SundhedKvinders sundhed

Hvorfor kvinder kan få orgasme?

Det sker hver dag og over hele verden, men forskerne ved stadig ikke så meget om den kvindelige orgasme. Mens omkring kvindelige tvister ejakulation kemi er afviklet, stadig fuldstændig uklart, hvor mange slags orgasmer opleves af kvinder.

Men det mest forjættende af alt stof er blevet løst, nemlig: hvad er den evolutionære årsag til den kvindelige orgasme? Forskere fra Yale University mener, at de har fundet det rigtige svar.

En ny undersøgelse foretaget af forskere og dens resultater

Tidligere mente man, at den kvindelige orgasme udviklet sig som et træk, der ledsager mandlige orgasme, og det var en form for tilpasning til at tilskynde partnerne til at holde sammen og holde kontakten. Og nu har forskere fundet, at kvindelige orgasme var engang en vigtig biologisk udløser behov for ægløsning.

Under orgasme, den kvindelige krop producerer to hormoner - oxytocin og prolaktin. Hunnerne af vilde placentale pattedyr, denne type af hormonal udladningsaktivitet forårsager indtræden af ovulation, som uden hendes graviditet ville være umuligt. Således kan vi sige, at den mandlige og kvindelige krop i dyr arbejde sammen om at starte ægløsning.

Det er sandsynligt, at mekanismen oprindeligt udviklet hos mennesker er det af samme grund som for dyrene. Over tid, har kvinderne udviklet evnen til at få ægløsning, uanset mandlig seksuel aktivitet. Som et resultat af denne hormonal funktion det var unødvendigt og blev overflødig, men hun opholdt sig i den kvindelige biologi på grund af sin rolle som en sekundær mekanisme behagelig samleje.

Hvad gør tidligere undersøgelser?

Tidligere undersøgelser har fokuseret på data fra den menneskelige biologi og attribut modifikation. Udviklingen af sin oprindelse er ikke taget i betragtning.

Faktisk har tidligere undersøgelser påpeget, at kvinders fertilitet ikke afhænger af deres seksuelle aktivitet. Efter denne logik, blev det konkluderet, at den kvindelige krop aldrig har spillet en direkte rolle i reproduktiv succes. Så i modsætning til, hvad der tidligere nævnt, mange undersøgelser, kan vi konkludere, at den kvindelige krop har udviklet sig til at hjælpe med at gengive lige fod med de mandlige.

Den evolutionære formål af mandlige og kvindelige orgasmer

Mand orgasme har et klart mål, når den ses gennem prisme af naturlig udvælgelse. Dens formål - at give så meget som muligt efterfølgere. Sex og fødsel er den vigtigste funktion af musklen gen, ikke kun hos mennesker, men også i alle dyr.

Men den drivende kraft i udviklingen af den kvindelige orgasme er ikke så klart. Mange forskere mener, at det udviklede sig som en utilsigtet biprodukt af mandlige orgasme. Samtidig har andre forskere foreslået, at det stimulerer en mand i kontakt med den kvinde, der giver hendes overføre gener fra en generation til en anden. Nogle forskere foreslår også, at de rytmiske pulseringer, der opstår under den kvindelige orgasme, hjælpe med at indsamle sæd i livmoderen.

Nye tilgange forskere

Forskere ved Yale University i deres undersøgelse brugte en komparativ tilgang i biologi, og det tyder på, at hemmeligheden bag de evolutionære oprindelse af den kvindelige orgasme er i frigivelsen af hormoner, der ledsager den. Over tid, har dette hormon udgang bliver irrelevante for menneskets overlevelse gennem reproduktion af afkom, men ikke desto mindre er det stadig tilfældet.

Selvfølgelig betyder det faktum, at den kvindelige orgasme ikke længere spiller den "nyttige" reproduktiv rolle ikke, at det er nytteløst. Sex er designet primært til glæde, og det er dens vigtigste funktion i det 21. århundrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.