ForretningLederskab

Hvem er ledere i virksomheden? Ledere - en ...

Enterprise af enhver form for ejerskab kan ikke undvære en leder. Hvem er disse mennesker, og hvad er deres ansvar?

Hvem er leder?

Ifølge ordbogen økonomiske vilkår (den "Store Dictionary of Economics" A. B. Borisova) ledere - er en bestemt kategori af medarbejdere, der er indehavere af lederstillinger i både virksomhederne selv og deres afdelinger. Dette omfatter instruktøren (i bind. H. Generelt), ledere, chefer, redaktører og Chief Scientific Officer. Denne kategori omfatter også substituenterne for de ovennævnte positioner.

Hertil kommer, at lederne - det er formænd, direktører, kommissærer, chefer, producenter arbejder af master. Det omfatter også de vigtigste eksperter, nemlig: maskinchefen, regnskabschef og den ledende mekaniker og andre "vigtigste" (manager, en agronom, en metallurgiekspert, en svejser, en geolog). Og desuden, det er det vigtigste forsker, chefredaktør og cheføkonom. Statslige inspektører er også inkluderet i denne kategori. Endelig lederne - det skifter alle positioner, der er anført ovenfor.

Hvad skal han gøre?

Hvad er de funktioner i hovedet? Under arbejdsloven, er hovedet for at være en fysisk person udøver ledelse organisation i overensstemmelse med dets konstituerende dokumenter og normative retsakter i Den Russiske Føderation. Især er han den udøvende organ i én person. , Lederen af organisationen således - er både en medarbejder udfører opgaver i henhold til en ansættelseskontrakt, og en repræsentant for virksomheden, hvis funktioner omfatter organisatoriske aktiviteter og interaktion med tredjeparter - deltagere civile omsætning. I sine aktiviteter, bør det være styret af bestemmelserne i både arbejdskraft og civilret.

I dette tilfælde kan titlen på hovedet lyde anderledes på virksomheder i forskellige ejerformer - President, Director (eller CEO). Dette er ikke i modstrid lovgivningen.

Ledere afgør alle spørgsmål vedrørende den umiddelbare aktivitet i selskabet, bortset fra dem i kompetence bestyrelsen eller generalforsamlingen. Han kan uden fuldmagt til at repræsentere interesserne for virksomheden selv at udstede fuldmagt til andre medarbejdere, at udstede ordrer til optagelse, afskedigelse, disciplinære foranstaltninger. Til lederen af alle gældende regler og bestemmelser vedrørende ethvert medlem - i god tro at opfylde deres egne forpligtelser i henhold til ansættelseskontrakten, at overholde de interne regler og arbejdsdisciplin og sikkerhedsbestemmelser.

Kontrakten med hovedet

I henhold til lovgivningen, procedurer, bestemme kan være forsynet overholdelse af fremtidig leder af stillingen forud for indgåelsen af en ansættelseskontrakt med den kandidat til posten af hovedet. Dette kan være en konkurrence, anmodningen om tilstedeværelsen af en diskvalifikation, og så videre. D. Oplysninger om diskvalifikation for fysiske personer er beliggende i et særligt register vedligeholdes af Ministeriet for Indre Anliggender i Den Russiske Føderation.

Ansættelseskontrakten med den styrende overflade kan være ubestemt eller for et bestemt tidsrum. Som regel er det gyldighedsperioden for en sådan kontrakt er foreskrevet i vedtægterne for organisationen. Normalt er denne periode må ikke overstige fem år.

Prøvetiden for personer godkendt til at bestride lederposition er ikke installeret. For stedfortræder hoveder, topledere og ledere af afdelinger af prøvetiden må ikke overstige seks måneder.

Ansættelseskontrakt for en overordnet stilling kandidaten er forpligtet til at indføje en klausul om ikke-videregivelse af fortrolige oplysninger, hvortil adgangen han får. Og straffen for overtrædelse af dette stykke.

Kontorchef

Firma eller organisation kan bestå af flere strukturelle enheder. Især hvis virksomheden opererer ikke kun på den registrerede juridiske adresse, er separate underafdelinger (filialer og repræsentationer). En sådan geografisk fjernt fra hovedet organisering af de strukturelle enheder har den juridiske ret til at repræsentere interesserne for virksomheden og organisere stationære arbejdspladser.

I denne gren af kontorchefen - er et fuldgyldigt repræsentant for et selskab, der har alle de nødvendige beføjelser. Dens funktioner ligner problemer med moderselskabets ledelse, som den er direkte underordnet. I eventuelle strukturelle division ledere - er arrangørerne af alle nuværende aktiviteter og eksperter til at løse en bred vifte af problemer.

Hvad andre gør hovedet?

Ud over at behandle direkte spørgsmålene om produktion, ledere og ledende medarbejdere den opgave kompetent ledende personalepolitik. Succesen, konkurrenceevne, økonomisk stabilitet i enhver virksomhed afhænger af en effektiv funktion af den enkelte og teamet som helhed.

Oprettelse af en samlet team, der er i stand til at arbejde på resultatet - det vigtigste mål med en manager. Således planten manager - det er også en psykolog, spørgsmålet om motivation, status og rolle i teamet, den enkelte medarbejder, samlingspunkt holdet.

Topledere og mellemledere anbefales:

  • Vælg gruppe af mennesker, ligesindede, moralske værdier, religion og så videre. Jobbene af medlemmer af gruppen er placeret på kontoret i en kort afstand. De fjernere medarbejdere sidder overfor hinanden, jo lavere samhørighed i teamet.
  • Fremme af fælles aktioner og kollektive beslutninger.
  • Put foran en gruppe af specifikke opnåelige mål og forebygge konflikter.
  • Opmuntre passive medarbejdere og indeholder for ambitiøs.
  • Bevar og vedligeholde den kollektive atmosfære af samarbejde og gensidig bistand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.