SundhedKvinders sundhed

Hvordan til at fremskynde månedligt?

Gynækologer ofte minde kvinder, der interfererer med aktiviteten af kroppen er ikke nødvendig, da det kan forårsage utilsigtede konsekvenser.

De fleste kvinder er ligeglade mindst nogle gange tænke over, hvordan man kan fremskynde månedligt. Enhver er nogen vigtig grund, man ønsker at gå på ferie, på samme tid, det tager at måned på dette tidspunkt løb ud, den anden at fejre brylluppet, og hun ønskede ikke at have på dette tidspunkt "kritiske dage". Ikke alle kvinder på samme tid at indse, at den vigtigste faktor er kvinders sundhed menstruationscyklus regelmæssighed. Og hvis kroppen vil begynde at blande sig med de aktiviteter, kan alt dette føre til alvorlige problemer, såsom problemer med at undfange et barn.

Sådan fremskynde ankomsten af den månedlige og afspejler de kvinder, der er i sidste samleje ikke forsvare, hvad nogle svangerskabsforebyggende metoder. Angst øges, når menstruation ikke begynder på det rigtige tidspunkt. De forsøger at fremskynde måned, da de frygter udbrud af uønsket graviditet. Det skal dog huskes, at forsinkelsen menstruation er ikke altid tegn på graviditet, kan det godt give gynækologiske, mentale eller nervøse lidelser. Derfor, for at identificere årsagen til forsinkelsen menstruation skal nødvendigvis læge, som en selvstændig acceleration menstruation dårligt kan påvirke kroppen som en helhed, især hvis en kvinde tidligere har haft sygdommen forårsaget af stofskiftet.

Spekulerer hvordan til at fremskynde måned, er det nødvendigt at vide, hvilket er meget farligt indvirkning på cyklen ved hjælp af hormonel prævention. Efter at have lært at forårsage en forsinkelse af månedlige hormonelle stoffer, kvinder ofte ønsker at menstruation kom gennem dem hurtigere. Kvinder, der vurdere risiciene vil helt sikkert konsultere en specialist, de forstår, at vi ikke kan tage den tid, det vil tage flere måneder. Andre kvinder, der har haft et problem, der vedrører accelerationen af menstruation, bare begynde at eksperimentere. Netværket har en masse tips til, hvordan man kan fremskynde månedligt, begyndende oral prævention. Men hvis man kan kalde månedlige spotting optræder efter at tage stoffer? Det kan vare i lang tid, og kvinden bliver nødt til at besøge gynækolog.

Hvis du er interesseret i, hvordan man kan fremskynde et par dage hver måned, så er det bedre at ty til traditionel medicin.

Men du skal vide, at intervention i funktionen af den seksuelle sfære kan meget vel føre til negative konsekvenser, der vil bringe skade på helbred.

Så siger de, at for at accelerere menstruation bør indtage store mængder af ascorbinsyre. Men sammen med månedlige kan du få mave sygdom. I et ekstremt tilfælde, er det ikke nødvendigt at spise askorbinku på tom mave.

Der er også andre traditionelle metoder.

For eksempel, hvis du spekulerer hvordan at fremskynde månedligt, kan du prøve et afkog af persille. For at gøre det, er du nødt til at tage et bundt persille og hæld et glas kogende vand. Lad det trække i tre timer. Tag 100 ml dobbelte tre eller fire dage. Hver dag bør være at forberede en ny bouillon. Du kan også modtage en infusion af oregano. Det skal købes på apoteket engangsposer af græs. Et par sække skal hælde et glas med kogende vand, henstår i 15 minutter Tag kort før måltidet, to gange om dagen. Den samme effekt på en kvindes krop har en kamille te, er det nødvendigt at tage tre gange om dagen. Menstruation vil komme hurtigere, hvis du spiser rejnfan infusion. Det er nødvendigt at tage 2 spiseskefulde af rejnfan, hæld et glas kogende vand og lad det trække. Tager denne medicin er nødvendig med 50 ml før fødeindtagelse.

Urter, selvfølgelig, hjælpe dig med at fremskynde ankomsten af menstruation, dog bør du vide, om du har en allergi over for dem, til helt at eliminere de negative reaktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.