 28 pounds. Desuden er denne indikator er ikke nok selv at komme tæt på de tre øverste. Kløften mellem den tredje og fjerde sted var stor.

Schweiz

Schweizerne er kendt for deres effektivitet og nøjagtighed ankomsten af det lokale tog, så ingen overraskelse, at schweiziske arbejdstagere er blandt de mest produktive i verden. Schweiziske 1590 timers arbejde i gennemsnit om året. Og for hver af disse timer, de fylder BNP med 37 pounds.

Norge

Skandinavisk produktivitet er kronen på hovedet af Norge, som de lokale medarbejdere er dobbelt så produktive i penge, end medarbejdere i Israel, Japan og Storbritannien. Det faktum, at en time i gennemsnit, nordmænd bragt omkring 39 pounds af BNP.

Luxembourg

Det kan overraske dig, men den mest produktive land i verden viste sig at være et lille land i Centraleuropa, mest berømt for at være fødestedet for EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker. Intet andet land i verden er ikke engang tæt på at komme tæt på, der viser Luxembourg. Medarbejdere i Luxembourg viste kun en hidtil uset resultat - mere end 50 pounds per time af BNP. Et sådant resultat ikke er til stede på noget andet land i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.