SundhedAlternativ medicin

"Bronhofit": brugsanvisning, sammensætning

Hver af os har oplevet i sit liv med en forkølelse eller influenza. Rode er altid ubehageligt, men endnu værre, når forkert eller ikke fuldstændigt hærdet sygdom jævnt strømmer ind i et komplikation. Bronkitis er ofte af denne grund. Fordi så snart du føler dig utilpas, så prøv at begynde at hjælpe din krop til at bekæmpe sygdomme. Herbal vil du være et udmærket redskab. Formålet med vores opmærksomhed er en af sådanne værktøjer - "Bronhofit". Instruktioner for brug, drift princip, struktur og andre anbefalinger - i vores artikel.

Hoste og forkølelse

Vores bedstemødre altid vidste udmærket, hvad urter, du har brug for at gøre for at hoste gik hurtigere. En sådan behandling har altid været meget effektiv, fordi i dag næsten hver apotek kan findes ud. De sælges i form af tinkturer, gebyrer eller allerede pakket i te poser - kan kun bryg. Lægemidler rosinerne "Bronhofit" indeholder omhyggeligt udvalgte urter i deres indsats. De kan løse flere problemer på én gang: at styrke immunforsvaret og hjælper kroppen bekæmpe infektionen, genoprette den beskyttende funktion og reducere inflammation, at trække de ophobede giftstoffer, normalisere funktionen af lungerne. Et sådant præparat kan og bør anvendes ikke kun i tilfælde af sygdom, men også til profylakse i den kolde årstid.

Hvordan virker det?

For at lette brugen "Bronhofit" brugsanvisning forberedelse direkte angivet på emballagen. Den vigtigste handling er at samle spyt udvisning fra luftvejene. Komponenter i sin sammensætning påvirker kirtler i bronkierne, der fører dem til at udvikle serøs komponent. Slim bliver mindre tæt, og det er derfor lettere at identificere. Lægemidlet normaliserer hoste: det er mindre anstrengende, men samtidig sikrer effektiv Expectoration. Desuden kan indsamling af lægemidlet "Bronhofit" har antiinflammatorisk, antibakteriel og genoprettende virkning på kroppen. Det forbedrer humør, normalisere søvn, reducerer temperaturen.

Indikationer

Hvis du lider af en hoste, er du i en periode med forkølelse eller influenza, vil din tilstand i høj grad bidrage til at afhjælpe den "Bronhofit". Instruktioner anbefales at bruge en række af sygdomme forbundet med hoste og dannelse af stædige slim. Det er også kronisk og akut bronkitis, lungebetændelse, kronisk eller akut betændelse i åndedrætsorganerne, bronchiectasis. Phytopreparation vil bidrage til at normalisere tilstanden i lungetuberkulose, astma, pharyngitis, laryngitis, halsbetændelse. Værktøjet kan bruges ikke kun som et lægemiddel te, men også som en skylning.

Sammensætning medikament samling

I alt 12 lægeurter indgik i "Bronhofit" stof. Vejledning til brug indeholder en komplet liste. Samlingen indeholder: rødderne af søde flag, lakrids, elecampane, skumfidus, blomster hyldebær, lind, kamille og morgenfrue, timian, brændenælde blade, salvie og pebermynte.

Tinktur "Bronhofit" indeholder de samme urter, men infunderes med alkohol. Det stof har de samme egenskaber som den urtete. Du skal bare nødt til selv at vælge de midler, som, efter din mening, er det mere bekvemt at bruge.

Sådan skal du tage narkotika

"Bronhofit" anvendes i form af afkog, te eller tinkturer.

Til fremstilling af bouillon kræver halv liter vand og 2 spsk. l. naturlægemidler tør blanding. Indsamling bør hæld kogende vand, dække med et låg og lad i 1 time. Efter det er nødvendigt at dræne og tage på en tredje kop en halv time før måltider, 3 gange om dagen.

Hvordan man laver "Bronhofit" te? Instruktioner og straks komme til undsætning. 2 teposer , skal du bruge i alt 150 ml vand. Phytogathering Hæld kogende vand, dæksel, efter 15 minutter, er den klar til brug. Drik denne te 3 gange om dagen i 20-30 minutter før måltider. urtemedicin løbet af en måned.

"Bronhofit" anbefalet -nastoyka for voksne. Ved akut sygdom under modtageorganer så 2 tsk .. stoffet fortyndes i et halvt glas varmt vand og drikke i en halv time før du spiser om morgenen, eftermiddagen og aftenen. Når patientens tilstand forbedres, tinkturer reducere dosis til 1 time. L. Behandlingsforløbet - 1-2 uger.

Hvis sygdommen er kronisk, og stoffet er konstant anvendes, er det nødvendigt at arrangere regelmæssige pauser: 2 måneder - en måned ferie.

Kontraindikationer

Phytopreparation ikke anbefale brug af børn under 7 år. Den forsigtighed under graviditet og amning. Generelt "Bronhofit" veltolereret. I sjældne tilfælde, den allergiske reaktion er observeret er overfølsom over for en af komponenterne. Du kan ikke tage midler samtidig med hostestillende medicin, samt at bruge det efter den udløbsdato (2 år).

Det stof anses for at være en af de bedste og veletableret i behandlingen af lungesygdomme. Dens virkning vil være mest produktive i komplekse terapi. Behagelig og det faktum, at omkostningerne af lægemidlet er lav. Te "Bronhofit" (pris per pakke) ligger på omkring 70 rubler, men udgifterne til likør, afhængigt af flasken volumen vil variere fra 100 til 180 rubler. Betyder alle naturlige, indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer og tolereres godt af patienter. I den kolde årstid, kan du brygge en urtete til forebyggelse i stedet for de sædvanlige, er det ikke kun nyttig, men også lækker.

Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.