SundhedMedicin

En afkog af persille - ungdom og sundhed

Dette anlæg var det ønskede produkt i næsten hver familie. Persille er til stede på bordet som krydret krydderier, dressing til en lang række fødevarer og midler til bekæmpelse af forskellige former for lidelser. Som krydderi, bruge frø, blade og rødder af planter, uanset i tør eller frisk form, i madlavning og konservering.

Oftest planten bruges til at lave grøntsager og kødretter, velegnet til persille kogt fisk og fjerkræ.

Det høje indhold af vitaminer, caroten, kalium, phosphor, jern, calcium og andre elementer muliggør anvendelse af persille er ikke kun i madlavning, men også i medicin og parfumer. Om brugen af persille i medicin så tidligt som 10-11. skrev en berømt læge Avicenna, han mente, at den dygtige brug af det giver mulighed for at behandle næsten hele kroppen. Som i gamle dage, i vor tid, er persille bruges eksternt og internt. Til dette formål er dens brug opfyldt danner et afkog, infusion og saft.

En afkog af persille - en af de mest populære doseringsform, som med succes brugt af vores forfædre. Infusion og afkog af persille har en fælles opgave at udtrække fra en medicinsk plante nyttige elementer. Forskellen mellem dem ligger i fremgangsmåden til ekstraktion, infusion foretages uden kogning ved at hælde varmt eller endog koldt vand til fremstilling af den afkog krævede varmebehandling. Hver af de metoder har fordele og ulemper, så der må være en rationel tilgang.

Internt bouillon persille anvendes som en fremragende spasmolytisk, diaphoretic, antiinflammatorisk og diuretikum bruges også, når de mandlige og kvindelige sygdomme. Velopdragne ansøgning viste et sådant middel mod nyresygdomme, lever, fordøjelseskanal, atherosklerose. Endvidere persille afkog drikkes som et styrkende middel, det forbedrer stofskiftet, og styrker syn tandkød. Eksternt et afkog anvendes som sårhelende middel, det er meget godt for insektbid, blå mærker, betændelse i huden, acne.

Traditionel medicin praksis, brugen af et sådant lægemiddel i strid med menstruationscyklus, og vises på de samme smerter. Næringsstoffer til rådighed for planten er i stand til at normalisere blodcirkulationen, lindre spasmer og smerter, styrke blodkar og tone de reproduktive organer fungerer. En kvinde bruger et afkog af persille, månedlig strømningen i et roligt og stabilt miljø. For normalisering proces i de kritiske dage er det også anbefales og infusion af persille.

For hvad er taget frø af denne plante (4 spsk. L.) er Kogende vand hældes (200-250 ml.) Opvarmes på et dampbad (ca. 15 min.). Efter infusion af køligt, stamme og drikke element. skeen op til 5 gange om dagen. Persille grund af det høje indhold af næringsstoffer anses lille, "apotek", men vi må ikke glemme, at frådseri har sine negative konsekvenser. Dette gælder især under graviditeten, kan persille brug forårsage for tidlig fødsel.

Kosmetologer heller ikke undslippe deres opmærksomhed denne plante. Persille har kridtning egenskaber, god reducerer hævelse og rødme. Mange kendte kunstnere bruger persille bouillon til forebyggelse og til vedligeholdelse af normal hud. Bouillon persille til ansigtet og andre dele af huden do følger: (. 50 g) persille hældes til 500 ml. vand, kogt i ca. 15 minutter. Cool, stamme og hæld i de fremstillede forme til is.

Frosne bouillon (isterninger) anvendt i morgen at tørre ansigt og hals, denne procedure forhindrer fremkomsten af rynker og toner huden. Persille lavt kalorieindhold produkt, det fremmer fedtforbrændingen i kroppen. Disse egenskaber ernæringseksperter anvendes ved fremstillingen af lægemidler til vægttab. Fra denne plante gør et udvalg af drikkevarer (te, infusion og afkog) til vægttab. Persille er en af de første til at blive vist i foråret og vokser indtil efteråret, hjælpe folk bevare sundhed og ungdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.