SundhedMedicin

Moderne metoder til diagnose

Til dato er der forskellige metoder til diagnostik af sygdomme. Først skal du konsultere din læge og afgøre problemet, og først derefter ty til diagnosticering af sygdommen.

Moderne metoder til diagnose:

  1. Den mest almindelige metode er ultralyd. Ultralyd - en smertefri metode til billedet. Funktionsprincippet er baseret på den reflekterede stråle, som kan variere afhængigt af naturen og densiteten af mediet under undersøgelse. Metoder til røntgendiagnostik er de mest nøjagtige og pålidelige i påvisning af mange typer af sygdomme på meget tidlige stadier, som straks vil helbrede og forebygge sygdomsprogression.
  2. Endoskopi. Denne metode til undersøgelse og inspektion af visse indre organer ved hjælp af et endoskop. Dette gør det muligt at bestemme de visuelle diagnose med et kamera, som er monteret på enden af røret, der kaldes et endoskop. Denne undersøgelse vil hjælpe med at identificere læsioner i tarmen, spiserøret og maven. I øjeblikket er der flere typer af endoskopi: bronkoskopi - identifikation af de bronkier sygdomme; Hysteroskopi - undersøgelse af livmoderen; gastroskopi - undersøgelse af maven; laparoskopi - bughulen; angioscopy - opmålingsfartøj; Cystoskopi - undersøgelse af blæren; Artroskopi - Inspektion af leddene; thoracoscopy - undersøgelse af brysthulen; ventrikuloskopiya - undersøgelse af de hjerneventrikler mv
  3. Computertomografi er at bruge den nyeste scanner, som tillader dig at skabe et billede i tre dimensioner. Billedet kan læses fra enhver enhed.
  4. Koloskopi. Denne metode består af en visuel undersøgelse, som hjælper med at identificere læsioner i tyktarmen. Dette er nødvendigt for lægen at diagnosticere kræft og for at fastslå årsagen til dine symptomer. Det er den mest almindelige metode til undersøgelse af tyktarmen i øjeblikket.
  5. Doppler-scanning er primært beregnet til studiet af blodgennemstrømningen i arterier og vener. På samme scanningen ikke bruger røntgenstråler. Doppler fremgangsmåde udføres uden at invadere kroppen på nogen måde, herunder kirurgi. Denne metode til diagnose er den mest pålidelige og brugervenlige, og det betragtes som den mest avancerede i studiet af sygdom.

Doppler-metoden bruges aktivt på andre områder:

- hvis permeabiliteten af blodkar;

- i nærvær af en stenose;

- afvisning på implantatet;

- ved høj vaskularisering.

6. MR. Magnetisk resonanstomografi - en fremgangsmåde består i studiet af indre organer ved hjælp af et magnetfelt og radiobølger, der virker på menneskers og injiceret den ind i det resonante tilstand. mand tilbage til sin normale tilstand fører til dannelsen af et specifikt signal. I løbet af undersøgelsen, er det signal, registreres i computeren, og det kan bruges til at få et billede af de forskellige dele af kroppen.

Disse diagnostiske metoder er de mest almindelige i moderne medicin. Det er gennem disse undersøgelser kan påvise sygdommen på et tidligere tidspunkt, og helbrede det uden tab til kroppen.

Men ikke alle diagnostiske metoder kan anvendes, for eksempel under graviditet. Undersøgelser udføres ved hjælp af røntgenstråler, kan føre til negative konsekvenser ved udviklingen af fosteret. De mest grundlæggende metoder til diagnosticering af graviditet - er ultralyd og urinanalyse. Denne undersøgelse er med til at identificere graviditeter i meget tidlige stadier, men hans vigtigste opgave er at identificere eventuelle problemer i udviklingen af fosteret og indre organer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.