Nyheder og SamfundNatur

Plantning akvarium javanesisk mos

Java mos (Vesicularia dubayana) er meget almindelig i Indonesien. Han er meget hård, smuk og praktisk: i hans busk kan skjule små fisk at undslippe forfølgelse af sine større slægtninge.

Ikke overraskende, plantning akvarium javanesisk mos blev en god halvdel af akvarister verden over. Det er velegnet selv for begyndere, fordi planten ikke nødvendigvis slået rod i jorden: det kan binde nylontråd til en sten eller drivtømmer, eller endda til at give slip på free float.

Denne bemærkelsesværdige plante hører til familien af hypnaceae. Hvert stykke mos består af små grene, med parvise tosidet arrangement af bladene. Javanesisk mos hobby gået endnu, fordi han er næsten ligeglad med parametrene for vand.

Men det gælder ikke for sin renhed, som i beskidt vand smukke anlæg er hurtigt ved at blive en loofah sjusket, uformelige klump flydende på akvariet. På grund af dette, anbefales det ikke at dyrke i sine farvande, som indeholder fisk med en forkærlighed for at grave i jorden, picking up bærmen.

Indledende plantning er, at du har brug for at identificere de steder, der gerne vil se de frodige og smukke buske. Som vi har bemærket, kan substratet fastgøres anvendelse af en konventionel ledning garn eller en simpel fiskesnøre.

Men meget bedre end det ser ud javanesisk mos på drivtømmer! Bemærk, at i en blød og bøjelig overflade af planten med tiden producerer en tynd og skrøbelige rødder. Så efter at fiskesnøre kan fjernes, så intet forstyrrer de naturlige arter.

Hvis belysningen er rigtig, og i vandet er tilstrækkelig organisk materiale (uden overskud!), Så selv en lille kvist kan hurtigt blive til en frodig busk.

Hvis du ønsker at fuldt ud at plante den javanesisk mos akvarium, bare klippe enden af sine regelmæssige processer ved at plante dem langs kanten af reservoiret. Overraskende, selv den mindste af sine brikker, der går ubemærket hen under høsten, kan vokse nye filialer.

Vi har allerede talt om det faktum, at planten er næsten ligeglad med parametrene for vand, med undtagelse af dens renhed. Men bedst af alt det vokser i et svagt alkalisk medium ved en pH-værdi på 5,8-8,0 og en temperatur på 18-30 0 C. Det er vigtigt, at vandet i akvariet ikke er blomstrede, som ellers vil du hurtigt sige farvel til javanesisk mos. Med niveauet for dækningen er bedst ikke at overdrive det, fordi mos elsker en blød, naturligt lys er bedst.

Især "javanesisk" elsker de opdrættere, der foretrækker at holde viviparous fiskearter: det giver fremragende husly yngel, ikke tillader forældre at tilfredsstille deres sult. Desuden sagde planten held kan anvendes som gydning substrat for stort set alle typer af akvariefisk.

I modsætning til syntetiske filamenter, som også anvendes i denne egenskab, er det ikke kun skjuler faldet til bunden af ægget, men også filtrerer og renser vandet, hvilket skaber optimale betingelser for deres vækst og udvikling. Hertil kommer, det er perfekt levende ciliater, er en uundværlig mad til fiskeyngel i de første dage af deres liv.

Således Java mos (fotos præsenteret for din opmærksomhed) - dette er en fremragende akvarium plante!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.