Nyheder og SamfundØkonomi

Hvorfor billigere olie? Prognosen for oliepriser

I efteråret 2014 begyndte flere og flere mennesker til at undre sig over, hvorfor den billigere olie. Startende fra den 5. september til priserne på alle mærker af brændstof begyndte at styrtdykke. Tendensen fortsætter i dag. Historien viser, at i løbet af det internationale oliemarked var vigtige forudsætninger for vækst og fald i priserne, herunder dem, der blev skabt kunstigt. Efteråret 2014 er ikke omfattet ikke af en af de historiske begivenheder.

Hvad betyder historien?

Grafen for oliepriserne fra tid til anden bevæger sig hastigt i samme retning i hele historien om eksistensen af markedet. En af de episoder fandt sted et år før starten af Golfkrigen. Mens spotprisen på olie var kun 18,05 dollars. Under krigen olieprisen mærke "Brent" nået niveauet for $ 29, og var dengang historisk højdepunkt på $ 41,5. Et interessant faktum er, at dagen før udbruddet af fjendtlighederne, og den næste dag efter den officielle afslutning, brændstof omkostningerne var identisk - til 19.93 dollar per tønde. Lignende situationer har fundet sted i den periode af den islamiske revolution i Iran i krigen mellem Iran og Irak, under den asiatiske finanskrise og under den anden krig i Irak. I september 2014 lovede ikke enorme fald. Ligesom hvert år, på baggrund af august, prisen faldt i september. Faldet var ikke signifikant, kun 4,5%.

faldende

Faldet på 4,5% fortsatte i oktober, og spørgsmålet om, hvorfor i dag bliver billigere olie, og er i øjeblikket stadig relevant. Når du er i midten af faldet i oliepriserne var på niveau med 86,4 dollar per tønde, begyndte analytikere til at bekymre sig. Dette skyldes det faktum, at verden er ingen økonomiske forudsætninger ikke var for dette fænomen. Økonomien i verdens lande, selv om var i tilbagegang, men krisen katastrofalt eller kalde det var meget problematisk. Denne lave mens relativt høj for nutidens prisniveau blev senest registreret i 2010 efter 2008-krisen år. Verdens medier er begyndt at aktivt at gøre en erklæring om, at årsagen til situationen på det amerikanske stål kursmanipulation. Hvad skete der i virkeligheden umuligt at sige præcist, men økonomer skelne flere væsentlige faktorer eller begivenheder.

skifer kup

En lang række af verdens eksperter sagde, at olien falder i pris på grund af den omhyggeligt skjult de faktiske omkostninger ved olieskifer udvikling i USA. Omkostningerne ved at udvikle mineralforekomster er meget lavere end hvad der blev annonceret for offentligheden. På Genève-konferencen, repræsentanter for store olieselskaber som Morgan Stanley, Eagle Ford og Barclays Plc., Sagde, at omkostningerne ved shale brændstoffer produktion kan variere fra 30 til 60 dollar per tønde. Dette indikerer, at prisen på "det sorte guld" på verdensmarkedet er ikke kritisk. Det blev også gjort forudsigelser, der i oktober prisfaldet skulle ende snart. Desværre har olieprisen prognose ikke gå i opfyldelse.

Manipulation af OPEC

Den anden faktor, som førte til bekymringer om spørgsmålet om, hvorfor billigere olie - er overudbud på markedet. I store mængder på verdensmarkedet går "sorte guld" fra Iran. Leverancer fra Latinamerika og Afrika begyndte at besætte en betydelig del af markedet. Politik tilbageholdelse i olieprisen ved at reducere sin produktion volumen er blevet kategorisk afvist af OPEC-landene. En stor rolle i fremkomsten af et stort tilbud om at spille de sanktioner, som EU løftes med den største iranske tankskib selskab NITC. EU støtter aktivt Teheran, hvilket også er en af de store leverandører. Brændstof er blevet markedsført og fra amerikanske producenter. At sige mere, i de senere år har det investeret store mængder amerikanske aktiver i minesektoren af lande som Sydsudan, Tchad, Ækvatorialguinea og Mozambique.

Udledningen af olie til det amerikanske marked

Mange eksperter undrer det billigere olie, nævner globale reset Amerika på markedet store mængder brændstof. En del af den nationale reserve blev tildelt til salg på grund af lave omkostninger skifer udvikling. Efter USA har tyet til sådan et salg af Canada, som begyndte at kæmpe for deres aktiver i Arktis, der har påbegyndt udvikling af territorier. Det skal siges om forberedelserne til valget af præsident Obama i 2017, der bestemmer sin politik i forhold til det internationale oliemarked.

fejlagtige prognoser

I dag, oliedråber i pris, og af den grund, at der i midten af efteråret 2014, er mange mæglere forventes at genoptage i oliepriserne efter faldet. I sin prognose for verdens analytikere frastødes fra teorier af civile konflikter i den arabiske verden og taber. Falske oplysninger om ødelæggelsen af transportveje og placeringer af produktionen brændstof i de arabiske lande har ikke spillet i hænderne på spekulanter. I stedet for den forventede vækst af terminalen ødelæggelse i Irak og Libyen skete ikke. Tværtimod er der nu ikke arbejder alene, men to eksport center. Krigen er så, at det ikke skader olie- og gasindustrien.

Han fortsætter aktivt sine rettigheder og Kurdistans olieeksporten er anslået til 4 milliarder $. Begrænsninger og forsøg på at stoppe levering kanaler Iran endte i fiasko. I sommeren 2013 er blevet erklæret for suverænitet kvasi arabiske kalifat, hvorigennem markedet blev transporteret "Venstre" olie. Statens uddannelse kun stimuleret transporten til Europa af billige semi-lovlig og ulovlig olie.

Skift rute

Grafen for oliepriserne fortsætter med at bevæge sig nedad på grund af den drastiske ændring af sine leveringsruter. Attack amerikanske tropper på Syrien intensiveret den tyrkiske retning af eksporten fra Irak. Under dække af at bekæmpe Khilafah ødelæggelse gennemgået omkring 27 raffinaderier og største syriske anlæg. Som et resultat, har Syrien forladt listen over de største leverandører af brændstof fra Irak. Dens sted blev taget af mere produktive lande som Kurdistan og Tyrkiet. Gunstigere logistik stimulere fald i verdensmarkedspriserne. Olie forsyning hvert af landene i Irak og en halv gange flere bestande, som er Rusland. Faldende oliepriser vil fortsætte på grund af den intense konkurrence mellem landene. Sænkning af prispolitik, de store leverandører, især OPEC, har til hensigt at skubbe alle konkurrenter.

Konflikt mellem Amerika og Rusland

Mange eksperter har forsøgt at forklare, hvorfor Rusland bliver billigere olie, huske de gode gamle "kolde krig" mellem USA og Rusland. De sanktioner, der pålægges på grund af en militær konflikt med Ukraine, var ikke tilstrækkelig stærk og den russiske økonomi har ikke lidt. Spekulation foreslår et forsøg på at påvirke handlinger den russiske regering ved at styre verdens oliepriser. Sænkning af udgifterne til brændstof fører til en reduktion i statens indtægter i dollar. Derfor rublen over for dollar svækkes. Landets økonomi er ved at blive ude af stand til at understøtte mineindustrien i den rette mængde. Modsigelsen i denne antagelse er kun det af faldet i oliepriserne påvirkede ikke kun den russiske, men også i USA, mange andre nationer.

Sekundære faktorer dråbe olie

Tidsplan for oliepriserne, der viser en nedadgående tendens, ikke blot som et resultat af subtile ved første øjekast, økonomiske faktorer. Retning forstærke adskillige sekundære effekter:

 • Klimaændringer i verden.
 • Forenklet navigation adgang til nye arktiske områder.
 • Unødig Fukushima syndrom i energisektoren. Markeder gas og olie er steget betydeligt i mængder.
 • Aktiv udvikling af teknologier til olieindvinding, søgen efter alternative varianter af marken udvikling.

Hvad sker der nu?

Ekspert udtalelse om spørgsmålet om, hvorfor den billigere olie, lidt på kant på grund af den økonomiske situation i verden og aktivt opdeling af verdensmarkedet for olie. I dette tilfælde er de fleste af spillerne fokuseret på et positivt resultat af situationen. På dette spørgsmål, udtryk for den opfattelse mange af de store leverandører af varer. Med dagens brændstofpriser, har eksperter annonceret ca $ 55:

 • Til den pris på $ 60 er tilbøjelige kendte verdens analytikere, olie og konsulentvirksomheder, siger eksperter.
 • US Energy Information Administration, i januar kaldte optimale brændstof pris pr tønde $ 58 dollars.
 • Bureauet "Prime", interviewe omkring 150 analytikere, giver sin prognose for olieprisen. De forudser en ændring i værdien af en tønde fra 50 dollars til 80.
 • Analytikere kendt selskab "Goldman Sachs" stoppet på prognosen for 50 $.
 • Bank of America Merrill Lynch satser på at prisen på 40 dollar per tønde.
 • Formand for Lukoil faldt til omkostningerne ved olie på $ 60 per tønde.
 • Morgan Stanley eksperter foreslår, at i den første - i andet kvartal af 2015 prisen på olie vil blive holdt inden for $ 57. I dette tilfælde er den tredje og fjerde kvartal af året, i henhold til selskabets repræsentanter, lover en kraftig stigning i prisen på olieprodukter til en værdi på $ 70.
 • Schweiziske banker kigger på situationen og på alle optimistiske. De tror på råolie fastsatte priser på 70 - 85 dollars.

På trods af den afvisning af mange store olieselskaber i verden på deres planer og projekter, deres forventninger er fortsat meget optimistisk. På trods af en stram politik på den del af OPEC, det store flertal af eksperter er tilbøjelige til at tro, at snart situationen er justeret på verdensmarkedet olie, og alle de tab, som begge lande og individuelle virksomheder vil være i stand til at komme sig. I mellemtiden den faldende tendens, og hvorfor billigere olie i dag, vil ingen forpligter sig til at forklare.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.