SundhedSygdomme og betingelser

Svangerskabsuge pyelonefritis i graviditeten. Behandling af gestationel pyelonefritis

I perioden af graviditeten, er mange kvinder står over denne sygdom, som gestationel pyelonefritis. Denne patologi opstår på grund af infektion hos nyrerne. Betændelse ledsaget af smertefulde fornemmelser. Kun få kvinder søge rettidig lægehjælp, frygtede de skadelige virkninger af narkotika på fosteret. Faktisk kan denne forsømmelse påvirke barnet.

oversigt

Pyelonephritis - er en inflammatorisk proces i nyren, som udvikles som følge af infektion. Kvinder i position har større modtagelighed for sygdom på grund af dårlig strømning af urin og klemt udsugningskanal voksende livmoder. Pyelonephritis manifesteret ved en kraftig stigning i temperatur, smertefuld ubehag i lænden. For at bekæmpe infektion, læger normalt anbefale antibiotika. Med korrekt behandling af en vordende mor har en god chance for at få en sund baby.

Hvad er anderledes svangerskabsuge pyelonefritis? Når graviditeten stigende med hver dag, der går livmoderen lægger pres på de omkringliggende organer. Meget ofte klemt jeg selv ureter. Det er den kanal, hvorigennem urin strømmer bort fra nyren til blæren selv. Langsommere processen provokerer sin stagnation og nyre udvidelsen. En sådan betingelse er typisk for graviditet. Undertiden gennem blæren infektion trænger ind i nyren og den ringe udstrømning af fluid favoriserer denne proces.

Hvis en vordende mor før graviditeten pyelonefritis blev diagnosticeret i kroniske form, og nu har udviklet svangerskabsuge, er risikoen for komplikationer er ganske høj. Sådanne kvinder bør være konstant overvåget af en læge og nøje følge alle dens regler.

Klassificering af gestationel pyelonefritis

Sygdommen kan forekomme i alle trimester af graviditeten, er fødsel i en sådan tilstand diagnosticeres meget sjældent. Normalt patologi udvikler sig i den første halvdel periode. Mange eksperter forklarer det med kroppens manglende evne til hurtigt at tilpasse sig nye vilkår.

Tildele akut og kronisk form af sygdommen. Oftest under graviditeten er der en anden version af sygdommen, som kan påvises ved en karakteristisk ændring i sammensætningen af urin. Han er svær at behandling, og i nogle tilfælde er årsagen til svangerskabsafbrydelse.

Gestational Akut pyelonefritis vises stærkeste forgiftning af kroppen, men ikke en trussel mod livet af fosteret inde i livmoderen. Under alle omstændigheder bør behandlingen af denne sygdom gribes an med den største alvor. Sygdom på 16-24 uger af graviditeten, uanset nuværende form, kan forårsage abort.

Læger isoleret også primær og sekundær pyelonephritis. I det første tilfælde, at sygdommen opstår på baggrund af velvære, dvs. uden forbehold på den del af andre organsystemer. Anden variant sygdom karakteriseret ved tilstedeværelsen af purulent fokus hvorfra udskridning patogener ikke kun i nyrerne, men også i lungerne og kønsorganer hos kvinder. Med en kraftig forringelse af sundheden kan man tale om udviklingen af septiske tilstande.

Klassificeringen af sygdommen påvirker kun valget af taktik og terapeutiske foranstaltninger. Dens patogenese forbliver den samme i alle tilfælde.

De væsentligste årsager til sygdom

En gravid kvinde omkring enden af det første trimester blod estradiol koncentrationsstigninger kraftigt og progesteron niveauer. Disse hormonelle ændringer, som påvirker tonus af blæremusklen, kopper og bækken nyre. urin flow er aftagende, er der tilbagesvaling. Alle disse ændringer øge trykket stigning i størrelsen af livmoderen på urinvejene, stagnation der. Et sådant mønster bidrager til penetration af patogener og deres efterfølgende reproduktion. Bakterier (Streptococcus, Proteus, enterokokker) er gradvist hæves til niveauet for nyre- og provokere deres betændelse.

Svangerskabsuge pyelonefritis diagnosticeret under graviditet er ikke altid. Af særlig betydning er: immunsystemet af kvinden, de enkelte hormonelle forskelle. Eksperter identificere flere faktorer, der bidrager til udviklingen af sygdommen:

 • Tidligere graviditet bacteriuria.
 • Refluks.
 • Abnormaliteter af nyrer og blære medfødte niveau.
 • Kroniske lidelser.
 • Urolithiasis.

Desuden under visse karakteristiske træk af graviditeten (smalle bækken, polyhydramnios, stor frugt) risikoen for pyelonephritis forøges med flere gange.

Hvilke symptomer tyder en patologi?

 1. Mange kvinder klager ofte fraværende, og der registreres de patologiske forandringer i løbet af laboratorietest (hvide blodlegemer og bakterier i urinen). Ved såning er normalt bestemmes af den hurtige vækst af E. coli, i det mindste - aureus.
 2. Svangerskabsuge pyelonefritis hos gravide kvinder kan være ledsaget af svære smerter i lænden, ubehag stiger med længerevarende ophold på dine fødder.
 3. Under forværring stiger temperaturen.
 4. Hyppig vandladning er typisk for en normal graviditet. I tilfælde af pyelonephritis begær kan være bydende nødvendigt, og meget smertefuld vandladning.
 5. Hyppige sygdomme satellit - højt blodtryk.
 6. hævelse af benene hos kvinder i staten betragtes som normalt. Det er ikke altid forbundet med patologi urinvejene. Sådanne symptomer kan indikere forstyrrelse af venøs udstrømning. Hævelse i pyelonefritis er normalt værre, der oppustede ansigt.
 7. Hovedpine, træthed, en følelse af svaghed i morgen - alle disse funktioner kun supplere det kliniske billede.

Den pyelonefritis er farlig for gravide kvinder?

Sådanne sygdomme som drægtighed pyelonephritis symptomer, som vi har behandlet ovenfor, sætter automatisk den gravide dronning i fare. Hvorfor? Den inflammatoriske proces i kroppen øger belastningen på det kardiovaskulære system og nyrerne. I 30% af kvinder med en diagnose for at udvikle præeklampsi (toxemia af sene).

I denne tilstand forværres betydeligt blodcirkulationen i nyrer, hjerne, placenta. Blod bliver tyk, og mængden af oxygen i det falder. Alt dette er afspejlet i den ernæringsmæssige status fosteret og kvinden.

De væsentligste negative virkninger omfatter følgende specialister i denne sygdom:

 • Truslen om afbrydelse - den mest almindelige komplikation af gestationel pyelonefritis.
 • For tidlig fødsel.
 • Multiple blødninger.
 • Placenta abruption.
 • Anæmi.

Fremkomsten af en komplikation afhænger hovedsageligt af sværhedsgraden af inflammation og rettidig behandling til lægen.

Svangerskabsuge pyelonefritis i graviditeten: virkninger på fosteret

Den inflammatoriske proces i nyrerne har ofte en effekt på barnet i livmoderen. Den kroniske mangel på ilt og essentielle næringsstoffer resulterer i underernæring af fosteret. Dette betyder, at et barn er født svage og med lidt vægt. Cirka halvdelen af tilfældene læger siger hypoxi. I 30% af kvinder med denne diagnose er født for tidligt fødte børn.

Blandt andre komplikationer opstår ofte: hypotermi føtal intrauterin infektion, asfyksi mens CNS.

sygdomsdiagnosticering

Den vigtigste og mest informative test for denne sygdom er den urintest. Tilstedeværelsen af inflammation indikerer et stort antal leukocytter, tilstedeværelsen af patogene organismer, udseendet af proteinet.

Blodet kan også være tegn på infektioner (forøgelse af leukocytter og ESR). For at identificere den type bakterier, der udløste den betændelse, lægen bærer urin kultur på flora og følsomhed over for visse antibiotika. Ifølge resultaterne af denne test specialist kan ordinere medicin, der er passende i betragtning af kvinden.

Også diagnose indebærer holder ultralyd. Ved undersøgelsen sædvanligvis afsløre interne dele af ekspansion og stige i nyre orgel størrelser. Lægen må nødvendigvis sikre, at gestationel pyelonefritis ikke reflekteres på tilstanden af barnet inde i livmoder. For at gøre dette, tildele føtal ultralyd, CTG og Doppler.

Sådan behandler pyelonefritis hos gravide kvinder?

Hvis en vordende mor bemærket symptomer forbundet med betændelse i nyrerne, bør straks søge hjælp fra en læge. Rettidig diagnostik og kvalitet behandling nedsætter risikoen for unormal fosterudvikling, udelukke sandsynligheden for abort.

Først af alle kvinder opfordres til såkaldt positionelle terapi. Det sigter mod at reducere komprimering af urinlederne og accelerationen af strømmen af urin. Fremtidige mødre anbefales ikke at sove på ryggen, bedre at vælge en mulighed på venstre side. I løbet af dagen, bør indtage Bozeman position og forblive i denne stilling i mindst 10 minutter. På dette tidspunkt, kan du læse en bog, arbejder på en computer eller leger med et ældre barn.

Behandling af gestationel pyelonefritis indebærer også skiftende drikke regime. Hvis ingen alvorlige ødem og højt blodtryk, kan væskemængde forbruges i en dag øges op til to til tre liter. Dette kan være den mest almindelige ikke-kulsyreholdigt vand, frugt eller gelé. Fra den stærke te og kaffe er bedre for et stykke tid til at give op.

Mange vanddrivende urter under graviditeten er absolut kontraindiceret. Det er forbudt at bruge den melbærris, lakrids, persille. Bedst at drikke tranebær / tranebær frugtdrikke, bryg birkeblade. En rigtig Guds gave for mange kvinder i staten med en sådan diagnose - et afkog af havre. Dette værktøj øger ikke tonen i livmoderen, men har anti-inflammatorisk virkning og forebygger forstoppelse. Til dets fremstilling skal tage et glas korn, hæld liter vand, kogte let i ca. to timer, derefter dræne. Afkog bør drikkes tre gange om dagen før den egentlige måltid.

Hvilke lægemidler kan udpege en læge?

Terapi pyelonephritis svangerskabsuge omfatter antibakteriel og antiinflammatorisk behandling. Brugen af mange antibiotika og nogle uroseptikov under graviditet er absolut kontraindiceret, hvilket i høj grad komplicerer valget af narkotika. Under alle omstændigheder, den taktik i kampen mod denne sygdom vælger en læge på hospitalet, da alle kvinder er indlagt med denne diagnose er obligatorisk.

I første trimester placenta såkaldte barrierefunktion er normalt ikke genereres indtil udgangen. På dette tidspunkt, er der et vigtigt trin i bogmærker store systemer af et barn, så effekten af lægemidlet er uønsket. Hvis der konstateres ændringer kun i analysen af urin, mest sandsynligt, vil være i stand til at begrænse ovenstående anbefalinger. I tilfælde af aktiv inflammation, som er ledsaget af feber og smerter, er det tilladt at bruge penicilliner (narkotika "amoxicillin", "Amoksiklav").

Fra det andet trimester lov for cefalosporiner ( "Supraks", "Cefazolin"), makrolider ( "Vilprafen" "Sumamed"). På den femte måned betyder "Gentamicin 'bruges (med en aktiv inflammatorisk proces) er strengt på recept.

Behandling gestationel pyelonephritis antager også en disintoxication terapi, brugen af vitamin komplekser og beroligende midler. Der lægges særlig vægt på forebyggelse af føtal hypoxi. I den akutte behov for at genoprette urin strømning gennem kateteret og ureterale stenting.

Hvad skal ændres i kosten?

Der lægges særlig vægt på behandlingen af sygdomme i kosten af gravide. Læger anbefaler at udelukke akut (krydderier, hvidløg, løg) og syltede produkter (agurker, tomater, svampe). I nogen tid, jeg nødt til at opgive kaffe helt forbudt alkohol.

For at undgå væskeophobning i kroppen, er læger rådes til at reducere saltforbruget. Denne anbefaling gælder især for kvinder med forhøjet blodtryk.

Kost til gestationel pyelonefritis forskellige vitamin natur. Kvinder bør være i stand til at spise mere frugt og grønt i deres rå form, gøre dem saft. Et godt valg betragtes mejeriprodukter (fedtfattig hytteost og creme fraiche). Under opsving kost bør diversificere meatless proteinprodukter (at salt-vand fisk, kylling bryst).

forebyggende foranstaltninger

For at forebygge udvikling af gestationel pyelonefritis, vordende mødre er ekstremt vigtigt at medtage i din daglige rutine et par punkter:

 1. Moderat fysisk aktivitet. Læger anbefaler at gøre korte ture hver dag (ca. 1 time).
 2. Særlige øvelser for gravide kvinder. I dag, mange sportshaller foretage klasser for kvinder i staten, skyldes som styrker rygmuskler og forbedrer tonen i alle de indre organer systemer.
 3. Med er nødvendigt at observere en speciel diæt en historie af sygdomme i urinvejene, fremmer strømmen af urin.
 4. Den dag anbefales at drikke masser af væske.
 5. Tøm blæren bør være mindst en gang hver tre til fire timer.

Omhyggelig opmærksomhed på deres egen sundhed og forebyggelse af gestationel pyelonefritis - et løfte om god fødslen af barnet. bør ikke overses som en snigende sygdom. Når de første symptomer bør konsultere en læge og træffe alle nødvendige foranstaltninger til at fjerne sygdommen. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.