Sport og FitnessFiskeri

Mandula på aborre med deres hænder - især fremstillingsindustrien

Mandula på aborre med deres hænder kan fremstilles ved forskellige metoder. Individuelle fiskere i deres tilgang til uddannelse gear. For nogle vigtige besparelser og materialer, opmærksomhed på andre punkter, der kan forbedre agn spillet. Lad os se, hvordan Mandula lavet til at aborre med deres egne hænder den mest almindelige måde.

materialer

Som grundlag for fremstillingen af polyurethanskum anvendes gear. kan fås Stykker af materiale, der bruges til at danne komponenterne i lokkemad ved hjælp af en bred vifte af husholdningsartikler, der spænder fra hjemmesko og slutter rejse tæpper. Til fremstilling også kræves fiskeri tees, lim, stærk tråd, en fleksibel ledning af 0,5-07 mm, rød metaltråd eller uld, plastrør af en vatpind.

Hvis det ønskes, kan klar til at tackle findes i fiskeri butik. Men Mandula på aborre, lavet med sine egne hænder, koste flere gange billigere, og produktionen tager omkring en halv time. Og personligt gjort i kyndige hænder af en tackle er ikke ringere end fabrikken. Derfor søgningen og forberedelse af de nødvendige materialer fuldt ud retfærdiggør indsatsen.

instrumenter

Hvordan det er lavet tilbehør til aborre? Mandula, med deres egne hænder produceret, kræver følgende værktøjer:

  • tænger, wire cutters og tænger;
  • saks;
  • papirvarer klinge;
  • syl.

fremstillingsprocessen

De fremstillede polyurethan efterfølgende pladser. Ønskeligt de enkelte elementer er forskellige i farve. Alternativt kan det gøres med din egen hænder Mandula af vin propper.

Komponenterne i fremtiden tackle voldsomt er belagt med klæbestof. Konturerne af elementerne er afrundet ved hjørnerne. I dette tilfælde er der ikke behov for at udføre symmetriske skæreflader.

Konstruktion af limet sammen stykker af farvet materiale brændes varm syl. Det anbefales ikke at haste med fjernelse af en metalspids, samt et produkt vil være mere praktisk at vedhæfte en kegleform under anvendelse papirvarer kniv. Jo flere unøjagtigheder og strukturerede overflader forbliver efter behandling af bladet, desto mere realistisk og fristende for rovdyr tackle vil se ud under bevægelse i vandet.

Det resulterende rør anbringes kegle ekstraheret fra vatpind. For en pålidelig fiksering kan oplavit kanter af sådan en plastkerne.

Yderligere forbindelser fremstillet elementer til de bygningsdele. Til dette formål, tidligere fremstillet tråd, hvoraf sløjfen er dannet ved hjælp af en tang. Afslut sløjfe primatyvaetsya tråd en tredobbelt krog.

I den anden tee polyurethan bæres kegle, som ikke bør indeholde plastrør inde. Ved hjælp af rødt uld eller et af dets analoge skabe en flue, der er sikret af den samme tråd eller lim på krogen, som vil blive placeret i slutningen af gear.

Polyurethan agn er samlet i en enkelt enhed på grund af forbindelseselementerne bevægelige koniske adaptere eller wire binder. Nu tilgængelig næsten klar gjort Mandula aborre på hans hænder. Afslutningsvis er det fortsat kun at supplere produktet vægtning i en jig hoved.

Fangst om Mandula

Fiskeri hjælp hjemmelavet lokkemad omfatter skiftende individuelle indstillinger ledninger og støbning områder, afhængigt af de eksisterende forhold. For eksempel, når i en løbende reservoir lystfiskeri resultat bestemmes af, hvor hurtigt afsløres region ekstraktion potentiel aktivitet.

Generelt i tilfældet med det vigtigste ser Mandula søgning taktik fangst, hvor intensiv ledningsføring hurtige ryk erstattet tøvende gear og støbning udføres skiftevis i forskellige retninger. Denne strategi giver dig mulighed for at øge sandsynligheden for en stor fangst takket være den størst mulige dækningsområdet.

Fordele gear

Hjemmelavet agn på rovfisk er meget mobile. Det er derfor en ekstrem interesse i aborre, gedde, aborre, andre floder og søer indbyggere. Tackle er et "spil", selv i mangel af kraftige posteringer. Hvis der er den mindste flow Mandula begynder at røre, tiltrækker opmærksomhed fra flimrende farvede elementer. Den bidrager til denne del af hængslet struktur.

Som et resultat,

Nogle gange er det nok til at tilbringe en ekstra times fri tid at have været forberedt på en meget Mandula aborre med deres hænder. Billeder af de enkelte gear design vrimler i medierne. Derfor, før de lystfiskere tilbyder et bredt muligheder for at forbedre de eksisterende ideer.

Hvis du mister en hjemmelavet Mandula ikke behøver at bekymre sig om de penge brugt siden oprettelsen af de nye lokkemad tager mindst tid og kræfter. Regelmæssig praksis ændringer i sidste ende at skabe et lokkemiddel, der fuldt ud opfylder kriterierne catchability tackle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.