Mad og drikkevarerTe

Teposer: typer, fordele og ulemper

Teposer - er en hyldest til moderne tider. De er meget praktisk, når i en fart om morgenen til kontoret, på arbejde eller om aftenen, når der ikke er nogen kræfter til at genere med brygning drikken. Med dem, det er simpelt: en pose faldt ned i koppen med kogende vand - og tre minutter senere en lækker te er klar. Men over brugen af et sådant produkt tochitsya megen polemik. For de fleste mennesker, denne te er drikken af de laveste kvalitet, og de nægter at bruge det. Men ikke desto mindre er denne form for te der og er stolt af sted på hylderne. Derfor, før du hopper til konklusioner om fordele og farer ved varen, skal være grundigt bekendt med dem.

historiske oplysninger

Thomas Sullivan, en købmand fra Amerika i 1904, først foreslået den usædvanlige metode til at drikke te. han begyndte at sende en drink, pakket i silke poser til deres kunder. Med det kan du gøre bare en kop te. Disse var test-pakker. De tillader kunderne at afprøve forskellige former for te, vælge den bedste og gøre stor ordre.

Under Første Verdenskrig, Dresden Teekanne te selskab benyttede sig af ideen om Mr. Sullivan. Lidt modificerende til hans idé, at selskabet begyndte at levere hæren gaze teposer. Soldaterne fik sådan et produkt kaldet "te-bombe", som man kunne drikke et krus tonic drink på ethvert tidspunkt.

I 1920'erne har gaze og silke producenter forsøgt at erstatte bomuld, og derefter limet pergamentpapir. Men når du bruger teposer af pergament følte lim smag. Så begyndte de at udnytte den perforerede cellofan indtil 1950.

I 1950 tilbød selskabet at producere Teekanne te dobbelt kammer teposer fra den fineste filtrerpapir. for dem limen ikke blev brugt på alle, så smagen af drikken var bedst. En pakket te begyndte at sprede sig hurtigt rundt om i verden, og i 1990 fik han til de åbne rum i vores land.

Sorter af teposer

Den moderne marked producerer et bredt udvalg af te poser:

  • Tomme poser - de bruges til nem brygning drikken. En tom pose fyldes med den ønskede del af svejsning, over-stram tråden og falder ned i beholderen. Således er det muligt at fylde selv den kornede produkt og nyde det uden den mindste ubehag fra flydende zerninok.
  • Poser lukket termosposobom - for sådanne emballager anvendes kun filtrerpapir, som indeholder termoplastiske fibre.
  • Flade runde poser - de er utroligt populære i England. Sådanne poser er placeret på bunden af koppen og kogende vand hældes. De kan også brygget i tekander eller kaffekander.
  • Pyramide teposer - de lukker beslag af metal, fordi limen endelige drik kan erhverve en ubehagelig smag.
  • Tasker med gevind længde - er den mest almindelige form for emballage. Trække det, kan denne taske være på ethvert tidspunkt trække sig ud af kruset med væsken.
  • Poser, strammede i en knude - en pakke bundet med en tråd, der ikke rullet på den sædvanlige måde.

Hver te elsker kan vælge den mest bekvemme for ham en pose og nyde den storslåede aroma af drikken.

Emballage til teposer

I dag, te poser og kasser automatisk. Påfyldning poserne med den tørre blanding finder sted på de designede maskiner, som er specielt designet med henblik på at mest effektivt reducere indflydelsen af luft brygge indpakningspapiret til kassen og for at forberede varer til international distribution.

Nu er disse teer sælges i alle mulige måder: du kan købe kasser i forskellige former og volumener. For eksempel på supermarkedernes hylder tilbydes lyse emballage med farverige billeder.

Fordele og ulemper ved teposer

Teposer kan brygges direkte ind i cirklen. Dette er den første fordel ved et sådant produkt. Dens anden fordel er, at poserne er doseringen af det tørre produkt, som er nødvendig for at opnå en drik cup. Valget af disse teer er simpelthen fantastisk, så du kan købe en, der er mest ligesom kvaliteten, aroma og smag, og er derfor ideel til prisen.

Fordele fordele, men også ulemper ved teposer er ikke nok. Alle disse fødevarer indeholder en masse af fluor. Fordi det nedsætter styrken af tænderne, smertende led, øget risiko for nyresygdom, forekommer i muskelsvaghed og dannede knogle fremmer. Endvidere overskuddet af fluor i organismen provokerer osteoporose og sammensmeltet ryghvirvler.

Den negative effekt på menneskers sundhed drik starter, når overskred den daglige normen af fluor - mere end tre eller fire milligram.

Funktioner af teposer

Alle ved, at for at producere teposer, teblade brugt behandling af affald - te støv. Det er en refried små stykker, drys under forarbejdning af teblade. Disse stykker næppe beriget noget nyttigt.

Ved brygning af te støv giver ikke mættet farve, der skubber nogle producenter tilføje farvestoffer i et produkt. Og også tilføje aroma, smag lagkager papir og lim. Men på den anden side, de te poser i meget stærkere end almindelig. Dette træk skyldes det faktum, at under brygning i en holistisk bladareal af kontakt med vand er meget mindre end den for de mindste partikler af te støv.

Anbefalinger, der vil bidrage til at gøre rent drikkevand te

Hvis du foretrækker at drikke sort te i poser, skal den overholde visse regler for dets anvendelse. Før du køber et produkt, er det vigtigt nøje at undersøge emballagen. Kvalitativ produkt er pakket i poser af kunstsilke, majsstivelse eller nylon. I hendes pung, fremstillet af papir, vil kvaliteten og smagen af te være lavere. Bedre købe sådan en te pack, hvor hver pose er pakket i en separat kuvert, som beskytter pulveret mod fugt, lys og tørring.

Pakket te brygget i form skal være gennemsigtig. Uklar væske indikerer defekte produkter. Der skal være til stede lugt og smag klæbemiddel.

Billig frugt og blomster te poser - er næsten helt kunstige produkter, som kun består af duftstoffer og farvestoffer. Alt dette kan findes på emballagen.

Du bør altid følge dette mønster: en kvalitet drikke er altid indeholdt i en dyr pakke. Så det er bedst at købe en, der er dyrere.

Hvilken taske er bedre

Te i teposer i form af en pyramide bliver mere komplet, hvis du forlader taske i koppen i tre til fem minutter. Hvis du blot dyppe posen, den eneste farve vandet, eller du bliver nødt til at fortsætte proceduren i tre minutter til at drikke er en erhvervet smag. Men det er vigtigt at tage højde for, at forskellige sorter af te bør overlades i cirklen på samme tid.

Bedre at købe te i poser spildt eller pyramide, som i størrelse er visuelt ser godt ud. I denne pakke vil te blad være nok plads til at vende rundt, der vil give en mere intens aroma og smag.

Stor betydning har også det materiale af te taske er lavet. Nå giver smag og lugt af drikkevaren taske nylon eller silke. Forskellen er håndgribelig, selv efter du prøve produktet af en sådan pakke. Du vil ikke ønsker at købe teblade i papirsposer.

En anden brug af teposer

Bruges te (25 sække, eller et andet nummer af dem) behøver ikke at straks smide væk. Tasker fra under det vil være nyttigt for pasta og korn. Den brugte pose er sænket ned i en beholder med vand, hvor den kogte pasta eller korn. Når væsken koger, skal posen fjernes. Taste retter vil simpelthen fantastisk.

For at få en meget stærk te, skal du tilføje anvendes allerede til den friske pose. Drikken vil være ikke blot stærkere, men også meget dem.

Ingen office udførelsesform

Uanset hvilken pakke du har købt Tea (100 poser af 25 eller 50), men hvis du vil være under opsejling i en plastik kop, så gør drikken den mest sundhedsskadelige. Og omkostningseffektiv boks med produktet vil blive en tidsindstillet bombe. En sådan fremgangsmåde til fremstilling af emballeret drikkevare hovedsageligt anvendes i kontorer, som er nødvendig, hver gang Skålene. Men det er bedre at bringe hjemmefra en porcelæn krus og drikker kun fra det.

Nyd din te!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.