SundhedSygdomme og betingelser

Encephalopati - hvad er det? Årsagerne til og former af sygdommen

Encephalopati - et udtryk, som omfatter en gruppe af forskellige sygdomme. Men uanset oprindelsen af sådanne sygdomme er altid ledsaget af hjerneskade og krænkelse af sin normale funktion. Hvorfor der er encefalopati, hvad det er, og hvad symptomerne er ledsaget? Disse spørgsmål er af interesse for mange.

Medfødt encephalopati og dens årsager

Ganske ofte, sådan sygdom er medfødt. I nogle tilfælde årsag til medfødte læsioner er genetiske faktorer. Men de fleste af de skader på nervesystemet - det er ikke noget, som et resultat af hypoxi (iltmangel), som udvikler på baggrund af forskellige komplikationer i graviditeten. Født traumer Føtal, tidlig placenta abruption, tage visse lægemidler, og komplikationer under fødslen - alt dette anses for at være risikofaktorer.

Som regel perinatal encefalopati diagnosticeret selv i fødeafdelingen. Hos patienter med nedsat babyer hjerteslag og sugende refleks eller svagt manifesteret, eller ikke-eksisterende. Børn med encefalopati ekstremt urolige, ofte græder, for følsomme over for lys og lyd.

Encefalopati: hvad er det?

hjerneskade og kan erhverves. Og ganske ofte i medicinsk praksis møder encephalopati. Hvad er det? Sådan sygdom er forbundet med forstyrrelser af normal blodgennemstrømning i centralnervesystemet, hvilket fører til afbrydelse af trofisk og ilt sult. Årsagerne til denne tilstand kan være anderledes: det er, og aterosklerose og hypertension samt degenerative forandringer i rygsøjlen, hjertesygdomme osv Som i dag, er opdelt i tre vigtigste Omfanget af denne form af sygdommen ..:

  • På det første niveau er der et lille tab af nervevæv, som er ledsaget af søvnforstyrrelser, hovedpine, øget irritabilitet og angst, samt hukommelsestab.
  • I det andet trin skader bliver dybere, og symptomerne henholdsvis udtrykt meget lysere. Tegn på sygdommen omfatter vedvarende hovedpine, sløvhed og apati.
  • Encefalopati grad 3 er den farligste så svært at terapi. Observerede taleforstyrrelser, kramper og rystelser, pareser af lemmer, psykiske lidelser.

Er der andre årsager til hjerneskade?

Faktisk moderne medicin kendt af mange faktorer, hvis virkninger kan medføre skader på nervesystemet. For eksempel kan encefalopati syndrom være associeret med hovedlæsion og hjerneødem. Årsagerne omfatter hypoxi, der udvikler på baggrund af respirationssvigt.

Der er også en toksisk encefalopati. Hvad er det? Denne form af sygdommen forårsaget af virkninger på kroppen, både naturlige og syntetiske giftstoffer, herunder giftstoffer i planter og dyr og endda nogle medikamenter. Endvidere encephalopati ofte forbundet med nedsat nyrefunktion og lever, endokrine system sygdomme (især, pancreas, binyrer og hypofyse). I nogle tilfælde er sygdommen opstår som følge af strålebehandling eller genoplivning.

Symptomerne på sådanne sygdomme kan være anderledes. Det hovedpine, som ofte ledsaget af kvalme og opkastning samt psykiske lidelser, søvnforstyrrelser og hukommelse, lammelse og lammelse, svimmelhed og besvimelse. Under alle omstændigheder, når disse symptomer kræver omhyggelig diagnose, som kun fastslå årsagen, kan du vælge effektive behandlinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.