Sport og FitnessFiskeri

Nylon tråd stå fisk, men ikke sol og varme

Hvad mon fiskede vores fjerne og ikke så fjerne forfædre indtil endnu ikke er opfundet Nylon tråd? Bogstaver, billeder og krøniker viser, at på forskellige måder. Naturligvis først og fremmest anvendes det bundne materiale: core dyr, plantefibre. Fanget på en fiskesnøre, en snoet hestehår (som det fremgår af referatet af XVII århundrede). Ganske lang tid ud af konkurrencen var trådene i hør og silke. Først syntetiseret i 1930'erne nylon stjal showet, men ikke for længe. Allerede i slutningen af 50 's nylon evigt væltede ham med et fiskeri piedestal.

Nylontråd består af polymergranuler der smeltes i en særlig ovn til tilstanden af den viskose masse. Sidste tvinges gennem dimensionelle filtre og trukket ind garn under afkøling. Produktet derefter vikles op på en spole, industrielle, som kan rumme mange kilometer ledning garn. Sammensætningen af pillerne og forskellige tilsætningsstoffer i legeringen - den største hemmelighed af producenten. Nøjagtig dimensionering af garn diameter tilvejebragt ved fremstilling af computere.

Men tråden af monofilamenter fiskeri er ikke så let at lave, som det ser ud, på grund af dets egenskaber ikke kan være universel for forskellige former for fiskeri. Hvis fremstillingen af fiskesnøre til at fokusere på dens styrke, det er den bedste pasform til centrifugal stænger og snore. Men dens stivhed og "hukommelse" (stærk residual stamme) gøre en stærk fiskesnøre uegnet til spinding. Det ville være dårligt at gå med spoler og permanent krøller i en spiral. Desuden er dets styrke reduceres betydeligt ved knudepunkterne, hvilket fører til brud.

Hvis linien var for blød, enhver snor lavet af det, vil blive omdannet til et mareridt for fiskeren: han forvirrer alt, hvad der er muligt. Og efter at koble lange casting problemer. Men når isfiskeri, hvis bunden er lavvandet, er det bedre ikke at finde en fiskesnøre.

At miste håbet om, at Nylon tråd bliver universel, har producenterne fokuseret på specialisering. Vinter fiskesnøre til at fange besidder gode langsgående strækning og ingen frygt for lave temperaturer. Men for en flyder eller nederste fiskestænger i beregningen gjorde de lange kast "synker". Ud af situationen, og i tilfælde af spinding: perfekt glat og fast overflade hjælper snøren godt at glide ringene.

Ak, er nylon tråd til fiskeri lavet af harpiks, der ligesom mange kemiske produkter, der ikke er evig. En polymerskelettet smertefuld følsom over for ultraviolette stråler (og generelt til solen), høje temperaturer og vand. Sidste hun dog langsomt, men absorberer, som ikke kan undgå at påvirke dens egenskaber. Hvis nylon fiskesnøre ikke er beskyttet, det tørrer, revner og til sidst knækker let rådne tråd. Da monofilamenttråden vikles på spolen, så usyhaya hun overfisket nederste flade top, ødelægge dem med motoviltse eller tromle. Alle forsøg fra producenterne til at slippe af med disse mangler, polymer glødetråd indtil mislykket.

For at holde en lang nylon fiskesnøre, er det bedre at spole det på en separat motoviltse, men pre-rub glycerin, indpakket i polyethylen eller fedtet papir og opbevar det i en fugtig og køligt, mørkt sted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.