SundhedPræparater

"Ovitrel": anmeldelser, brugsanvisning

Consumer anmeldelser og læger er interesserede i de mange patienter, der kommer til at tage den ene eller den anden medicin. Selvfølgelig, denne information er meget vigtig. Men du behøver ikke stole på andre, og blindt tro deres ord. Fordi kroppen af hver person er forskellig. Helt ukendt, hvordan din krop reagerer på det stof, der anvendes. Fra dagens artikel, vil du lære om præparatet "Ovitrel". Anmeldelser af forbrugere og læger om ham vil blive præsenteret for din opmærksomhed.

Sammensætning, pakning og udgifterne til medicin: hvad forbrugerne mener om dette?

Medicin "Ovitrel" har forskellige anmeldelser. En vigtig fordel af lægemidlet rapporteret af forbrugerne, er det en form for frigørelse. Emballagen selv er til stede medicin og sprøjte til indgivelse. Også knyttet til stoffet "Ovitrel" instruktion. Anmeldelser af kvinder, der har brugt den medicin, de siger, at du skal omhyggeligt læse kommentering, og først derefter gå videre til åbningen af lægemidlet og dets administration. Præparatet indeholder den vigtigste aktive stof - horiogonadotropin alpha. Det også mannitol er til stede som en yderligere komponent.

Patienterne taler om de høje omkostninger af denne medicin. Faktisk er en pakke koster omkring 3.000 rubler. Pris kan variere afhængigt af hvor du købte produktet. Derfor bør du ikke stole på denne anmeldelse. Angiv en pris i din apotek ejer.

"Ovitrel": anmeldelser

Hvem blev gravid efter et behandlingsforløb? Dette spørgsmål stilles af mange patienter. Ja, ja, har medicinen hjulpet mange kvinder til at blive mor. Men stoffet ikke løse problemet med infertilitet overhovedet. Hvis det er fraværet af ægløsning, så værktøjet er tilbøjelige til at hjælpe dig. Men kvinderne siger, at de har taget yderligere og andre stoffer, der stimulerer væksten af folliklerne. Hvad har de "Ovitrel" løsning anmeldelser?

Hvem blev gravid, fortæller os, at lægemidlet blev introduceret i midten af cyklus efter ultralyd overvågning. Ansættelse og udvælgelse af datoen for stoffet gør lægen. follikelstørrelsen i dette tilfælde skal være mindst 2 cm. Kun i dette tilfælde det er anerkendt modne og klar til at frigive ægget.

Ud fra disse anmeldelser, kan vi konkludere, at efter en behandling med dette stof kan blive gravide, de kvinder, hvis infertilitet er forårsaget af anovulatoriske cykler. Med andre ord, hvis der er et problem med udgivelsen af ægget og follikel modning, de "Ovitrel" i kombination med andre lægemidler for at være effektive. Men det vil ikke hjælpe med aflukning, mandlig faktor infertilitet og andre former.

Udtalelser fra læger om medicin

"Ovitrel" har positive anmeldelser af læger. Læger siger, at dette stof nødvendigvis er anvendt i protokollen af in vitro-befrugtning. Lægemidlet tillader holdt ægløsning, hvorefter den danner corpus luteum. Eksperter rapporterer, at efter indførelsen af lægemidlet bør tages medicin, der understøtter den anden fase. Denne medicin baseret på progesteron.

Læger foreskriver ikke "Ovitrel" kvinder hvem graviditet er kontraindiceret. Det stof bruges ikke i tromboembolisme, kræft, vaginale blødninger af ukendt oprindelse og overgangsalderen. Gynækologi og reproduktiv opfordres kraftigt til at give deres egen løsning. Eftersom separat dens anvendelse ikke giver en positiv effekt, men kun provokere hormonal fiasko. Drug "Ovitrel" er næsten altid anvendes i kombination med andre lægemidler.

Hvad producenten siger: en metode til at bruge stoffet

Hvilke oplysninger gives i resuméet? Guide rapporterer, at en sprøjte med en løsning "Ovitrel", er anmeldelser af hvilke præsenteret for dig er kun beregnet til engangsbrug. Efterfølgende bruger indretning til injektion uacceptabelt. Lægemidlet indgives subkutant i 1-2 dage efter den sidste dosis af FSH-præparater. I IVF protokol, som i andre tilfælde er en enkelt dosis (250 ug), der anvendes til stimulering af follikel brud. Glem ikke at pre (før injektion) til at desinficere huden og vask dine hænder.

For at opsummere

Du kunne finde ud af, hvad der er den narkotika "Ovitrel" anmeldelser. IVF er simpelthen uundværlig medicin. Det gør det muligt ægløsning at forekomme og allerede i fremtiden, lægger æg. Igen er det værd at minde om, at stoffet "Ovitrel" ikke bruges til selvmedicinering. Det bør administreres af en specialist i henhold til dit vidnesbyrd. Hvis du ikke har erfaring i produktion af en sådan subkutan injektion, anbefales det at søge hjælp fra læger. Indføre stoffet er nødvendig i overensstemmelse med alle vilkår og strengt angivet i instruktionen området. Ellers vil du ikke få den ønskede effekt. Gode resultater, held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.