SundhedKvinders sundhed

Diagnose af graviditet

Det blev sagt, men graviditeten - er en af de dirrende, kritiske øjeblikke i livet af enhver kvinde. En graviditet kan indikere en masse af de primære symptomer: ændring i appetit, kvalme, manglende menstruation, men kun ville være i stand til at diagnosticere graviditet specialist. Tidlig diagnose af graviditet bestemmer eksistensen af sandsynlige og formodede symptomer. Ved hypotetiske eller tvivlsomme symptomer omfatter:

- en øget følelse af lugt (aversion mod skarpe lugte: parfume, alkohol, tobaksrøg);

- ændringer i appetit (afsky med fisk, kød eller andre produkter), smagsforvrængning (tiltrækning til kridt, ler, akutte produkter);

- hudpigmentering areola, den hvide linje i underlivet, i ansigtet;

- øget døsighed, irritabilitet, humørsvingninger.

Til de sandsynlige funktioner omfatter:

- cyanose af slim fra cervix og vagina;

- ophør af menstruation;

- ændringer i slimhinderne tekstur, form og størrelse af livmoderen;

- labissledovaniya (bestemmelse af koncentrationen af humant chorion hormon i blodet og urin).

Diagnose af tidlig graviditet: troværdige symptomer

Blandt disse tegn:

- definition af dele og føtale bevægelser under palpation eller ultralyd af maven kvinder;

- auskultation af hjertet lyder af barnet. Hjertekontraktion kan bestemmes ved anvendelse instrumentelle metoder til diagnose: kardiootokografiya, EKG, phonograph auskultation.

Diagnose af graviditeten er baseret på anamnese, palpation af bryster og klemme råmælk, visuel inspektion af forhallen og ydre kønsorganer, instrumentale undersøgelser ved hjælp af vaginal spejle, samt en to-hånds vaginal-abdominal eller vaginal undersøgelse kvinde.

Aktuel diagnose af graviditet omfatter en række forskellige værktøjer og metoder: sonografisk, radioimmunoassay, immunologiske, biologiske, etc.

Biologiske metoder til diagnose baseret på bestemmelsen af hormon koncentrationer (horiogonadotropin) i blodet af kvinder.

Immunologisk diagnose af graviditet er baseret på reaktioner af udfældning med kaninantiserum til enten undertrykke hemagglutinering reaktion, enten komplementfiksering.

Forsinkelse graviditet - en vigtig klinisk symptom, især hos kvinder med regelmæssig cyklus. Hvilket betyder at det er forbedret, hvis den kombineres med "hævelse", og udseendet af brystet i sin råmælk, at ændre konsistensen og størrelsen af livmoderen, med fremkomsten af cyanose af vagina og livmoderhalsen. Under graviditet, størrelsen og formen af livmoderen ændringer. I ikke-gravid livmoder er pæreformet til fem seks uger af graviditeten legemet opnår en sfærisk form, og enden af graviditeten - æglignende.

Ultralyd diagnose af graviditet gør det muligt at observere den embryonale udvikling af barnet og træffe passende foranstaltninger ved den mindste afvigelse fra den fysiologiske norm. Denne metode gør det muligt at bestemme barnets køn, samt at identificere fejl og føtale abnormiteter. Doppler ultralyd giver tid til at identificere dysfunktionelle afvigelser i systemet "mor-placenta-foster". Med denne metode kan du bestemme fostrets hjertefrekvens og blodgennemstrømningen. Nævnte fremgangsmåde har en høj diagnostisk værdi i komplikationer ved graviditet (fx føtalt væksthæmning syndrom). Diagnosticering af graviditeten kan udføres ved hjælp af prænatale CTG. Denne metode gør det muligt at vurdere fostrets liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.